Beatrice Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Plecare sambata dimineata la 8.30 din OMV Pipera (langa reprezentanta Toyota si McD). Traseu: DN1-Cheia-Brasov-Poiana Brasov-DN1. Viteza de deplasare 110-120 pe unde se poate, in rest, pe curbe, fiecare cum poate si cat se simte in siguranta. Oprim sa mancam la Il refugio, la coborare de pe Cheia si apoi mai vedem, in functie de cum il ia foamea pe Cristi. Pana acum suntem: 1. Beatrice - Er6N 2. Stefan - R125 3. Victor - FZ6 4. Cristi - CBR F4i 5. Dragos - Hornet 6. Mihai - Hornet 7. Paul - Bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosminake1 Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Daca e frumos afara si daca inca nu v-ati saturat sa ma asteptati, pot veni si eu? Cosmin - SV650S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 23, 2013 Autor Share Postat Octombrie 23, 2013 (editat) Haha. Nu ti.am dat mesajul ca am uitat sa memorez nr tau. )) Da.mi un mesaj cu numele sa stiu ca esti tu. Editat Octombrie 23, 2013 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi_cc Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Daca imi permiti un sfat pt traseu : avand in vedere ca in week-end e full pe cheia recomand dn1 pana in predeal si la stanga pe paraul rece dupa podul din predeal(vestitul pod in curba cu borcanul de police in capat).Apoi urcare in poiana bv prin rasnov(se mananca bine si la acapulco),coborare in bv(pe drumul clasic spre bv) si inapoi spre bucuresti pe cheia.Intoarcerea pe cheia sa fie dupa-amiaza pt a evita traficul.Un traseu bunicel si evitati si aglomeratia Oricum ar fi,sa avem parte de vreme buna toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 si ce faci cu aglomeratia din comarnic-busteni? apropo, daca sunt liber vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 23, 2013 Autor Share Postat Octombrie 23, 2013 Daca imi permiti un sfat pt traseu : avand in vedere ca in week-end e full pe cheia recomand dn1 pana in predeal si la stanga pe paraul rece dupa podul din predeal(vestitul pod in curba cu borcanul de police in capat).Apoi urcare in poiana bv prin rasnov(se mananca bine si la acapulco),coborare in bv(pe drumul clasic spre bv) si inapoi spre bucuresti pe cheia.Intoarcerea pe cheia sa fie dupa-amiaza pt a evita traficul.Un traseu bunicel si evitati si aglomeratia Oricum ar fi,sa avem parte de vreme buna toti Da, pai asa am vrea sa facem, pe traseul asta. La dus pe Cheia, si apoi intoarcere mai lejer pe DN1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 +1 nu-i cam devreme 8.30 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 24, 2013 Autor Share Postat Octombrie 24, 2013 Nu este... Pana ne bem cafeluta, pana ne urnim, pana imi pun eu manusile... Cei care au mai mers cu noi stiu ca vorbim mult si ne miscam mai greu cand e vorba de plecare. 1. Beatrice - Er6N 2. Stefan - R125 3. Victor - FZ6 4. Cristi - CBR F4i 5. Dragos - Hornet 6. Mihai - Hornet 7. Paul - Bandit 8. Cosmin - SV 9. Trandafir - R1200GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 mai ales cand intarzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 24, 2013 Autor Share Postat Octombrie 24, 2013 (editat) Haha... )) Vezi ca nu esti la curent daca nu ai mai venit de mult? Ultima data eram la 13 fix in Victoriei (ora stabilita) si ii sun pe baieti, care ce crezi ca faceau la ora aia? Dormeau! Si stai si asteapta cele 3 pRyNtZe$e sa vina la intalnire... Am plecat pe la 15 din Bucuresti... Incep sa nu mai fiu eu aia care intarzie... Peseu: pana la urma vii? Editat Octombrie 24, 2013 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 sa vad cum se prezinta vreamea si daca sunt indoctrinat cu indatoriri gospodaresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Rectificare 1. Beatrice - Er6N 2. Stefan - R125 3. Victor - FZ6 4. Cristi - CBR F4i 5. Dragos - Hornet 6. Mihai - Hornet 7. Deviltry - Bandit 1250SA 8. Cosmin - SV 9. Trandafir - R1200GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Daca tot plecati asa devreme, de ce nu mergeti Buc., Valeni, Siriu, Bv. cu intoarcere pe Cheia ? Am fost ieri ( plecare la 9.30) , peisaje dementiale, masa la Il refugio, vreme super, sositi in Buc. pe la 8.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 nu cumva e o portiune si cam fara asfalt pe traseul asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 24, 2013 Autor Share Postat Octombrie 24, 2013 nu cumva e o portiune si cam fara asfalt pe traseul asta ? Unde? Nu cobi! Ca noi tot timpul ajungem sa facem offroad )) Pe traseul asta sunt numai DN-uri si E-uri, deci nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 pe drumul spre siriu prin valeni . daca e luat in considerare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Am fost ieri pe Siriu-Cheia si pe Cheia spre Brasov e naspa in curbe pe urcare in acele de par sunt multe gropi. Puteti merge pe Valeni-Siriu cu intoarcere pe DN1 de la Brasov,e foarte ok drumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kickem Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Hop si eu! 1. Beatrice - Er6N 2. Stefan - R125 3. Victor - FZ6 4. Cristi - CBR F4i 5. Dragos - Hornet 6. Mihai - Hornet 7. Deviltry - Bandit 1250SA 8. Cosmin - SV 9. Trandafir - R1200GS 10. Kickem - DL650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 ce de "neikiduri".... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 In zona aia cu serpentine intotdeauna au fost gropi pe acolo , dar nu-s de speriat. Ai timp sa le vezi si sa le ocolesti , ca de obicei se merge mai incet pe serpentine. Si nu toate acele de par sunt cu gropi , decat vreo 3 sau 4. Pentru distractia care te asteapta dupa urcare (pe partea cealalta spre Brasov, pe la Babarunca...) acele 3 4 curbe nu reprezinta nimic. Altii suporta sa-si rupa amortizoarele in doua sa faca Transfagarasanul. Eu am tot fost in ultima vreme si mi s-a parut ok drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 daca scap de raceala, vin si eu...pana atunci ma indop cu nasturei...frustrant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Hai ca vin si eu, puneti-ma si pe mine pe lista. Este prea faina vremea ca sa nu motociclim. Traseul nu l-am prea inteles da' vedem noi. Cam devreme pentru gustul meu, incerc sa nu intarzii, prea mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 25, 2013 Autor Share Postat Octombrie 25, 2013 pe drumul spre siriu prin valeni . daca e luat in considerare Nope. Baietii vor neaparat pe Cheia... Acum, si cu gropi, si fara, la cat offroad am facut noi prin excursiile noastre, astea sunt egale cu 0. 1. Beatrice - Er6N 2. Stefan - R125 3. Victor - FZ6 4. Cristi - CBR F4i 5. Dragos - Hornet 6. Mihai - Hornet 7. Deviltry - Bandit 1250SA 8. Cosmin - SV 9. Trandafir - R1200GS 10. Kickem - DL650 11. Costel - Bandit 1250 12. Dorel - Er6F 13. Stefan - Varadero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psyche Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 pe la cat estimati ca va intoarceti in bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 25, 2013 Autor Share Postat Octombrie 25, 2013 (editat) Stim cand plecam (teoretic), dar nu stim cand ne intoarcem. De fapt, tot ce stim e ca plecam; la cat si cand ne intoarcem... In mod normal, pe la 18 ar trebui sa fim inapoi; in mod Anormal... E alta discutie. )) Editat Octombrie 25, 2013 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate