ianachim Postat Octombrie 6, 2013 Autor Share Postat Octombrie 6, 2013 acasa , mancat , baut sa va fie rusine.... mie inca imi e foame... am gresit cu o ora tura 13 ore de fun, soare, gasca vesela ..... da ne oprim si noi sa mancam ceva ????? multam fain de companie baieti apusul asta a inchis perfect o zi de MOTOCICLISM 10 ore de parcurs traseul asta iti trebuie curaj pe vremea asta...vremea asta...1-5 grade intre 8-10 pana la veliko 10-15 grade toata ziua 7 grade pe intuneric de la calarasi Cu R 1200 GSA e un fleac nici macar un moft un asemenea drum , e ca si cum ai merge cu o decapotabila pe 2 roti, esti mai protejat si decat atunci cand faci sex cu prezervativ . manere incalzite si caldura de la boxer face toti banii..... pacat ca nu te ai bagat.... se numeste pasiune nu curaj, pasiune FOARTE BINE ARGUMENTAT..... P A S I U N E..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 apusul asta a inchis perfect o zi de MOTOCICLISM sint circotas ca de obicei dar e un exemplu perfect de "telefoanele nu se compara cu aparatele foto de oarecare calitate (dslr, mirrorless, senzor mediu, ...)". este ca iti pare rau ca nu ai avut nex-ul pentru fotografia asta? sint curios unde se situeaza obiectivele-camere-accesorii de la sony, alea de se leaga la telefoanele sony. se apropie suficient de mult de aparatele dedicate sau sint doar niste upgrade-uri minore la camerele intergrate in telefoane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 6, 2013 Autor Share Postat Octombrie 6, 2013 chiar nu mi a parut rau ca nu am avut nex ul dupa alergatura" de azi, apusul prins pe bac la o poveste cu baietii a meritat savurat LIVE..... puteam sa l fac cu mama nexului .... atat timp cat nu iau bani pe poze .... important e ceea ce am simtit cand am fost acolo La acest capitol ianachim il domina pe Chuck Norris ... iti TREBUIE ..... MOTOCICLETA .... nu PETARDE .... de mers DOAR cand e cald in jurul cozii pe 20 ron 4 ture.... adica SS IN ROMANIA PE AMKAKART ASTA apropo de ce zice cineva ca sub 10 grade nu te mai bucuri de o plimbare moto ps si nu ne am dat cu 60 km/ in linie dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 (editat) chiar nu mi a parut rau ca nu am avut nex ul dupa alergatura" de azi, apusul prins pe bac la o poveste cu baietii a meritat savurat LIVE..... puteam sa l fac cu mama nexului .... atat timp cat nu iau bani pe poze .... important e ceea ce am simtit cand am fost acolo mie imi pare rau ca tu nu ai avut nex-ul, apusul pe bac, ora petrecuta pe malul marii in balchik, etc, toate merita savurate live dar nu au legatura cu calitatea imaginii unei poze sau fotografii. eu nu te critic pe tine ca nu ai luat nex-ul cu tine, incerc sa ma hotarasc daca sa bag sau nu banii intr-un aparat foto dedicat. sint offtopic, e discutie lunga si probabil fara sfirsit ... Editat Octombrie 6, 2013 de adrian cristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Asa sa nu uitati de mine, ajuns acasa mancat struguri baut bere si iar luat....la tranta si Ianachime la mine pe bord arata 750 km cand am ajuns acasa... nu stiu ce ziceai tu de 600...multumesc si eu de companie si toate cele bune pana la urmatoarea si poate bagati saptamana viitoare ceva termale cine stie Poze la mine putine....dar ii las sa vorbeasca pe cei cu "scule" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 6, 2013 Autor Share Postat Octombrie 6, 2013 Asa sa nu uitati de mine, ajuns acasa mancat struguri baut bere si iar luat....la tranta si Ianachime la mine pe bord arata 750 km cand am ajuns acasa... nu stiu ce ziceai tu de 600...multumesc si eu de companie si toate cele bune pana la urmatoarea si poate bagati saptamana viitoare ceva termale cine stie Poze la mine putine....dar ii las sa vorbeasca pe cei cu "scule" man ramane sa discutam pt sapt viit da daca ma mai alergi asa si nu opresti sa mananc CLAR ca NU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 ps si nu ne am dat cu 60 km/ in linie dreapta Ma asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 6, 2013 Autor Share Postat Octombrie 6, 2013 man de ce nu te ai bagat? Ma asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Cu R 1200 GSA e un fleac nici macar un moft un asemenea drum , e ca si cum ai merge cu o decapotabila pe 2 roti, esti mai protejat si decat atunci cand faci sex cu prezervativ . asa e. si nici cu honda aia a lui andrei nu mi e rusine astia parca vor sa faca RK-ul cat mia repede..auzi, 700 km pe zi. ptiu ptiu sa nu va fie de deochi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 man de ce nu te ai bagat? Ma asteptam Crede-ma ca m-as fi bagat.. i-am si trimis tura propusa de tine unui prieten dar nu stau taman ok cu raceala si nici financiar.. ramane pe data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 6, 2013 Autor Share Postat Octombrie 6, 2013 (editat) asa e. si nici cu honda aia a lui andrei nu mi e rusine astia parca vor sa faca RK-ul cat mia repede..auzi, 700 km pe zi. ptiu ptiu sa nu va fie de deochi super scula jucaria"si cu vela" aia montata nu simti frigul deloc puteai sa fi bagat tura de azi..... ca nu am mai ajuns pana la vama veche ci am venit de la balcik prin dobric silistra calarasi Editat Octombrie 6, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 (editat) Le las 3 zile pe dropbox, alegeti ce va place: https://www.dropbox.com/sh/ruboczuchqniszo/FaZDyoed4g Mai sunt 3 filmari ce o sa le incarc dupa. P.S. Download-ul e in dreapta jos pe "..." Filmarile se vad nasol in playerul din browser. Drumuri bune. Editat Octombrie 7, 2013 de wbmt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 7, 2013 Autor Share Postat Octombrie 7, 2013 asta fu' ieri traseul in jurul BLOCULUI...... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 asta fu' ieri traseul in jurul BLOCULUI...... . De vara traseul. Cica Tsunami l-ar fi facut in 4 ore, cu tot cu pauze de masa si de somn pe marginea drumului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 7, 2013 Autor Share Postat Octombrie 7, 2013 (editat) pai sa stii ca la cum a fost dupa veliko de bine si soare ..... fu de vara.... l o fi facand TOV. tzunami si mai repede ca astai cu GSA nu trebuie sa alimenteze din 180 km in 180km si sa mai si ramana fara benzina pe coclauri in bulgaria.... da daca nu ai peripetii degeaba mai pleci la plimbare... si sa ti fie clar una e drumul de unu singur si alta e in 4 cel putin la TIMPI Editat Octombrie 7, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 asta fu' ieri traseul in jurul BLOCULUI...... . Bunicuto, dar ce BLOC mare ai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 ce... tare... Cred ca..... a fost frumos !!!!!!!! Un >>> exemplu >>> de >>>> urmat. PS: scriu de pe un 3310. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Andrei, va vizitez si eu la termale pt un paharel, dar doar o seara. Plec sâmbăta pe la un 10-11, dacă mai sunt doritori cu plăcere..apoi plec cu voi duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate