Sari la conținut

Marc Marquez Fan Club 93

LucianU
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 649
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca nu ploua eu pariez pe MM...

» Post actualizat in 29 Jun 2014 20:45

Am "pariat" si a iesit castigator....

Merita tot respectul....

» Post actualizat in 12 Jul 2014 13:57

Jokerul a castigat 8 din 8 si a doborat recordul lui Stoner de acum 6 ani....

Clar o sa castige 9 din 9.

Tot respectul

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 weeks later...

Jokerul a castigat 8 din 8 si a doborat recordul lui Stoner de acum 6 ani....

Clar o sa castige 9 din 9.

Tot respectul

da dar ce motor are mm si ce avea stoner..... e un "amanunt" important si trebuie spus.

clar 9 din 9. altfel nu merge. discutia pt aceasta clasa e cine vine pe 2. :crack:probabil "doctorul" sau "profesorul"...sau cum i s-o spune....

Editat de honda1
Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Dacă tot suntem pe topicul cu Marc Marquez ... anul trecut ai cheltuit energii uriașe pentru a demonstra că Marq Marquez nu e cu nimic mai rapid decât Lorenzo și Pedrosa, dar a avut noroc și a trișat. OK

Acum câștigă doar fiindcă Honda este atât de superioară față de Yamaha. OK și asta. Dar cum mama mă-sii că scorul dintre Marquez și Pedrosa este 9-0 ? Nu-mi amintesc să fi trișat Marcel în 2014 ... o fi bulan chior ...

edit - am găsit o explicație mulțumitoare: Marcel e la fel de slab ca anul trecut dar are noroc iar Pedrosa e ieșit din formă și are probleme de sănătate, chiar dacă nu e accidentat. OK ?

Editat de bibi.audiofil
Link spre comentariu

Anul trecut se adapta inca, sezonul asta a aratat ca e cu o clasa peste Lorenzo si Pedrosa. Dar ramane acelasi pilot lipsit de scrupule.

N-am fost printre cei care vad vreo superioritate semnificativa Honda, doar marginala.

"edit" incepi sa suni ca liviu, cu rafuielile astea. Niciodata nu mi-a parut un pilot slab Marquez, si chiar tu parca mentionai operatia nereusita suferita de Pedrosa.

Link spre comentariu

Jignire? Nici vorba! Mi s-a parut amuzant cand am vazut poza, si toti erau cu 9 degete in sus :) . Frumos ar fi fost sa vina o poza asemanatoare de la Pedrosa si echipa lui, ca stiu ca 9fingers pe Dani il apreciaza cel mai mult.

Nu s-a suparat el Lorenzo cand castigase Rossi si arata spre carena lui Jorge: "99 - novantanove vittorie" :D

Link spre comentariu

Bibi, eu cred ca tu vezi mai mult ce vrei tu in posturile mele, si mai putin ce spun eu.

N-am luat-o deloc ca pe o jignire, si i-am raspuns in gluma ca nu-mi aleg eu fanii (ca MM si echipa lui de mecanici) ci ei ma aleg pe mine. Cum galeria lui se afiseaza cu numarul 93, galeria mea (din poza aia) s-ar afisa cu 9 degete . . .

Fii si tu mai bine dispus si poate n-o sa ti se mai para orice comentariu vreo ofensa.

Editat de 9fingers
Link spre comentariu

• 2 weeks later...

nice

pe dracu!

Ce catel frumos ai fost, si ce javra ai ajuns... :rusinica:

Editat de ZaiR
Link spre comentariu