Eusebiu Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 hai ca mai e putin!incep sa pregatesc si eu mobra de circuit si sa ii dam bice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Sper sa nu fiu offtopic, dar care ar fi diferenta intre a te da pe skatcart sau amckart? Merita deplasarea din Bucuresti? M-ar interesa parerea cuiva care a mers pe ambele circuite Skatcart este mai lat, poti depasi usor in viraj, exista zone de degajare pe unele curbe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 se vede ca toti suntem "in focuri" cu pregatirile poate facem o iesire in aprilie spre final asa de reveneala dupa o saptamana calduroasa si cu un weekend calduros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 se vede ca toti suntem "in focuri" cu pregatirile poate facem o iesire in aprilie spre final asa de reveneala dupa o saptamana calduroasa si cu un weekend calduros Totul depinde de vreme... Oare anul acesta, preturile vor ramane la fel? S-au finalizat lucrarile la cladirile de pe circuit? ar fi frumos o terasa, un restaurant ca pe amckart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 ar fi frumos o terasa, un restaurant ca pe amckart sa curga șprițulll - fata`n iarbaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 (editat) ar fi frumos sa avem bani destui sa ne dam cat mai mult,lasa terasele )) Editat Martie 20, 2014 de crbl69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 poate facem o iesire in aprilie spre final asa de reveneala dupa o saptamana calduroasa si cu un weekend calduros +1 pentru sfirsit de Aprilie, inceput de Mai p.s. daca se merge mai devreme, am sa vin sa va fac galerie din tribune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 pe 20 aprilie e pastele...dupa e 1 mai...daca nu bag mare...vin de joi pana samabata-duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Martie 21, 2014 Autor Share Postat Martie 21, 2014 anu trecut vorbeam de un serres in primavara. hai sa il planuim din timp ca targu' deja e "colea" pentru unii dintre noi.. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 ai gasit si tu vru'n sertar?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 sa ma anuntati si pe mine pt Serres din timp va rog,poate apuc sa montez toate gadgeturile si deviceurile pana atunci crbl nu ai vazut cum a sfarsit neutrino sezonul? "vand motocicleta bla bla.." dupa aceea a gasit "sertarul" si a zis sa nu se dea totusi "in fapt" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 a tunat-o pe asta si a pastrat sertaru pentru circuite ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 anu trecut vorbeam de un serres in primavara. hai sa il planuim din timp ca targu' deja e "colea" pentru unii dintre noi.. ) Chiar zilele trecute au fost o mana de motoristi acolo. Daca stiam ca esti interesat iti spuneam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 am vazut si eu poze de la ieseala lor pe serres...ar merge frumos in mai un serres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Depinde. In opinia mea, daca te antrenezi pentru RoSBK sau orice alta competitie oficiala, da, ar merge, insa daca o faci de placere si esti mai incepator, pentru reacomodarea cu mersul pe circuit si imbunatatit stilul de mers, cel mai bine ar trebui inceput cu un circuit mic, gen Tg. Secuiesc, Amkart. In cazul celor de mai sus, o iesire pe Serres s-ar preta mai spre firsit de sezon, cind sunt in forma si cu ceva experienta acumulata in decursul sezonului. p.s. entuziasmul este benefic, dar, pentru a acumula si incimenta tehnici de pilotaj pe circuit, trebuie inceput cu inceputul si facut progresiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 cum mergem la targu de hobby, am putea sa mergem si la serres dar ai dreptate...ne mai dezmortim prin romania si facem si serresul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 da, numai ca la Serres, din iunie incepe canicula. Serres trebuie facut pina in mai, si dupaia din septembrie incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Depinde. In opinia mea, daca te antrenezi pentru RoSBK sau orice alta competitie oficiala, da, ar merge, insa daca o faci de placere si esti mai incepator, pentru reacomodarea cu mersul pe circuit si imbunatatit stilul de mers, cel mai bine ar trebui inceput cu un circuit mic, gen Tg. Secuiesc, Amkart. In cazul celor de mai sus, o iesire pe Serres s-ar preta mai spre firsit de sezon, cind sunt in forma si cu ceva experienta acumulata in decursul sezonului. p.s. entuziasmul este benefic, dar, pentru a acumula si incimenta tehnici de pilotaj pe circuit, trebuie inceput cu inceputul si facut progresiv Perfect de acord, asta le-am spus si eu referitor la circuitele mari. Cei care capata ceva experienta la Amckart si Secuiesc merita sa mearga acolo odata ce sunt capabili sa stea cu genunchiul jos pe viraj si deja simt ca vor mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 in mai parca m-as baga si eu la o incalzire scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 stabilim pt sf de aprilie inceput de mai o iesire pe skatkart dupa o saptamana calduroasa cu un weekend calduros ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 ar fi o treaba sa prindem 1 mai la circuit :)eu m-as baga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Se cam incing spiritele si in curand si gumele Ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 vin si eu in urmatorul uikend dupa 1 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 atunci ne bagam ,ce sa facem , in weekendul cu 10 mai nu pot ca am o nunta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 deeci!ce facem in week asta?ar fi cineva doritor?eu parca m-as baga acu m-am uitat pe prognoza si nu prea tine cu noi!doar sambata ar fi oleaca de soare! in schimb la bacau se arata vreme buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate