Florynn Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 salutare domnu. de vandut nu o mai vand. mai fac una alta la ea. tot astept sa o vad pe a ta gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 florine zimi ca nu o sa pui stifturile alea de furtune pentru frana ,daca aia ai degand iti zic io sa iti iei gandu de la asa ceva ,sunt varza ,banjouri slabe, etc mie mi-au dat mult de furca pana le-am schimbat cu Hel ,acolo alta viata banjouri inox se vede pe ele ca sunt altceva si cand le tii in mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 (editat) am furtune fata metalice puse recent. raman alea. aripa e gata astept semeringurile si uleiul apoi ma apuc de treaba dupa ce am servisat telescoapele. mai dureaza putin. Editat August 14, 2015 de Florynn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 salutare domnu. de vandut nu o mai vand. mai fac una alta la ea. tot astept sa o vad pe a ta gata. sal,sint la munca dupa ce vin acasa ne vedem la o cafa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 26, 2015 Share Postat Septembrie 26, 2015 gata si furca. 98%. parbrizu e cam lung dar sa vad la o tura cum e. daca e loc il scurtez putin daca nu ramane asa. urmeaza aripioare laterale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Septembrie 26, 2015 Share Postat Septembrie 26, 2015 Sal,faina ,faina trebuie sa o vad live ca amu m-am intors acasa da cu vremea asta ..... astept sa o scot si io la o tura ca sant disperat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 26, 2015 Share Postat Septembrie 26, 2015 Cind am terminat a venit ploaia. Abia astept sa o verific. Asa la scurt e grozava. Sa vad la viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 gata si furca. 98%. parbrizu e cam lung dar sa vad la o tura cum e. daca e loc il scurtez putin daca nu ramane asa. urmeaza aripioare laterale. Furca USD? Ce? Cum? Unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 furca r1 telescop spate r6 2008. parbriz inalt si mai lat. mai traba sa i fac aripioarele laterale. ceva gen z750. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 mai traba sa i fac aripioarele laterale. ceva gen z750. Uite-le aici http://www.motoxpricambi.com/ElencoProdottiPerModello.asp?language=EN&Liv0=8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 Le fac personalizate dupa cum imi place mie nu dau 120e pe alea. Stiam de astea dar nu imi plac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 Acum, dupa ce ai facut modificarea asta, se simte nevoia de o pompa de frana mai calumea pe fata sau esti ok cu ce ai? Stiu ca Fazerul are frane calumea, suspensia fata era unul din punctele ei slabe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 Caut si pompa de r6 2004 in sus. Sa fie. Nu cred ca e f mare diferenta dar vedem. Daca am intrat in hora jucam. » Post actualizat in 28 Sep 2015 19:42 Cu furtune metalice si placute brembo nu am simtit vreo slabiciune la ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 Caut si pompa de r6 2004 in sus. Sa fie. Nu cred ca e f mare diferenta dar vedem. Daca am intrat in hora jucam. » Post actualizat in 28 Sep 2015 19:42 Cu furtune metalice si placute brembo nu am simtit vreo slabiciune la ele Nu te lasi pana faci avion din ea . Ce zici pe weekend, ceva iesire...da un semn daca iesiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 Daca e vreme ok iesim. Vorbim. Tr sa iasa cum vreau eu. Desi mia cam dat batai de cap de multe ori tot nu am dato. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 (editat) ................ Desi mia cam dat batai de cap de multe ori tot nu am dato. bine ca nu l-ai dat! e misto! trebuie sa dai si o bere Editat Septembrie 29, 2015 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 Bem bem ca iti sint dator. O sa arate si mai bine curind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 Nu mai iesi cu astia cu brand "inferior"? Nu se pune problema de brand,stiu ca glumesti,dar sunt curios cum a iesit motorul la Florin ca a lucrat ceva la el si a facut cateva modificari . Daca ne permite vreme ne auzim pe sfarsitul saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 Bem bem ca iti sint dator. O sa arate si mai bine curind. stai linistit colegu, nu e nici vorba de nici o datorie! dar sunt tare curios sa vad cum a iesit, vreau sa vad rezultatul investitiei si muncii depuse ! numai bine spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 (editat) ca parere personala despre upgrade: se culca f rapid pe viraje. a coborit moto cam 3 cm inaltime deci mai mare grija la borduri. inca nu am tras-o de urechi sa vad stabilitate in linii drepte sau daca intra in voblaj dar asa scurt si se pare ca nu are tendinte. cine vrea sa schimbe telescopu spate poate sa o faca linistit. pe mine ma uimeste de fiecare data. si pt 200 de roni chiar merita. parbrizu asta chiar face toti banutii. » Post actualizat in 14 Oct 2015 10:34citeva poze mai noi. Editat Septembrie 30, 2015 de Florynn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 frumoasa... o prind foarte bine unghiurile alese. eu ma gandesc sa-mi pun carena de gt. Dar prima furca de R1... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
markyinxs Postat Octombrie 14, 2015 Autor Share Postat Octombrie 14, 2015 ca parere personala despre upgrade: se culca f rapid pe viraje. a coborit moto cam 3 cm inaltime deci mai mare grija la borduri. inca nu am tras-o de urechi sa vad stabilitate in linii drepte sau daca intra in voblaj dar asa scurt si se pare ca nu are tendinte. cine vrea sa schimbe telescopu spate poate sa o faca linistit. pe mine ma uimeste de fiecare data. si pt 200 de roni chiar merita. parbrizu asta chiar face toti banutii. » Post actualizat in 14 Oct 2015 10:34 citeva poze mai noi. a iesit super. te-ai gandit sa ii pui si aripa spate? i-a pus cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Am mai zis mai sus parca. Nu dau 120e pe ea. Daca gasesc pina intr- un mil juma pun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 frumoasa... as mai adauga si cuvantul ''foarte'' @Florin: las ca o sa-i pui si aripa spate, nu-i cursa de cai inca o data felicitari, e misto de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate