LYM Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Salutare, As dori sa fac o excursie Bucuresti - Transfagarasan - Sibiu (innoptat acolo) - retur, weekendul acesta, daca vremea va tine. Eu sunt cu un naked, deci vitezele de croaziera nu vor fi foarte mari. Mai sunt doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Asa cum am vorbit, vin si eu... Sper sa imi rezolv problemele pana atunci. Deocamdata suntem 3 motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 la cat de schimbatoarea e vremea la munte mai ales acum ca s-a stricat vremea,mai bine stati acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juld5 Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Este posibil sa vin si eu. Aveti cazare in sibiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LYM Postat August 28, 2013 Autor Share Postat August 28, 2013 Nu am stabilit nicio cazare inca. Putem rezerva, sau putem merge la oha, gasim noi unde sa stam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 la cat de schimbatoarea e vremea la munte mai ales acum ca s-a stricat vremea,mai bine stati acasa asa este si sunt o groaza de nebuni pe sosea.. si eu as sta acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LYM Postat August 28, 2013 Autor Share Postat August 28, 2013 ... tocmai de aceea am postat strict pt cei care vor sa mearga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 asa este si sunt o groaza de nebuni pe sosea.. si eu as sta acasa Nu mai bine vindem motocicletele? Sau asteptam o zi cu prognoza favorabila, in care sunt sanse reduse de... precipitati pe sosele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 macar sa nu mergeti grupati sa poata striga...... STRIKE!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LYM Postat August 28, 2013 Autor Share Postat August 28, 2013 (editat) Daca nu mergem grupati cum ar putea striga STRIKE, Einstein? Nu inteleg pt ce va bagati ca musca-n lapte pe-aici, din moment ce nu va tenteaza sa mergeti. Va plictisiti asa tare acasa sau va deranjeaza cu ceva acest topic? Editat August 28, 2013 de LYM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mukiki Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levap Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Deci ? Se merge sau nu ? La ce ora se pleaca si de unde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LYM Postat August 30, 2013 Autor Share Postat August 30, 2013 (editat) Da, se merge. Pt. plecare ne vom intalni maine dimineata la 9AM, in parcarea de la Victoriei, in caz ca mai vrea cineva sa se bage. Editat August 30, 2013 de LYM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 probabil ne intersectam pe drum. eu vreau sa bag si TA tot maine asa ca ne salutam din mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LYM Postat August 30, 2013 Autor Share Postat August 30, 2013 La ce ora pleci, Sergiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 abia m-am trezit...cam flenduri.n-am o ora stabilita. planul e sa fac o baie si sa ma duc la garaj...dar cine stie ce mai intervine. ar trebui sa ma duc sa-mi recuperez si pinlock-ul si sa mai schimb niste bani deci ma prinde ora 9 lejer. de asta si merg in grup restrans (adica singur:) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 31, 2013 Admin Share Postat August 31, 2013 Flacau, ce-ti mai trebuie baie, spala-te pe dinti si-atat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuss1900 Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Ne întoarcem tot astăzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LYM Postat Septembrie 1, 2013 Autor Share Postat Septembrie 1, 2013 (editat) ~850km facuti cu bine. Vremea a fost superba, aviz carcotasilor. Le multumesc 'participantilor', cu care m-am simtit extraordinar! (inclusiv lui northern_freyja, care din pacate nu a mai putut veni, insa ni s-a alaturat pe ultima bucata de drum, la intoarcere) Ne vedem la urmatoarea Editat Septembrie 1, 2013 de LYM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 (editat) Thanks for the credits, m-am ofticat grav ca nu am putut veni all the way... you made my day Editat Septembrie 1, 2013 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 imi da si mie cineva detalii ref portiunea naspa de la vidraru? mai e naspa rau? Daca da, cam cati km sunt asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LYM Postat Septembrie 4, 2013 Autor Share Postat Septembrie 4, 2013 N-am fost nicio portiune naspa rau, mergi linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 ~850km facuti cu bine. Vremea a fost superba, aviz carcotasilor. Le multumesc 'participantilor', cu care m-am simtit extraordinar! (inclusiv lui northern_freyja, care din pacate nu a mai putut veni, insa ni s-a alaturat pe ultima bucata de drum, la intoarcere) Ne vedem la urmatoarea 850km ???? da pe unde ati fost ? prin Cluj ? sunt vreo 760 Bucuresti- transfagarasan-sibiu-sugag-transalpina-bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 N-am fost nicio portiune naspa rau, mergi linistit.suna bine, mersi. 850km ???? da pe unde ati fost ? prin Cluj ? sunt vreo 760 Bucuresti- transfagarasan-sibiu-sugag-transalpina-bucuresti L-or fi facut de 2 ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LYM Postat Septembrie 4, 2013 Autor Share Postat Septembrie 4, 2013 B - TF - Sibiu - Paltinis (facut urcarea de 2 ori) - Agnita - Sighisoara - Brasov - B 840 km, conform Google Maps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate