apriliacluj Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Parerea mea de amator, ca Piastri nu trebuia penalizat, mai mult Antonelli era de vina dpmdv..., dar na, sunt oameni angajati, platiti pt treaba asta, sa ia decizii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 44 minute în urmă Share Postat 44 minute în urmă Este o regula, cica ăla ce e in fața isi poate alege trasa. Nici eu nu sunt pentru penalizari asa aiurea. Pacat de Leclerc, el a fost victima. Plus ca Piastri nu a mai cedat pozitia, poate era iertat daca ceda pozitia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 19 minute în urmă Share Postat 19 minute în urmă eu ce am vazut, Piastri s-a bagat pe interior, a franat violent, era chiar pe margine, si Antonelli a tras peste el, s-au ciocnit, si apoi a ricosat in Leclerc eu aici pe Antonelli l-am vazut vinovat in fine, nu parerea mea conteaza, sunt oameni platiti cu pareri avizate pt astfel de cazuri e forum si povestim.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate