apriliacluj Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Parerea mea de amator, ca Piastri nu trebuia penalizat, mai mult Antonelli era de vina dpmdv..., dar na, sunt oameni angajati, platiti pt treaba asta, sa ia decizii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Este o regula, cica ăla ce e in fața isi poate alege trasa. Nici eu nu sunt pentru penalizari asa aiurea. Pacat de Leclerc, el a fost victima. Plus ca Piastri nu a mai cedat pozitia, poate era iertat daca ceda pozitia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă eu ce am vazut, Piastri s-a bagat pe interior, a franat violent, era chiar pe margine, si Antonelli a tras peste el, s-au ciocnit, si apoi a ricosat in Leclerc eu aici pe Antonelli l-am vazut vinovat in fine, nu parerea mea conteaza, sunt oameni platiti cu pareri avizate pt astfel de cazuri e forum si povestim.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Da, dar se poate spune si altfel: Piastri avea prea mare viteza si nu ar fi putut tine trasa aceea stransa, motiv pentru care a si blocat fața pe franare Cum zici, sunt acolo specialiști care sunt plătiți pentru ceva Eu in general sunt mai de moda veche, imi place racingul mai pe vechi, fara prea multe sanctiuni dar mna, uneori inteleg si rostul sanctiunilor chiar daca ele par date pentru mai nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă nu ca l-as apara pe Piastri, nu-s fanul lui, nici al lui Antonelli daca nu frana, clar, nu-sitinea trasa, iesea larg eu as zice ca in cazul asta putea sa-si tina trasa, Antonelli a dat peste el mai ales ca aici Antonelli era sa zicem asa, vinovatul moral ca a adormit la restart, de aia a fost invaluit si din stanga, si din dreapta de chilotii de la Ferrari si McLaren in fine depasiri/manevre de astea au fost cu zecile /sutele pe vremea lui Senna, Prost, Mansell, Schumacher si nu au fost sanctionate s-au pierdut/castigat titluri mondiale cu chestii de astea, fara sa fi fost sanctionate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate