Kustom Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 sper sa va placa. e o combinatie mai mult ,intre caffe si bobber.... asa am vazut eu si clientul motocicleta mai frumoasa( adica toate caffe-urile sunt identice ca si forma) si proprietarul a zis ca vrea si el un caffe ,dar sa fie mai deosebit, mai in stilul meu (rar gasesti asa clienti ok) http://anarchy-custom.blogspot.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 Foarte frumos! Rezervorul e de Simson? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 Foarte tare...Bravo frate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriell94 Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 (editat) Arata super ! Editat Octombrie 21, 2013 de gabriell94 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 Subscriu la ce au spus colegii mai sus, arata super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahilepeleianul Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 Da, foarte reusita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banditer Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 cat a costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Octombrie 22, 2013 Autor Share Postat Octombrie 22, 2013 va multumesc da, rezervorul are la baza unul de simson. pt preturi, pm, email, sau telefon email: custom_4_ever@yahoo.com tel: 0753.688.427 BEBE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 BRAVO BEbe , tot mai bine arata ! excelent !!!. imi place cum ai pozitionat codita in mod deosebit !!!Culoare 10 + ! tine-o tot asa !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 sper sa va placa. e o combinatie mai mult ,intre caffe si bobber.... asa am vazut eu si clientul motocicleta mai frumoasa( adica toate caffe-urile sunt identice ca si forma) si proprietarul a zis ca vrea si el un caffe ,dar sa fie mai deosebit, mai in stilul meu (rar gasesti asa clienti ok) http://anarchy-custom.blogspot.ro/ Frumos, imi place cand vad lucruri frumoase iesite din mainile romanilor. Brovo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 sa-mi bag. roata spate e geniala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Condu22 Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Asta e cea mai bună reclamă. Felicitări, a ieșit ceva special. Sunt curios doar cât timp a-ți lucrat la ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Foarte frumos ce a iesit, felicitari pentru idee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Octombrie 22, 2013 Autor Share Postat Octombrie 22, 2013 VA MULTUMESC! ! ! timpul de executie e de cam o luna jumate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Felicitari pt proiect ... de unde esti Kustom ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Felicitari pt proiect ... de unde esti Kustom ? Cluj, gasesti pe Blog mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 foarte misto a iesit, bravo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 imi spui te rog de unde ai luat filtrele de aer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Octombrie 22, 2013 Autor Share Postat Octombrie 22, 2013 multumesc de aprecieri! da, sunt din campia turzii, jud cluj. filtrele le am din gernaica de pe ceva site.... nu mai stiu exact, dar daca vrei ma interesez.... parca sunt si pe louis.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Faina lucrare, inca ceva fain a iesit din mana ta. Oricum cam rar gasesti clienti care sa te lase sa te joci cu ea cum vrei tu. Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Octombrie 24, 2013 Autor Share Postat Octombrie 24, 2013 ice lord: multumesc! cu clientii chiar ca e greu, dar eu ii aleg doar pe cei care au ideii aproape de ale mele ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 ice lord: multumesc! cu clientii chiar ca e greu, dar eu ii aleg doar pe cei care au ideii aproape de ale mele ) Cu placere! Ii o treaba si asta in a-ti alege clientul care e mai aproape de ideeile tale. Sper sa ai cat mai multi clienti de genul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Elegant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate