Ungur Vlad Postat Martie 8, 2016 Share Postat Martie 8, 2016 bomba de-aia ca la trupele SEAL... cu detonare/explozie controlata/ directionata Eu 2 ani am tinut-o vara la bloc (sub prelata si legata de stalp). Ba inclusiv prelata era legata de motor, si nu s-a legat nimeni de ea... Pai si eu am tinut un Hornet 2 ani in acelasi loc, doar acoperit cu prelata, nelegat si nu a avut nimeni treaba lui. (oglinzi intoarse nu le pun la socoteala ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 8, 2016 Share Postat Martie 8, 2016 amu ase ni, intre noi, ar fi bine sa-ti completezi profilul..... sa stim si noi cu cine stam de vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ungur Vlad Postat Martie 8, 2016 Share Postat Martie 8, 2016 Fii atent ce semnalizari mi-au venit ieri (din aluminiu): spate si fata Niste bijuterii Apropo, la semnalizarile cu led nu iti trebuie si ceva modul de comanda care iti regleaza licaritul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 8, 2016 Share Postat Martie 8, 2016 (editat) Apropo, la semnalizarile cu led nu iti trebuie si ceva modul de comanda care iti regleaza licaritul? Ba da, releu se numeste. Schimbi releul original cu unul pt led. Vezi aici Asta e deja avion! Editat Martie 8, 2016 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ungur Vlad Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 amu ase ni, intre noi, ar fi bine sa-ti completezi profilul..... sa stim si noi cu cine stam de vorba Facem domnu facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 no ase colegu! deci esti si tu din MM, ca si George si RRS, bine de stiut! numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 A sosit noul adaptor (din State, California, de la Satan, sau Santa, cum s-o numi) pt amortizorul spate FZ1 > R1 (07-08). Abia astept ziua de sambata, sa-l instalez. Merci @Jagi pt ajutorul cu transportul » Post actualizat in 10 Mar 2016 07:34ps: e montat invers, doar verificam cum intra in lacas ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 daca stiam pastram si eu celalalt telescop de r6 cu cele doua setari si comandam si eu cu tine adaptor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Eu oricum am intrebat aici, vreo 2-3 pagini in urma, posesorii de FZ1, daca vroia sa comande cineva cu mine (imparteam transportul). Dar la tine era tarziu, aveai deja montat. La 60-100 eur un amortizor de R1, era pacat sa stau cu cel al FZ-ului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 clar. se simte diferenta. cel putin la cel din 2002 e ff mare diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ungur Vlad Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Eu oricum am intrebat aici, vreo 2-3 pagini in urma, posesorii de FZ1, daca vroia sa comande cineva cu mine (imparteam transportul). Dar la tine era tarziu, aveai deja montat. La 60-100 eur un amortizor de R1, era pacat sa stau cu cel al FZ-ului La ce pret a fost adaptorul si cat te-a costat transportul? Adaptorul se poate folosi si la amortizorul de r6? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 80 usd adaptorul, vreo 50 usd transportul + 100 eur amortizorul de R1'08 Pt R6 nu-ti trebe adaptor... merge direct. Vb cu @Florynn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 r6 2008. merge fara prea mare bataie de cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 Azi Yina s-a dat in leagan. Si a primit amortizoru de R1 '08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 Sal.cristian ,razvane foarte tare cred ca cu toate modif.ai sa o tii mult si bine pt.ca are tot ce-i trebuie unei motociclete de top Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 Te pun absent dincolo... Mno,ai de grija! ....amu are circumstante ca a lucrat la Yna Il iertam de data asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Sal.cristian ,razvane foarte tare cred ca cu toate modif.ai sa o tii mult si bine pt.ca are tot ce-i trebuie unei motociclete de top ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 o bascula de r1 inca si ai spart tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ungur Vlad Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 (editat) r6 2008. merge fara prea mare bataie de cap E o diferență sesizabila între stoc și cel de r6?» Post actualizat in 15 Mar 2016 15:20 Știe cineva dacă se potrivesc galeriile de admisie (garniturile cauciucate dintre carburator și motor) de pe fzs600, r6 sau r1 variante mai vechi pe fzs 1000? Același întrebare e valabilă și pentru manetă de șoc aflată pe consola de semnalizări. Menționez ca am căutat pe ebay fără să gasesc. Editat Martie 15, 2016 de Ungur Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 (editat) http://www.ebay.com/itm/Yamaha-FZS-1000-Fazer-5LV-2002-2001-5-Carburettor-Inlet-Rubbers-Clamps-GWO-/251887601212?hash=item3aa5abc63c:g:j9QAAOSwv0tVDURS noi aduc cei de la mymoto la 100e. eu de la ei am luat nu potrivesc. incerca cu sprei sa vezi prima data daca trage aer fals. s-ar putea sa le cumperi degeaba. poate sint crapate doar la exterior. amortizoru garantez ca merita cei 200 roni la cit gasesti unu second ca nou. Editat Martie 15, 2016 de Florynn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0tans Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 (editat) Recomandați-i si mie niste semnalizări mai de doamne ajuta ca m-am saturat de gunoaie . Mi-am montat cele originale » Post actualizat in 23 Mar 2016 20:54 Apropo am rezolvat cu toba am luat leovince sbk » Post actualizat in 23 Mar 2016 20:58 Recomandați-i si mie niste semnalizări mai de doamne ajuta ca m-am saturat de gunoaie . Mi-am montat cele originale » Post actualizat in 23 Mar 2016 20:54 Apropo am rezolvat cu toba am luat leovince sbk Editat Martie 23, 2016 de m0tans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 (editat) pai poti lua de pe louis sau cu led-uri SMD din china eu am ceva second de pe louis, sau noi din china. Vezi aici PS; am si placute noi fata, Lucas, pt tine in linkul ala, daca-ti trebuie Recomandați-i si mie niste semnalizări mai de doamne ajuta ca m-am saturat de gunoaie . Mi-am montat cele originale Editat Martie 24, 2016 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0tans Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 Mobra e noua am 12000 km am facut revizia la 11000 km ... Mai are de așteptat pana sa ii schimb plăcute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 is bune si peste 3 ani. Eu le-am luat si nu le mai folosesc, ca am trecut pe etrieri cu 6 pistonase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0tans Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 Eu vreau sa ii schimb suportul de numar si sa ii iau cutii laterale ca cutie in spate am originala yamaha in culoarea motocicletei » Post actualizat in 24 Mar 2016 12:43 Nu cred ca ma apuca 3 ani cu mobra ...ma bate gândul ca la anu sa schimb clasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate