apriliacluj Postat Februarie 24 Share Postat Februarie 24 26-28 februarie Bahrain, testele oficiale hai, incet incet incepe si F1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 26 Share Postat Februarie 26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 26 Share Postat Februarie 26 E doar un test, prima zi, dar nu-l vad bine pe Manelist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Martie 8 Share Postat Martie 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 8 Share Postat Martie 8 Cadillac Eldorado F1 Pt parada kiloților poate! Nu se pot de foame și visează F1... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Martie 10 Share Postat Martie 10 O companie IT din Cluj a devenit a doua firmă din România care intră în Formula1. Este vorba despre RebelDOT, o compania de dezvoltare software din Cluj-Napoca. Aceștia au semnat un parteneriat cu echipa Visa Cash App Racing Bulls pentru sezonul 2025. "Ca fan înrăit al Formulei 1, acest parteneriat cu Visa Cash App Racing Bulls este deosebit de entuziasmant pentru mine şi pentru RebelDOT. F1 reprezintă fuziunea perfectă între tehnologie şi performanţă înaltă, valori care ne ghidează activitatea zilnică", a declarat Tudor Ciuleanu, CEO-ul RebelDOT vor folosi soft romanesc pentru interpretarea datelor venite de la diferiti senzori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loco Postat Martie 11 Share Postat Martie 11 Acum 21 ore, damager a spus: O companie IT din Cluj a devenit a doua firmă din România care intră în Formula1. Se pare ca sunt chiar trei: https://www.nwradu.ro/2025/02/trei-companii-romanesti-implicate-formula1-furnizori-parteneri-allengra-rebeldot-bitdefender/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Martie 12 Share Postat Martie 12 Acum 11 ore, loco a spus: Se pare ca sunt chiar trei: https://www.nwradu.ro/2025/02/trei-companii-romanesti-implicate-formula1-furnizori-parteneri-allengra-rebeldot-bitdefender/ Da. Ce e intresant este da astia sunt primii romani care vor avea produse implicate direct in curse. parteneriatul cu bit defender este pe partea de securitate doar, iar allengra pare-mi-se ca e companie germana cu birouri in Romania. Astia au ctr si cu wsbk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 Maroniu cu roșu nu prea merge, dar în sfârșit e Leclerc vioara nr 1 la Fierrari. Cursă de safety car, mneah... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 Mie mi-a placut cursa Daca nu intra (sau nu ar fi fost chemat) la boxe Manelistu' sa schimbe pe intermediar...., cum se oprea ploaia, poate ar fi avut o sansa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 Per total o cursa interesanta, muult mai nteresanta decat plimbarile de la MotoGP.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 Mda, măcar nu a câștigat wax... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Sâmbătă la 08:07 Share Postat Sâmbătă la 08:07 La 16.03.2025 la 18:38, ENEOS a spus: "S-au schimbat condițiile în asfalt, nu mai îmbunătățește nimeni!" și BAM!, pole Piastri și imediat Russell pe 2. Safety car putinică. Iar flufferița din studio... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Sâmbătă la 08:29 Share Postat Sâmbătă la 08:29 Sprintu' ti-a placut? La un moment dat am zis ca Lewis va fi infulecat, dar Wax a ramas clar fara gume... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Sâmbătă la 15:53 Share Postat Sâmbătă la 15:53 Da, maxim, am dormit buștean la sprint! La ce oră e mâine cursa? Că ghidul de pe tv e blană la antene, nici nu apare F1, iar cu site-ul oficial e greu, nu e că la MotoGP să aleg fusul meu orar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Sâmbătă la 17:17 Share Postat Sâmbătă la 17:17 Ora 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat ieri la 06:57 Share Postat ieri la 06:57 Mulțumesc. Am inceput să mă uit după care a venit un client potențial la una din pe care le am de vânzare și am prins interviurile de final... Am înregistrat cursa dar slabe speranțe să am timp de ea, nici nu știu dacă merită. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat ieri la 07:07 Share Postat ieri la 07:07 La 22.03.2025 la 17:53, ENEOS a spus: ... am dormit buștean la sprint! mda, si eu atat la sprint cat si la cursa eram noaptea tare ocupat cu sectiunea "baruri si bauturi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat ieri la 07:11 Share Postat ieri la 07:11 Când nu ești tu ocupat cu secțiunea în cauză?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat ieri la 07:13 Share Postat ieri la 07:13 cam de duminica dupamasa pana vineri pe la pranz... dar dupa aia tre sa recuperez la greu!! doara in 2 zile tre sa recuperez o saptamana intreaga!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate