BlackLord Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Salut. Mi-am comandat un far Polisport Halo si in specificatii imi cere bec H4 de 35W. Acum am Osram Night Braker Plus dar e de 55w..inainte aveam tot un Osram si tot de 55... si de 35w nu gasesc sau nu stiu unde sa caut... gasesc doar "xenon". Unde gasesc un halogen H4 de 35w sau.. sa merg in continuare pe 54w ori se topeste plasticul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Salut, gresala mare sa pui bec mai puternic pentru ca iti suprasolicita incarcarea, releul. Eu am gasit bec H4 35w la piata 16 februarie la taraba de scutere. Mai sunt si becurile HS1 care arata la fel cu H4-ul dar au 35/35. Fa bine sa il schimbi pana nu strici releul. Sper ca te ajuta, Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Depinde de calitate, dar sunt sanse mari sa se topeasca. Instalatia ce iti cere? 35w sau 55w? Incearca la magazinele de scutere, poate gasesti. Eu am avut noroc si am gasit pe la prieteni... 2 chiar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Octombrie 16, 2013 Autor Share Postat Octombrie 16, 2013 Motocicleta mea are "din fabrica" bec de 55-60W... acum caut bec pentru noul far. El imi cere de 35w. Circuitul meu duce si 55w ca sa zic asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibosee Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 (editat) pentru moto ai HS1. eu nu am gasit H4 de 35W. chiar daca se potrivesc, au alta putere si in afara de asta bat mult mai sus, ca si cum ai merge cu faza lunga. http://en.wikipedia.org/wiki/User:KDS4444/HS1_bulb eu am luat de la united unul cu 35 lei parca, Philips. Editat Octombrie 16, 2013 de tibosee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Octombrie 16, 2013 Autor Share Postat Octombrie 16, 2013 Oricum merg cu faza lunga ziua... Da nici asa nu ma vad soferii vietii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibosee Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 pai bate numai in copaci, trebuie sa lumineze si pe unde mergi, sa vezi vreun canal. faza scurta in pom, faza lunga peste pom, nu e prea ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Octombrie 16, 2013 Autor Share Postat Octombrie 16, 2013 Si PROBLEMA NUMARUL DOI... Farul vine echipat cu sau pentru HS1... Sa pun H4 imi trebuie adaptor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibosee Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 (editat) HS1 este identic cu H4, doar ca este de moto. Au aceeasi mufa, ti-am dat link mai sus. eu pe Burgman am HS1, am pus H4 dar le-am dat jos. Editat Octombrie 16, 2013 de tibosee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Octombrie 16, 2013 Autor Share Postat Octombrie 16, 2013 Am citit... ma gandeam la prindere doar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibosee Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 prinderea e identica. daca pui unul langa altul nu o sa vezi vreo diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Octombrie 16, 2013 Autor Share Postat Octombrie 16, 2013 Ok. Deci sa caut bec HS1 chiar daca acum am H4. Sau daca gasesc H4 de 35w se potrivestw ai ca mufa si ca soclu. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 daca pui bec de 55 , f probabil sa iti topeasca din lupa/oglinda . ( a patit un amic , la auto) insista pana gasesti de 35. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Octombrie 16, 2013 Autor Share Postat Octombrie 16, 2013 Da. Bine, e totusi un far de o suma nu-i chinesesc de 1 milion.... totusi... e de plastic nu de sticla ca actualul. Multumesc de raspunsuri. O sa caut H4 de 35W sau HS1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudeel Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 (editat) Daca te ajuta cu ceva : http://www.okazii.ro/faruri-si-lumini/led-uri/bec-motocicleta-hs1-extra-duty-blister-1-buc-a134442799 Editat Octombrie 16, 2013 de claudeel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Oricum merg cu faza lunga ziua... Da nici asa nu ma vad soferii vietii. Pune-ți și două proiectoare de 100w. Și un girofar...alb. Rideru vieții ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 (editat) Pune-ți și două proiectoare de 100w. Și un girofar...alb. Rideru vieții ! si doua sirene... )) si ca tot vin sarbatorile instalatia de brad! invatati ma sa mergeti cu motoarele alea, nu mai chiorati oamenii degeaba pe strada! vrei sa fii vazut? ai in stanga un buton pe care scrie flash/pass. cand alterneaza fazele te vad oamenii mai usor decat cu faza aiurea-n tramvai... de-al de voi care-i faceti semnale cu farul lui E.T. ... Editat Octombrie 17, 2013 de Performance Solutions Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Octombrie 17, 2013 Autor Share Postat Octombrie 17, 2013 (editat) Pune-ți și două proiectoare de 100w. Și un girofar...alb. Rideru vieții ! Probabil ca pe strada mea, in parcarea dintre blocuri, e mai mult trafic decat in Tg. Jiu.... de aceea nu am sa ma obosesc sa-ti explic de ce am decis sa merg cu faza lunga ziua in Bucuresti. AND... Am prins ideea cu becurile, topicul practic se poate inchide. Multumesc celor ce mi-au raspuns la obiect. Restul... Daca o sa simt ca am nevoie de lectii si pareri despre cum si de ce merg... va intreb eu. Editat Octombrie 17, 2013 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibosee Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 ia in calcul si faptul ca hs1 este special pentru moto,este mult mai rezistent la vibratii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Octombrie 17, 2013 Autor Share Postat Octombrie 17, 2013 (editat) Da, am vazut. Am accesat si linkul de mai sus si am mai gasit HS1 de la Philips. Astept sa-mi ajunga azi farul si vad daca are deja HS1 pe el, daca nu... o sa iau HS1 mai ales ca mufa e identica si nu trebuie decat mufat fara alte modificari . Merci. Editat Octombrie 17, 2013 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Probabil ca pe strada mea, in parcarea dintre blocuri, e mai mult trafic decat in Tg. Jiu.... de aceea nu am sa ma obosesc sa-ti explic de ce am decis sa merg cu faza lunga ziua in Bucuresti. AND... Am prins ideea cu becurile, topicul practic se poate inchide. Multumesc celor ce mi-au raspuns la obiect. Restul... Daca o sa simt ca am nevoie de lectii si pareri despre cum si de ce merg... va intreb eu. esti unul dintre cei care-mi sparg ochii de pe contrasens si ziua. ca vrei sa fii vazut! singura problema e ca ziua numai unul care este sus ca pozitie "te vede" (a se intelege il deranjezi) gen moto/duba/cap tractor... unu' din masina nu te vede.... dar iti multumesc pentru faptul ca imi oferi ocazia sa-mi spargi ochii cand am soarele-n fata si ma uit si-n oglinzi... bikerul vietii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Octombrie 18, 2013 Autor Share Postat Octombrie 18, 2013 Mi-a ajuns acum farul si E DEJA ECHIPAT cu HS1 Philips... Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinel2009 Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 (editat) Ma intereseaza un soclu de la becul din far.Am farul dar nu are soclu.Ma puteti ajuta careva ca nu as cumpara farul cu totul.Motocicleta ii un yamaha wr 450 din 2004. Editat Octombrie 30, 2013 de alinel2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate