Sari la conținut

Lyvyu83

Membru
  • Număr conținut

    100
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Lyvyu83

  1. Salut, am avut niste probleme recent cu incarcarea, ba incarca 14,3 ba nu incarca 12.2v. Am schimbat regulatorul de tensiune si tot erau variatii in incarcare. am desfacut rotorul si am gasit magnetii miscati. e cert ca problemele cu incarcarea vin de acolo dar pe langa incarcare mai sunt niste probleme la accelerare. intre 2 si 4000 de ture sunt niste sacadari care dupa 4000 dispar. am mers cu fz1 unui prieten si la el nu se sint. am demontat bobinele de inductie si le-am masurat si dau toate aceleasi valori deci nici una nu e arsa. de unde ar mai putea sa fie vibratiile in accelerare ? Daca are careva o idee m-ar ajuta!
  2. Si la mine vibreaza plasticele de la ceasuri, de deasupra la ceasuri, am desfacut am bagat cauciuc de cheder pe unde a mers, am incercat sa intepenesc tot,.... tot mai face dar mai putin, intre timp m-am obijnuit nu le prea mai aud... Am schimbat si eu lantul si pinioanele, did 530 vx 570 lei. Presa lant 121 lei... si manopera am facut-o eu. cred ca nu a fost scump mai ales in service...
  3. Salut! In legatura cu sena vs cardo pot sa fac o comparatie avand in vedere ca am avut ambele intercomuri. Sena 20s, primul detinut, in grup de 2-3 pers (toti cu 20s) este okish... adica nu se inteapa, nu se aude zgomot de fundal, pacanituri, se mai inchidea cateodata din senin fara a fi descarcat dar trecem peste. dar maxim 3 pers. de la 3 in sus devine o mare problema. zgomot mare de fond, de nu te intelegi, deconectari frecvente a cate unuia din grup, aici e si problema cu conexiunea in lant, a iesit unul care nu e primul sau ultimul in lant s-a rupt grupul. Am avut drumuri la care l-am inchis sau l-am lasat doar pe tel muzica ca am zis ca il trantesc de asfalt... e de toata jena sa se deconecteze cineva la 10-15 min. Forumul de la sena si suportul de pe site sun zero. nici un raspuns nimic. O parte din noi am trecut la sena 30k. care are in plus conexiune mesh.... 4 pers. probleme mai mari de interconectare, le-am schimbat in conexiunea lant... nici acolo nu era ok. Am vandut toti 8 senele 20s 30k si am luat cardo talkpack bold si aici s-au terminat nervii si problemele. mergem pe conexiunea mesh... nu mai trebuie sa le conectam prin proceduri de apasat pe butoane si altele cand ne gasim.... odata conectate prima data se conecteaza automat. daca 1 2 3 pers pleaca din grup mai in fata ies din grup dar cand ii ajungi din urma se reconecteaza automat. nu zgomot de fond nu deconectari....si e si rezistent la apa fata de sena 20s si 30k care nu sunt. Daca mergi doar tu cu pasager e ok si sena dar nu vad de ce nu ai lua cardo ca sunt cam la acelasi pret. toti stam cu tel conectate la intercom. muzica ficare pe fundal, unii si waze in acelasi timp. nici o problema bateriile tin cam 6 ore parca... daca scoti muzica si ramane doar intercomul cred ca tin mai mult. eu nu as mai cumpara sena vreodata in viata asta. daca ai intrebari 0752127641 numa' bine!
  4. Donez urmatoarele: Parbriz original Honda cbr F4 nu F4i Disc frana fata honda cbr F4, DISCUL ESTE OVALIZAT pulseaza maneta de frana din cauza lui Placute frana fata cbr f4 folosite Maneta frana cbr f4 are terminatia rupta Mansoane ghidon folosite tot de la un cbr f4 dar astea se potrivesc si la altceva cred Predare in Galati sau daca se doreste curier cu plata la destinatar. 0752 12 76 41
  5. Eu am folosit motul 300v 10w40 primul an la fz, eneos 15w50 anul al doilea si motul 15w50 anul asta. La mobrele anterioare honda cb500 si honda cbr f4 motul 10w40. Avand in vedere ca sunt vara temperaturi care ajung si la 45-50 grade la nivelul asfaltulul si daca se merge in trafic se inchinge mai tare, am preferat sa pun w50. Am zis ca e ok 15w avand in vedere ca nu merg cu moto daca sunt sub 20 g. daca gasesc 10w50 posibil sa bag de ala... vad cum se comporta asta anul asta. de obicei schimb uleiul la cel mult 5-6000 km. In general merg in afara nu in oras cu mobra.
  6. Am manualul si nu se vede nici un cuzinet pe nici o schema de aia am intrebat.
  7. Salut, revin cu intrebarea: a desfacut careva furca la fz1 2006-... ? Exista cuzineti?
  8. Salut! A desfacut careva furca de fz1 gen2? Ma intereseaza cuzinetii pt furca, are cuzineti ca o furca normala? Adica unul sub semeringul de ulei si altul la capatul partii argintii? Din ce am vazut e posibil sa fie doar unul in jamba. Daca a desfacut cineva m-ar ajuta niste poze. Am cautat cuzineti si nu gasesc ca piesa de schimb.
  9. Merge turometrul cand e frana aprinsa...
  10. Poa sa fie bateria in scurt dupa cum spui ca reactioneaza dupa pornire. Si da poate sa faca dintr-o data fara semne in prealabil.
  11. Salut, eu am metzeler roadtec01. Foarte ok chiar si pe ud. Am avut pr4 inainte...
  12. Am prins si eu o ploaie de genul asta pe drum dar nu noaptea. Nu stiu cat te-au salvat cauciucurile sau norocul ca nu a fost o groapa in balta aia. Din cate stiu eu pr4 nu sunt cele mai stralucite cauciucuri in teste, stau bine la franarea pe ud intradevar, dar in rest sunt pe locurile 4-6. Pt un allrouder sunt ok avand in vedere ca nu mergi cu scaritele pe jos si cu peste 200 km/h. Eu am ales metzeler roadtec01 tot pt un fz1. Pana acum sunt mai ok pe viraje decat pr4 anterioare cu care a venit mobra(nu le-am rulat de noi). Cu pr4 nu am prins potop asa ca nu pot sa compar. Asfalt uscat!
  13. La sirius am incercat si eu si tot in juca in mana maneta de frana cand incercam sa franez... chiar si la 30 la ora.... am ajuns sa platesc transport si manopera si discuri noi la 800 lei bucata.
  14. Salut! Eu te sfatuiesc sa cauti discuri noi. Eu am dat bani pt asa ceva si nu a iesit nimic. Am ajuns sa cumpar discuri noi.
  15. Nu cred ca se merita sa aduci un cb500 din Italia, si mai ales prin Biris. Am mai multi prieteni care au motoare aduse prin ei, dar nu cb500. pretul unui cb500 ok este cam 1000-1200 euro in Romania. In Italia nu stiu cat este dar transportul cu Biris pana in Bucuresti era ultima data 550 euro. Nu cred ca se merita. Daca motorul era 4-5000 de euro intelegeam, dar asa sa dai jumate pe transport, nu. Plus ca trebuie sa ii faci si RAR si sa il inscrii in Romania, inca vreo 200 euro. Eu te sfatuiesc sa cauti unul in Romania si sa mergi cu cineva care se pricepe cand il cumperi.
  16. Salut! La cb500 ai un robinet in partea stanga langa șa. Faci frumos plinul, robinetul sa fie pe pozitia ON, resetezi tripul in bord sau iti notezi km din bord. Mergi pana o sa termini benzina... dupa care verifici kilometrajul. Dupa asta rasucesti robinetul pe REZ (rezerva) si opresti la primul peco pt ca ar trebui sa mai ai cam 3 litri in rezervor. Eu la cb aveam consum cam de 4-5 litri la suta.
  17. Atat timp cat minti cu nerusinare nu se poate, si nu o mai baga pe aia cu clujul ca nu te mai crede nimeni... Daca nici pozele facute de tine nu constituie dovezi...esti jalnic.
  18. Stii mai bine despre ce e vorba, in locul tau nu as avea nesimtirea sa intreb ce legatura au cu tine, de bun simt ar fi sa iti asumi greseala si sa incerci sa o remediezi, nu sa arunci cu rahat si sa o negi.
  19. Sa speram ca nu isi primesc "ouale" gata "ciocnite" de Nea Cristi aka Pinochio, care mai sus afirma ca se discuta despre "UN STUDIU DE CAZ" . Nea Pinochio, zi-le oamenilor adevarul, nu te mai ascunde dupa degetul din mijloc. Ai scapat mobra omului si nu ai vrut sa il despagubesti sau sa suporti costul pieselor deteriorate. Uite niste poze de la ACEL studiu de caz! Poate gasesti tu acum pixelul ala albastru, sa ne explici si noua fraierilor care tre sa mergem la un doctor dupa cum spui tu, ca de fapt nu tu ai scapat mobra, ca erau deja rupte... si alte "pinochisme" de astea la care vad ca te pricepi foarte bine. Si mai zi-le cum ai intarziat tu aproape 3 ore cand a trebuit sa ridici mobra si neamtul ti-a lasat-o la poarta de serios si punctual ce ai fost. Mai zi-le ca daca te enervezi asa ca ai intarziat ii mai si ameninti ca le dai foc la mobra si iti bagi picioarele.(mobra platita in avans de client nu de tine) Si ca sa nu crezi tu ca unii sunt prosti si platesc ce alti strica la transport uite si niste poze trimise de tine cu avariile
  20. Faptul ca tu nu ai argumente nu inseamna ca eu ma cert singur. Pun intrebari la care tu nu raspunzi, dar esti plin de mistouri constat. Cu cat e mai mica mintea cu atat e mai mare inganfarea! Mai bine ai plati daunele motocicletelor pe care le trantesti la incarcare! Ca o firma de transport normala, nu ce faci tu; sacose si covoare printre mobrele oamenilor pe care dupa ce le zgarii le dai cu markerul. Cat despre dormit singur mai bine ai vedea de tine, tu esti pe drumuri, eu sunt acasa la gura sobei, ai uitat?
  21. Ca sa iti raspund punctual, desi tu nu ai facut-o: 1 Sa inteleg ca tu transporti mobre care sunt platite in avans? Si au deja contracte de v-c incheiate? Nu cred, daca platesti mobra cu banii clientului se cheama ca te ocupi de achizitie in numele clientului. 2 Nu conteaza de unde vorbesc eu, important e ca eu achit un serviciu pe care tu il prestezi, cat despre firma de transport nu cred ca te-a obligat nimeni sa iti faci firma de transport, a fost alegerea ta, dar asta nu inseamna ca e vina clientului. "La tăți ni greu" 3 As vrea sa vad si eu un contract din asta in care e stipulat ce zici tu mai sus si e semnat de ambele parti. Si vreau sa vad cum iti garanteaza un client roman ca un vanzator neamt te va ajuta sa incarci mobra. Te deranjeaza asta? Daca tu postezi asa ceva "imi cer scuze pentru inconvenientele create" Spor la munca si e seara buna!
  22. Nu cred ca gasesti mobra la poarta si tre sa o incarci singur. Actele mobrei tot la poarta le gasesti? Contravaloarea motocicletei o lasi la poarta? In cazul in care se intampla asa ceva sigur ceva nu se leaga. Nemtii au reputatia de a fi foarte punctuali si asteapta acest lucru si de la ceilalti. Sigur ai ajuns la ora stabilita? In legatura cu incarcatul si descarcatul mobrei, iti zic asa: cand am luat mobra actuala transportatorul care mi-o adusese in bucuresti, a descarcat-o singur si mi-a incarcat-o SINGUR pe remorca mea cu care venisem sa o iau. Acum daca inaltimea nu iti permite cred ca e cazul sa cauti un ajutor pe care sa il platesti, eventul sa fie si sofer ca sa puteti sofa cu schimbul. Sau hai sa zic altfel, tu ca transportator ai un angajat care tre sa mearga la vanzator, sa verifice utilajul, sa intocmeasca actele si sa plateasca bunul, dupa care tre sa il incarce, sa il asigure si sa il transporte la destinatie. Sa spunem ca angajatul tau, nu ajunge la timp, gaseste mobra la poarta si tre sa o incarce singur, sau sa spunem ca vanzatorul are probleme medicale si nu poate ajuta. Ce faci daca te suna si zice: sefu eu nu pot sa o incarc singur. O las aici si plec? Ii zici sa o lase acolo si sa plece? Sau daca nu suna si incearca singur si o tranteste si strica anumite chestii la ea? Il pui sa plateasca reparatia? O platesti tu ca sef? Sau ii zici clientului asta e troaca... are o carena sparta, rezervorul indoit si alte defecte da nu e pr mea, te descurci tu...ti-ai luat mobra trantita de sofer. Eu vreau banii pe transport!
  23. Nu stiu cat de bune sunt preturile la http://www.chemtraders.ro/ un metzeler roadtec 01 190/50/17 este 867 lei. La anvelopemoto. Eu acelasi cauciuc este 675lei iar la gumi7 este 412 lei.
  24. Pt ca din cunostintele mele 7100 este full syntetic iar 5100 este semi syntetic. 7100 este mai bun calitativ decat 5100.
  25. Daca vrei motul baga 7100 NU 5100. Eu o sa incerc la primavara eneos ultra racing 15w50. Am auzit ca e ok, daca incepe sa agate sau ceva il dau jos si pun altceva. Oricum am dat 28 lei pe litru.
×
×
  • Creează nouă...