Robert Rmh Postat Noiembrie 12, 2016 Share Postat Noiembrie 12, 2016 ai grija cu castrol,ca am auzit ca majoritatea de la noi e cam made la turcalete,am folosit 4 ani motul 10w40,f multumit,anul asta am schimbat de 2x ori uleiul, a doua oara am pus eneos 10w40 ca sa mai economisesc niste bani si oricum nu ii faceam rau ca schimbam uleiul,aveam deja 5500 km cu motulul si nu avea rost sa ma duc inca 1500-2000 km cu el,cica nr 1 japonez Eneos asa se lauda ei japonezii,24 lei litru + filtru m-a costat 100 lei,am pus un ulei echivalentul la motul 5100 10w40,nimic de ingrijorat pentru ca nu prea merg in oras,doar regim turing si ocazional sportiv,am fost surprins sa observ cutia putin mai fina decat cu motul si parca se incinge motoru putin mai greu,acum ramane sa vad cat persista,motul am cumparat doar de la reprezentanta,s-au adus de tata de afara din Franta,unele persoane imi spun ca dupa 3000-3500 km e papa il schimbi eneos,ramane sa testez pe viitor varianta echivalenta la motul 7100 si vreau sa vad ce poate si bel ray si Yamalube,care ar fi acelasi cu Motul dar ii mai adauga niste aditive,btw ,Yamalube gasesti doar la reprezentanta Yamaha,deci,doar made in japan,nu inteleg Eneos,made in japan,si de ce e atat de ieftin,doar 24 lei 10w40 ? 15w50 era vro 35 lei litrul. Se simte mai bine cu 10w50 decat cu 15w50 ? Am un prieten care a folosit castrol si nu era multumit de el,prea galagioasa cutia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 12, 2016 Share Postat Noiembrie 12, 2016 Eu de ani buni folosesc Castrol Power1 Racing (10₩50) si sunt multumit! Raport pret calitate f bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Noiembrie 13, 2016 Share Postat Noiembrie 13, 2016 Yamalube a folosit careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 13, 2016 Share Postat Noiembrie 13, 2016 razvan foloseste yamalub. nu e mai contrafacut castrolu ca motulu stai relax. . vedem cum e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Noiembrie 14, 2016 Share Postat Noiembrie 14, 2016 castrol-ul de pe piata noastra este produs in fabrica din italia, nu stiu sa existe fake-uri turcesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Noiembrie 14, 2016 Share Postat Noiembrie 14, 2016 (editat) Yamalube a folosit careva? Da, eu bag numai Yamalube. De ce? Editat Noiembrie 14, 2016 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Noiembrie 15, 2016 Share Postat Noiembrie 15, 2016 (editat) si esti multumit de el fata de ce ai folosit si inainte? A folosit cineva lichidele de racire de la motul?am folosit 2 schimburi pana acum hepu si am fost multumit de ele ma gandeam sa incerc motul totusi,astea parca le cumperi si le pui direct in moto nu ?nu mai amesteci cu apa distilata si faci jumate jumate https://www.motoemotion.ro/lichid-de-racire-moto/ Editat Noiembrie 15, 2016 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Noiembrie 16, 2016 Share Postat Noiembrie 16, 2016 Eu nu am folosit nimic altceva inainte. Folosesc Yamalube si filtru original la fiecare schimb de cand am cumparat motocicleta, anual. Chiar daca fac numai 3000 km/an uneori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Decembrie 21, 2016 Share Postat Decembrie 21, 2016 caut 2 oglinzi si un suport topcase. daca stie careva ceva dati un semn. » Post actualizat in 05 Jan 2017 16:57unde gasesc codu de culoare la fz1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Ianuarie 6, 2017 Share Postat Ianuarie 6, 2017 vezi la Motoland, dupa serie sasiu. La mine este Deep Red Metallic K (DRMK), an 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Ianuarie 6, 2017 Share Postat Ianuarie 6, 2017 tr sa aibe sub sa eticheta undeva si nu gasesc. poate stie careva. daca nu am sa sun sa vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Ianuarie 11, 2017 Share Postat Ianuarie 11, 2017 mi-ai dat o idee cu adaptoru asta negru. dau o bere si ala luat de tine se poate face. ma pacait doar forma din partea care vine montata pe cadru. ce progrese ai mai facut cu fz1-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Ianuarie 11, 2017 Share Postat Ianuarie 11, 2017 e prea frig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 si ce, s-a gatat palinca sau coniacu' ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 eu cred ca e gata mecanica, si nu mai urmeaza decat vopsitul, si vrei sa ne faci o surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 vopsesc doar rezervoru ca e lovit. serios. inca nu am facut nimic la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 (editat) Niste placute de frana fata FZ1 ('06-15) nu trebuie la nimeni? Le cumparasem pt mine, dar nu le mai folosesc ca am trecut pe radiale de R1. 150 lei amandoua, transport inclus Editat Ianuarie 30, 2017 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Le iau eu Razvan, iti scriu candva la sfarsitul saptamanii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 no, dupa 250 de vizualizari a venit si cumparatorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Le iau eu Razvan, iti scriu candva la sfarsitul saptamanii. Adjudecat! 0742926107 Astept tel tau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Februarie 2, 2017 Share Postat Februarie 2, 2017 salut,sunt in cautare de fz1 fazer de ceva vreme,care este motivul vanzarii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 salut,sunt in cautare de fz1 fazer de ceva vreme,care este motivul vanzarii? Salut.Banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 bine ca a ramas topicul... amu vad ca si de aici au disparut o multime de postari..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Tot pt posesorii de FZ1... am un pachet special: amortizor spate + pompa frana + etriere si conducte > 500 lei Detalii piese aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Adjudecat! Astept tel tau... sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate