Denis_sbz Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Noi am fost foarte multumiti ca ne-am simtit bine si am invatat unele lucruri Asta e cel mai important Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Poate cineva sa verifice daca e liber circuitul pe 31mai-01Iunie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 (editat) e foarte greu in 2 insi cu pozele,unu intra,unu pozeaza(eu nu ma prea pricep cu tehnologia asta...),am avut un singur set de incalzitoare,nu puteam sa ma duc sa pun incalzitoarele cat timp intra Andrei si pana iesea (si invers...),am avut timpi morti dar a fost excelent multumim Lui Dumnezeu cand intram in 2 insi,cel care avea incalzitoarele tragea mai tare,celalalt filma din spate ... Editat Mai 19, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 misto!abia astept sa ajung si noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Denis pe unde e hartia aceea cu trasele ? noi am facut numai de capu nostru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Raspunsul este unul singur: BLANA ORBITOARE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 sunt unele sectoare curbe unde putem sa imbunatatim timpul In opinia mea, cel mai important lucru, inainte de a va preocupa ce sector il puteti imbunatatii, este sa incercati a va construii o fundatie cit mai solida in ceea ce tine de tehnica de mers/pilotaj pe circuit. Sa incercati sa nu cadeti prada tentatiei de a compara propii timpi/tur cu ai altora ci sa-i folositi ca pe un indicator al progresului personal. Ideal ar fi ca acestia sa nu reprezinte altceva decit un barometru al imbunatatirii propiei fundatii. Cu cit ea v-a devenii mai solida cu atit veti merge mai constant, mai safe, mai curat, mai rapid si, in consecinta, cu timpi mai mici pe tur. Sunt foarte multi motociclisti care merg mai bine intr-un loc ( pe un circuit cunoscut ) si mult mai prost intr-un altul tocmai din aceasta cauza ... lipsa unei fundatii solide. Pentru ca au ca prioritate stringenta forma ( timpii pe tur in comparatie cu alti motociclisti ) si nu fondul ( tehnica care le va permita sa ajunga la niste timpi mai buni pe tur ) p.s. sper sa faca sens cele spuse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 asa este cum spui,nu am plecat de acasa cu gandul sa vad timpul scos si sa scot mai bun,mai bun,am plecat cu gandu` sa imbunatatesc pozitia,mai ales pe partea stanga unde nu ma simt in largul meu nici acum ,am imbunatatit ceva insa nu suficient de mult cat sa ma simt cum ma simt pe dreapta,am corectat ceva ceva... a fost ok , asa ne-am propus sa nu intram in "jocul timpilor" insa laptimerul face toti $$$ . Mersi pt tot ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Denis, te-ai gandit sa iti deschizi o scoala de pilotaj? Cred ca ai fi un profesor excelent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Raspunsul este unul singur: BLANA ORBITOARE ! Gabi este foarte greu ,mai ales pt mine care am luat contact a 2a oara cu tg secuiesc ,si prima oara am intrat 30 minute ... fara sa-mi explice cineva ceva,am intrat si am descoperit circuitul singur + simt ca am o problema cu virajele pe partea stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Denis pe unde e hartia aceea cu trasele ? noi am facut numai de capu nostru... Am vazut-o undeva pe net insa nu-mi mai amintesc unde Ideea ramine, de exemplu cu trasele si vitezele de abordare. Eu le arat si explic cu cea mai mare placere insa poate fi irelevant daca tehnica este diferita ( momentele de accelerare, de frinare, trail braking, viteza cu care se face tranzitia de pe dreapta maxim - stinga maxim difera, etc. ). Daca motocicletele difera: compozitia si geometria pneurilor, ground clereance, calcatura, ampatament, felul in care sunt setate amortizoarele, etc. De exemplu, pe linia dreapta aprilia intra cu 147 kmh ( pe gps ), daca nu ai acelasi ampatament ( ca bicicleta sa poata face acea raza de cerc ) , daca nu o apleci la fel de repede te duci la exterior, daca nu frinezi foarte inclinat pentru a doua curba si acolo iesi la exterior si tot asa ..... Este foarte complicat si in acelasi timp fascinant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Gabi este foarte greu ,mai ales pt mine care am luat contact a 2a oara cu tg secuiesc ,si prima oara am intrat 30 minute ... fara sa-mi explice cineva ceva,am intrat si am descoperit circuitul singur + simt ca am o problema cu virajele pe partea stanga Deci tu ai stat mai mult pe circuit decat mine. Eu m-am dat mai cu frica (carene stock, gume de strada, fara incalzitoare), dar cu exercitiu sper sa trec peste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Denis, te-ai gandit sa iti deschizi o scoala de pilotaj? Cred ca ai fi un profesor excelent Nu m-am gindit niciodata. p.s. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Denis o filmare onboard pe tg secuiesc cu un best lap ?Mersi ! am gasit aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 laptimerul face toti $$$ . Da, e foarte mistoc daca este folosit intr-un mod corect. Denis o filmare onboard pe tg secuiesc cu un best lap ?Mersi ! Best lap, am avut o tura ( una singura ca devenise cam riscant ) de 1:00:08 insa nu o gasesc prin sutele de giga filmate. Asta-i una de 1:01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Subscriu la tot ce a zis CMD mai sus,a fost o iesire foarte frumoasa. Ne-am distrat si am si invatat cate ceva,dar cel mai important ne-am intorsc acasa multumiti. Sper sa reusesc sa ajung macar o data pe luna anul asta aici. Noi am stat la Cupidon,dar nu la cel din Tg.Secuiesc ci la cel din Catrusa...la vreo 25km. Mai jos sesiunea mea cea mai buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vassalp Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Am vrut sa dau si eu o fuga duminica vazand vremea faina, dar sambata am participat la o nunta si am fost prea obosit. Daca pe 31 e liber vin si eu. Daca aveti nevoie de ajutor sau de alte informatii va pot ajuta fiind din zona. N-am deocamdata incalzitoare dar pana atunci sper sa gasesc. P.s daca stiti incalzitoare de vanzare aruncati un pm, multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 (editat) https://www.youtube.com/watch?v=Meze9dGmZSw 120 fps Editat Mai 19, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 care iti convine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=mUM897JTNeU&feature=youtu.be scuzati discutiile din final @denis ,ce se intampla aici "trebuie" sa coincida cu ultima sesiune de pe laptimer ,sa verifici tu te rog,mersi !!!! HD on Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 (editat) Foarte tari filmarile. Se vede ca ai studiat circuitul, trasele sunt foarte ok. Am sa o fac deindata ce primesc jucaria p.s. crbl69, la asta te refereai ? Editat Mai 19, 2014 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 da da :)ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Uite-o si pe aia necolorata, incerc si eu sa desenez trasele mele sa vedem unde "gresesc"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 ar fi tare cand mergem mai multi acolo sa facem circuitul si invers!oare ne dau voie cei de acolo? denis daca nu ma insel eu parca accelerez putin unde tu ai pus decelerare :)sau poate nu vin cu destula vitez sa numeroteze cineva curbele ca eu sunt la munca si nu pot!sa ne intelegem mai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate