cmd Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 trebuie mult exercitiu baieti ,uof ,mai vroiam sa mai stam o noapte sa ne mai dam si luni Mersi Denis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 (editat) Gata am facut!sper ca sunt ok numerotate! Editat Mai 20, 2014 de crbl69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Data viitoare vin si eu, fara motor si stau in tribune la birfa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 (editat) Profesore tu sigur vrei sa ne certi )=)) te asteptam cu drag sigur o sa crestem in adevaratul sens al cuvantului => (timpul o sa scada) Editat Mai 20, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 denis daca nu ma insel eu parca accelerez putin unde tu ai pus decelerare :)sau poate nu vin cu destula vitez Probabil. Deaia am spus ca nu prea au relevanta trasele si momentele astea de acceleratie/frinare. tu sigur vrei sa ne certi )=)) Doamne fereste, vin si eu la distractie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Data viitoare vin si eu, fara motor si stau in tribune la birfa pe 31!te asteptam cu maaaaare drag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buu Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 vin si eu, ma primiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Asa ramine. Poate mai mobilizez si eu citiva motoristi pina atunci sa fim gasca mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Bun bun bun!ma apuc de mesterit la mobra mai serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Scuzati mana tremuranda, am incercat si eu varianta mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Niko, n-ai filmari ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Niko, n-ai filmari ? N-am, melcii nu-i filmeaza nimeni!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 (editat) vin si eu, ma primiti? Iti dai seama, cu cit vom fi mai multi cu atit v-a iesii mai mistoc N-am, melcii nu-i filmeaza nimeni! ) Las ca aduc camerele ... p.s. pe cine intereseaza, am si o pereche de d212 ( 120 medium - 200 medium/hard ) sh, date o cursa ( 10-11 ture ) anul trecut la hungaroring Editat Mai 20, 2014 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 denis cauta LEvi un set de anvelope ,ii dau numarul tau sa te sune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Gata, le-am pozat, D212GP Pro, 120 medium cu 190 medium - hard. p.s. fiind niste pneuri TSSE ( Tg. Secuiesc Special Edition ), prietenii, amicii sau cei care vor merge la Tg. Secuiesc au intiietate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 te-ai dat pe bicla? eu sunt primul inscris(daca am bani )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Gata, astea s-au dat, vor rula pe Tg. Secuiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Parca as merge si eu cu prietena pe 30,31, luam toti camere la Cupidon- Cartusa asta, pare sa fie loc de stat seara la restaurant/living, o betivaneala mititica ceva! Prognoza pe 2 saptamani e bullshit,deci ne decidem mai incolosha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Parca as merge si eu cu prietena pe 30,31, luam toti camere la Cupidon- Cartusa asta, pare sa fie loc de stat seara la restaurant/living, o betivaneala mititica ceva! Lasam tinerii sa faca sport si noi stam la distractie p.s. mai o fata Pirelli SC2 Slick - noua, luata anul trecut insa nefolosita - 100 Euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Lasam tinerii sa faca sport si noi stam la distractie ... Nu,nu, betivaneala mai light, ma dau si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 selfie..pardon salutari de la katrusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 selfie..pardon salutari de la katrusa IMG_4638.JPGIMG_4636.JPGIMG_4637.JPG Si motorete la fel, si bluze la fel, timpii pe circuit cam la fel...hmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 (editat) pareti cam dubiosi in poze ) singurei si la tg ce sa mai zicem? ) stiti cumva se gaseste spuma pentru sa pe la noi in tara? m-a ajutat cmd sa gasest ebay dar mi-ar fi mai simplu daca as gasi in tara Editat Mai 20, 2014 de Eusebiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 http://www.grantmoto.ro/magazin-online/motocicleta/kawasaki/600/zx-6r-600-ninja-2007/2008/?page=5#good_detail=sa-neopren-negru-30813 Cauta pentru modelul tau, mie mi-a fost mai usor sa caut pentru al meu. (Cesare, fa ceva cu site-ul ca nu merge sa scriu grantmoto.ro-->da eroare, vrea doar cu www.grantmoto.ro) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 ms ms! am gasit sa pentru modelul meu dar e pentru carene de curse!pe mine ma interesa bucata ca sa o pot eu adapta pe sa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate