Vizitator Adrian Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 cei care cred cu adevarat ca nu li se poate intampla cred ca sunt NEBUNI. eu-s la polu' opus (paranoic) si mereu cred ca mi se va intampla. (ce-i drept uneori am si o "bafta"...). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 cei care cred cu adevarat ca nu li se poate intampla cred ca sunt NEBUNI. eu-s la polu' opus (paranoic) si mereu cred ca mi se va intampla. (ce-i drept uneori am si o "bafta"...). se numeste lipsa de experienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 se numeste lipsa de experienta prietene, esti "setat", revino-ti, schimba placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 Cred ca Tsunami se referea doar la starea paranoica, la faptul ca mereu crezi ca ti se va intampla. Poti sa fii precaut si fara sa te gandesti in fiecare moment ca unul intra-n tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 Cred ca Tsunami se referea doar la starea paranoica, la faptul ca mereu crezi ca ti se va intampla. Poti sa fii precaut si fara sa te gandesti in fiecare moment ca unul intra-n tine. Nu sunt paranoic dar imi fac griji intr-o masura, avand in vedere cat de des intalnesc prosti in trafic si ma gandesc ca poate la un moment dat ori ma prinde si pe mine pe picior gresit ori o sa fie o circumnstanta de ne-evitat. dar in fine, deja am fost prea off topic pe topicul unde si-a pierdut viata un om. ma retrag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 lipsa de experienta e direct proportionala cu numarul de prosti intalniti pe strada. keep that in mind.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 lipsa de experienta e direct proportionala cu numarul de prosti intalniti pe strada. keep that in mind.. Mda. Bine zis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOS36 Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 lipsa de experienta e direct proportionala cu numarul de prosti intalniti pe strada. keep that in mind.. you can say that again! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 e asa buna ca o sa mi-o pun in semnatura.. la iarna nu acum, acum trebuie sa calarim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 lipsa de experienta e direct proportionala cu numarul de prosti intalniti pe strada. keep that in mind.. Foarte adevarat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 Ma simt nevoit sa adaug si eu ceva: cei care sunteti "ingretosati" de ce va spune Jagi pe topicurile de accidente, luati o lamaie, faceti o limonada si incercati sa cititi "printre randuri", sa retineti continutul. Poate le spune cam dur, poate insista cam mult cateodata, dar are foarte mare dreptate. Daca iesi pe strada cu motocicleta, o faci STIIND ca exista tot felul de idioti, imbecili, orbi, oameni care si-au luat permisul pe un sac de cartofi sau pur si simplu oameni care mai gresesc, ca orice om. Daca nu te tine sa accepti acest fapt, stai acasa/iei metroul, autobuzul etc. E treaba ta sa ii eviti pe cei care fac nefacute cat de bine poti. Situatiile in care nu tine deloc de tine (e pur si simplu 100% ghinion) sunt FOARTE rare. EXTREM de rare. Celor mai multi dintre noi nu li se vor intampla niciodata. In aproape opt ani si circa 130.000 km pe strada mie nu mi s-a intamplat niciodata. Si chiar si atunci cand nu mai tine deloc de tine si ti se intampla inevitabilul, daca nu mergi prea tare si daca esti echipat ai mari sanse sa traiesti ca sa povestesti nepotilor intamplarea respectiva. Mai spunea cineva mai sus ca "trebuie facut ceva sa tragem la raspundere soferii/taximetristii, ca ne omoara cu zile etc." Stiu ca suna greu de acceptat, pentru ca transfera intreaga responsabilitate asupra noastra, dar nu ai ce face in afara de a incerca sa mergi cat mai bine, cat mai atent, cat mai precaut. Traficul din Romania nu se va civiliza de azi pe maine, indiferent cate campanii, procese, scandaluri, corectii in trafic facem noi. Si nici legislatia nu se va schimba prea curand. Si (ma rog, aici e discutabil) nici nu e neaparat necesar, din punctul meu de vedere. Adica iti doresti ca cel care merge ca un idiot si omoara un motociclist sa faca puscarie fara suspendare, dar daca maine mama ta ar intra cu masina intr-un motociclist care mergea ca un idiot, dar avea prioritate, nu ai vrea sa se aplice acelasi lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 (editat) lipsa de experienta e direct proportionala cu numarul de prosti intalniti pe strada. keep that in mind.. Foarte adevarat! si corolarul: lipsa de experienta pe motocicleta a formistilor este direct proportionala cu iritarea produsa de citirea textelor lui jagi si tsunami im better and better soonamee, forum's philosopher Editat Septembrie 26, 2013 de Tsunami Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 m-au trecut fiorii cand am vazut cum plangea mama raposatului ... ! aiurea , aiurea rau ! Dumnezeu sa-l ierte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate