integrale_awd Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 salutare, din nefericire azi a avut loc un accident intre Sigisoara si Brasov, motoristul implicat are nr BH 09 WXS. nu reusim sa aflam niciun contact al vreunei rude sau prieten asa ca daca recuoaste careva numarul ar face bine sa ia legatura cu cineva apropiat. motoristul acuza dureri de spate, ar acum, la ora14:20 a aparut salvarea sa il ia. accidentul a avut loc in zona Dealul Bogatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
integrale_awd Postat Septembrie 29, 2013 Autor Share Postat Septembrie 29, 2013 (editat) salutare, din nefericire azi a avut loc un accident intre Sigisoara si Brasov, zona Deall Bogatii Editat Septembrie 29, 2013 de integrale_awd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Sanatate riderului! Cum s-a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
integrale_awd Postat Septembrie 29, 2013 Autor Share Postat Septembrie 29, 2013 nu stiu , e un prieten la fata locului m- a sunat sa incercam sa aflam pe cine sa anuntam, de la el nu a reusit sa ia info. momentan e in salvare insa se asteapta SMURD-ul, aparent riderul e din TgMures. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 sanatate maxima ... gata frate terminati cu motoarele a venit frigul adio aderenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 sanatate riderului , probabil ca mai e pana la prima zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 N-avea acte la el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 e de-al nostru dar plecase singur vad ca imi da reject la apeluri deocamdata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 e de-al nostru dar plecase singur vad ca imi da reject la apeluri deocamdata asteptam vesti .....bune speram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
benny2009 Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 in Padurea Bogatii sigur? eu stiam ca e inainte de intrarea in localitatea Fiser (de catre Sighisoara)...sau acela e altul? a venit elicopterul SMURD dupa el..sper sa fie ok.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 acum am luat legatura cu el prin SMS, e la UPU Mures si e ok deocamdata atat stiu si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 sanatate multa prietenului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 (editat) in Padurea Bogatii sigur? eu stiam ca e inainte de intrarea in localitatea Fiser (de catre Sighisoara)...sau acela e altul? a venit elicopterul SMURD dupa el..sper sa fie ok.. Langa Fiser s-a intamplat, iesirea spre Sighisoara. Cu elicopterul era alta urgenta, nu a avut legatura cu accidentul. Eu am ajuns la cateva minute bune dupa ce a cazut. Era deja multa lume, avea casca scoasa. A avut grija de el un medic cred dupa cum vorbea la telefon cu cei de la smurd. Pe o curba larga la dreapta, in urcare, 2 benzi, nu stiu cum a scapat-o, s-a dus pe contrasens. Atat el cat si motoreta s-au oprit in rigola de pe partea cealalta a drumului. Nu a acrosat nicio masina. El a fost echipat super ok, combinezon, cizme si tot ce trebuie. A fost constient de cand am ajuns eu pana cand a plecat cu smurd-ul. Motoreta e mai mult decat dauna totala din pacate. Mai mult nu stiu ce sa va zic. Sanatate motoristului Editat Septembrie 29, 2013 de silvik1313 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Mama cum arata mobra... Bine ca a iesit intreg din situatie. Sanatate riderului si sa revina cat mai repede in sa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX NINJA Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 De curiozitate cam ce mobra era ca nu mai seamana a nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 (editat) De curiozitate cam ce mobra era ca nu mai seamana a nimic Yamaha R6 sau R1, dar ce mai conteaza? Editat Septembrie 30, 2013 de dude123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Dupa etrieri pare ceva yamaha ,dupa culoarea rezervorului ceva (?)suzuki...dar poate ma insel ... cred ca a pierdut aderenta si a ratat curba.cel putin asa deduc din poze...ori a fost jenat de un alt participant la trafic ...cine stie Riderul cum se simte ?Asteptam vesti Racuperare maxima ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 (editat) este un k5 am recunoscut motocicleta dupa toba dintr-o poza a lui Septimiu Editat Septembrie 30, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Inca o K5 cu cadrul rupt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 vezi cat costa coverurile alea pt motor de care te intrebam si lasa panaramele =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 ti-am lasat ceva pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Recuperare rapida si totala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rook Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 multumesc foarte mult pt urari! se pare ca asa va fi recuperare, totala. trebuie doar rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Ce s-a intamplat mai exact ROOK ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate