®azvan Postat Martie 20, 2019 Share Postat Martie 20, 2019 sa mai animam un pic topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 20, 2019 Share Postat Martie 20, 2019 Arata interesant asa dezbracata, o si vad deja sub un alt design Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 20, 2019 Share Postat Martie 20, 2019 ma gandeam eu ca dau idei :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 21, 2019 Share Postat Martie 21, 2019 hai mai Razvane, astia si-au batut joc de o minunatie inginereasca japoneza! pffff si huoooo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 21, 2019 Share Postat Martie 21, 2019 Ca sa va faceti o idee, cat e de mare Clujul, nu am gasit pe nimeni care sa se bage la montarea kitului de carburatoare de la Ivan, asa ca va trebui sa ma deplasez pina la Galati.....DE VIS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 25, 2019 Share Postat Martie 25, 2019 Primul weekend cu acte in regula si numar pe motor si primii 200 de km consumati. Ce pot sa spun e ca e wooooooow, deocamdata ma obisnuiesc cu ea, mi se pare putin ciudata la viraje, insa incet incet o sa ma obisnuiesc. Merge de rupe, nu am tras mai mult de 7k ture, vreau sa invat si cauciucurile. E foarte comoda, pozitia imi place extrem de mult, franele in ciuda celor citite pe forumuri prind foarte bine. Sper ca dupa montarea chitului de carburatoare sa mai scada putin consumul. Deocamdata atat cu feedbackul, ramane sa o mai calaresc la drumuri mai lungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 26, 2019 Share Postat Martie 26, 2019 apoi ce, nu poa' sa fie si una si alta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 26, 2019 Share Postat Martie 26, 2019 Acum 22 ore, Christian 1 a spus: Mno Kiki,io bag de seaman ca te lasi de legheleu... Sau ba? nu ca o am si pe cealalta, da stau dupa cineva sa ma primeasca la el sa ii schimb pinionu fata, uleiul si filtru. Asta insa ma unge pe suflet la cum merge, in plus ma si relaxeaza, dupa o zi grea, seara ies putin cu ea. Imi place enorm de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 26, 2019 Share Postat Martie 26, 2019 Acum 2 ore, Kiki a spus: Asta insa ma unge pe suflet la cum merge.. +1 bine punctat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 27, 2019 Share Postat Martie 27, 2019 Sambata se pregateste si capra, camera e in block start Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 12, 2019 Share Postat Aprilie 12, 2019 Ce avem noi aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Aprilie 16, 2019 Share Postat Aprilie 16, 2019 Cele 2 motociclete care mi-au placut enorm si care m-au inspirat sa fac din Yin ce este astazi: R1 (2009-2014) si FZ1 Naked Abarth Assetto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 17, 2019 Share Postat Aprilie 17, 2019 SUPERBA!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Aprilie 22, 2019 Share Postat Aprilie 22, 2019 Gata, e oficial! E balena! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 22, 2019 Share Postat Aprilie 22, 2019 frumos Razvane, bravos! dpmdv arata mai bine cu tri cutii decat cu doo' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Aprilie 22, 2019 Share Postat Aprilie 22, 2019 acum m-oi obisnui si asa cu ea... ce-oi face? Ce e drept, doar cu topcase-ul, e destul de ok la strecurat printre masini. Nu ca nu ma strecuram si cu valizele, dar e mult mai slim. Am rezolvat astfel problema celor 2 casti modulare, ca intra ok in topcase. Si mai ramane si loc pt manusi, una alta... Parca nici nu e asa mare ciuperca de la spate. Am doar o cheie pt toate cele 3 valize, ca aveam butuc de rezerva primit la valizele laterale, si l-am montat la topcase. Iar nevasta-mea e f multumita de spatar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 22, 2019 Share Postat Aprilie 22, 2019 Acum 35 minute, ®azvan a spus: Iar nevasta-mea e f multumita de spatar... cel mai important aspect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Aprilie 22, 2019 Share Postat Aprilie 22, 2019 ia aicea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 23, 2019 Share Postat Aprilie 23, 2019 Da unde vrei sa pleci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Aprilie 24, 2019 Share Postat Aprilie 24, 2019 anu asta e pana-n gibraltar (ca punct de intorcere) si-napoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 24, 2019 Share Postat Aprilie 24, 2019 Pfuaiaiai, noah aia da treaba, motorul arata bibelou oricum :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Aprilie 24, 2019 Share Postat Aprilie 24, 2019 Merci inca o data! Si functioneaza dupa cum arata... Mai am sa-i schimb anvelopele (T31 spate si S22 fata), uleiul, filtrele (ulei + aer), placutele fata + lichid frana curat, verificat nivelul antigelului, si cam asta este... 9000 km. Apoi iar schimbam anvelopele, uleiul, filtrele... mitul lui Sisif :)))) . In alta ordine, daca pe cineva de pe acest topic il intereseaza pompa de frana fata (cu levier), amortizorul spate sau etrierele (fara conducte, dar cu placute) de FZ1 2009, rulate toate pana in 30000 km, in stare f buna, atat optic cat si mecanic, inca le am. Iar pentru userii de pe forum, preturile sunt la jumatate fata de olx. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lyvyu83 Postat Mai 1, 2019 Share Postat Mai 1, 2019 (editat) Salut! A desfacut careva furca de fz1 gen2? Ma intereseaza cuzinetii pt furca, are cuzineti ca o furca normala? Adica unul sub semeringul de ulei si altul la capatul partii argintii? Din ce am vazut e posibil sa fie doar unul in jamba. Daca a desfacut cineva m-ar ajuta niste poze. Am cautat cuzineti si nu gasesc ca piesa de schimb. Editat Mai 1, 2019 de Lyvyu83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 2, 2019 Share Postat Mai 2, 2019 (editat) De pe vremea de cand visam la FZ1, in jur de 2008-2009, si descarcam tot ce este de descarcat de pe yme.com (pe vremea aia), tot ce putea fi descarcat... Editat Mai 2, 2019 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Mai 2, 2019 Share Postat Mai 2, 2019 Nu te-ai plictisit. Ei daca mi-am luat si eu una, nici eu nu ma plictisesc. Azi strungarul a terminat de confectionat capacelele pentru a astupa stuturile unde au fost conductele de la sistemul AIS, facute din inox Daca tot e vreme urata si nu ne putem indeparta de casa, lucram ceva. Am schimbat aripa spate cu una originala, cea cu care a venit, era taiata si montat un suport de numar Rizoma, nu inteleg aceasta "modificare" Nu aveti careva niste semnalizari de fazer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate