renucs Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 (editat) Daca mai sunt motociclisti care merg pe Transfagarasan pe 7 septembrie, ne putem aduna sa mergem impreuna, sa ne bucuram de minunata patrie si de realizarile Epocii de Aur. Mentionez ca ma refer la plecare din Bucuresti, am uitat sa precizez asta. Editat Septembrie 4, 2013 de renucs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 salut, stii ceva de portiunea de la vidraru? mai e naspa rau? Daca da, cam cati km sunt asa? pies: vezi ca e nu stiu ce maraton, circulatia e permisa dar soferii sunt sfatuiti s-o lase mai moale, sa nu omoare vreun participant, evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 http://transmaraton.org/en salut, stii ceva de portiunea de la vidraru? mai e naspa rau? Daca da, cam cati km sunt asa? pies: vezi ca e nu stiu ce maraton, circulatia e permisa dar soferii sunt sfatuiti s-o lase mai moale, sa nu omoare vreun participant, evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 salut, stii ceva de portiunea de la vidraru? mai e naspa rau? Daca da, cam cati km sunt asa? pies: vezi ca e nu stiu ce maraton, circulatia e permisa dar soferii sunt sfatuiti s-o lase mai moale, sa nu omoare vreun participant, evident. portinuea mi se pare mai buna ca anul trecut. e okay si cu vitezana si cu tricicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 portinuea mi se pare mai buna ca anul trecut. e okay si cu vitezana si cu tricicleta Asta vroiam s-aud, mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Am fost eu anul acesta sunt portiuni recent asfaltate ,dar si unele cu niste gropi de nu au mila . Per total se merge destul de ok . Grija pe la podurile in curba ca au nisip in rest nici o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 sa se anunte ceva sportivi si ma adaug Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucianjustme Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 vreau si eu sa merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
renucs Postat Septembrie 5, 2013 Autor Share Postat Septembrie 5, 2013 Pt cei care mergem, e ok ora 9:00 la Petrom iesire A1? Poate se hotarasete si Frigider, sa avem un "super membru" cu noi. Pt mine cred ca o sa fie cam ultima iesire mai lunga pe anul asta, e posibil sa fie asa pt multi altii, asa ca profitati acum de ocazie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Pt cei care mergem, e ok ora 9:00 la Petrom iesire A1? Poate se hotarasete si Frigider, sa avem un "super membru" cu noi. Pt mine cred ca o sa fie cam ultima iesire mai lunga pe anul asta, e posibil sa fie asa pt multi altii, asa ca profitati acum de ocazie. Cred ca merg si eu dar s-ar putea sa ne vedem pe traseu, vremea se anunta OK http://freemeteo.com/default.asp?fid=779994_20090820_205816&pid=22&u=1&la=15&gid=9008603&ndate=2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Daca am carenele gata reparate maine, ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 (editat) tocmai ce vorbeam cu un prieten de o plimbare prin zona aia , dar zic ca duminica ar fi mai ok ... Editat Septembrie 5, 2013 de baz-v8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 (editat) oameni buni, eu merg cu un grupusor restrans, vit mica, etc drum bun va doresc! Daca am carenele gata reparate maine, ma bag si eu. deus ex? hm..confund cred. poate ne-ntalnim pe-acolo sa vad SV-ul Editat Septembrie 5, 2013 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Deus e la grecotei..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucianjustme Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Pt cei care mergem, e ok ora 9:00 la Petrom iesire A1? Poate se hotarasete si Frigider, sa avem un "super membru" cu noi. Pt mine cred ca o sa fie cam ultima iesire mai lunga pe anul asta, e posibil sa fie asa pt multi altii, asa ca profitati acum de ocazie. salut.eu nu stiu unde e petromul asta..nu putem sa ne int undeva prin bucuresti daca se mai merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Dupa ce treci de Pacii mai mergi cam 1 km si pe partea dr este Petromul. Este singurul de la Pacii pana la A1 , nu ai cum sa-l ratezi Un sfat prietenesc.......mai bine sa mergeti in grup cei care va cunoasteti si ati mai mers. Noi am patin o data la o iesire pe cheia ca a venit si un incepator cu un R6 care nu avea permis decat de cateva luni si era PRIMA lui plimbare....nu mai dau alte detalii dar va inchipuiti voi ce a iesit. Pe un astfel de drum se merge si in grup dar fiecare cu viteza lui de deplasare in asa fel incat sa nu fie cineva obligat sa forteze si sa faca o prostie. Eu am reusit performanta de a merge pe cheia intr-un grup mare de 54 de motociclisti dar acest mare grup era impartit in grupulete mai mici Bafta si drum bun sa aveti. Astfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucianjustme Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Dupa ce treci de Pacii mai mergi cam 1 km si pe partea dr este Petromul. Este singurul de la Pacii pana la A1 , nu ai cum sa-l ratezi Un sfat prietenesc.......mai bine sa mergeti in grup cei care va cunoasteti si ati mai mers. Noi am patin o data la o iesire pe cheia ca a venit si un incepator cu un R6 care nu avea permis decat de cateva luni si era PRIMA lui plimbare....nu mai dau alte detalii dar va inchipuiti voi ce a iesit. Pe un astfel de drum se merge si in grup dar fiecare cu viteza lui de deplasare in asa fel incat sa nu fie cineva obligat sa forteze si sa faca o prostie. Eu am reusit performanta de a merge pe cheia intr-un grup mare de 54 de motociclisti dar acest mare grup era impartit in grupulete mai mici Bafta si drum bun sa aveti. Astfalt uscat merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baricza Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 as fi interesat si eu dar am o intrebare tot traseul se face in o zi ? sau ne cazam pe undeva si ne intoarcem duminica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
renucs Postat Septembrie 6, 2013 Autor Share Postat Septembrie 6, 2013 (editat) Petromul este cu cateva sute de metrii inainte de intrarea pe A1, scrie mare albastru pe galben, PETROM =))). Eu initial am vrut sa merg singur, dar m-a certat prietena ca cica nu ma lasa singur, e prea periculos, asa ca i-am promis ca fac topic pe forum si invit pe toata lumea. Iete topic, iete invitatie. Lucianjustme, daca inca ai nelamuriri, da-mi PM, lasa-mi nr de tel si o scoatem la capat. Toate conditiile sunt favorabile inclusiv astrele. Edit: eu intr-o zi am planuit si dus si intors, numai ca nu e nimic batut in cuie, putem sa schimbam planul, numai sa nu ne complicam prea mult. Editat Septembrie 6, 2013 de renucs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baricza Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 600km intr-o zi o sa ma cam rupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ccalugaru_mihai Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 (editat) Salut. Merg si eu ma alatur pe drum, intre pitesti si c de arges (R12003). Faceti si o lista cu cine mai merge. 0721896108 Editat Septembrie 6, 2013 de ccalugaru_mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 (editat) Ce ziceti de intoarcere pe Siriu sau Cheia? a ) http://goo.gl/maps/Iab5x b ) http://goo.gl/maps/InBvw Eu voiam sa refac traseul "singuratic" http://goo.gl/maps/O8gjT , dar ma alatur voua daca va hotarati la una dintre variantele a. sau b. Drumuri bune. Editat Septembrie 6, 2013 de wbmt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
renucs Postat Septembrie 6, 2013 Autor Share Postat Septembrie 6, 2013 Avem destule variante pt intoarce, prin Cheia ar fi fain curbe multe, drum bun, peisaje frumoase. Intoarcerea ramane o variabila pe care o putem stabili pe loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Atunci vin si eu, stabilim mai multe pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 E final ora 9 la petrom inainte de A1? Cine vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate