ianachim Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 daca tot e timp liber...macar sa l folosesc uitandu ma pe lista de mai jos .....mi au mai ramas ex'europenele de rezolvat..... http://www.unimeteo.net/forum-libero/7186-the-worlds-15-most-amazing-roads.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 (editat) Ma bucur tare ca Transfagarasanul e pe primul loc, in ciuda faptului ca nu prea avem foarte mare grija de el. Mi se pare fenomenal The Overseas Highway, Florida Keys. Trebuie sa ajung macar o data in viata acolo. Sunt fanul tau ianechim! Editat Octombrie 30, 2013 de LKss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 30, 2013 Autor Share Postat Octombrie 30, 2013 Ma bucur tare ca Transfagarasanul e pe primul loc, in ciuda faptului ca nu prea avem foarte mare grija de el. Mi se pare fenomenal The Overseas Highway, Florida Keys. Trebuie sa ajung macar o data in viata acolo. Sunt fanul tau ianechim! ai grija ce scrii ca s ar putea sa fii HULIT!!!! sunt unii care nu au ajuns pe TRANSALPINA SAU TRANSFAGARASAN si nu ca le ar lipsi de 2 rezervoare de benzina.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 (editat) Mi se pare fenomenal The Overseas Highway, Florida Keys. Trebuie sa ajung macar o data in viata acolo. In realitate nu e chiar asa, mergi o gramada pe mare, drept, si cam atat. Mi-am inchiriat special pt asta un Mustang cabrio dar fiind cald rau si limitele de viteza evervante (30-40mph), n-as zice ca ar fi o mare smecherie, in niciun caz cu moto. Merita stat insa macar o noapte la capat, in Key West, e distractie si oraselul dragut. Ca si peisaj si mai ales de motocicleala, Norvegia este mult mai spectaculoasa. De Alpi nu mai vorbim... sunt unii care nu au ajuns pe TRANSALPINA SAU TRANSFAGARASAN si nu ca le ar lipsi de 2 rezervoare de benzina.... Stiu si io pe unii Editat Octombrie 30, 2013 de KHK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 30, 2013 Autor Share Postat Octombrie 30, 2013 In realitate nu e chiar asa, mergi o gramada pe mare, drept, si cam atat. Mi-am inchiriat special pt asta un Mustang cabrio dar fiind cald rau si limitele de viteza evervante (30-40mph), n-as zice ca ar fi o mare smecherie, in niciun caz cu moto. Merita stat insa macar o noapte la capat, in Key West, e distractie si oraselul dragut. Ca si peisaj si mai ales de motocicleala, Norvegia este mult mai spectaculoasa. De Alpi nu mai vorbim... Stiu si io pe unii pai .... DA ... ca nu ai vrut sa ti imprumut moto sa te dai cu mine.... ca tu stii sa iei curbe numai in ALPI, DOLOMITI, PIRINEI.... si nici nu faci SACRIFICII.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 (editat) BIG like Editat Octombrie 30, 2013 de teiu29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 (editat) Eu's fan de calatorii d'ale tale de anu trecut. Bravo. P.S.Pregateste-te ca vine valul de oameni ! Editat Octombrie 30, 2013 de VasileGrigore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 30, 2013 Autor Share Postat Octombrie 30, 2013 Eu's fan de calatorii d'ale tale de anu trecut. Bravo. P.S.Pregateste-te ca vine valul de oameni ! man am pus cutia de BOMBOANE LA USA.... care vrea .... SE SERVESTE..... CE GANDESTE EXACT AIA PRIMESTE.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 când văd astfel de video-uri nu pot zice decât că urăsc iarna cum nu se poate mai mult!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinB Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 uitandu ma pe lista de mai jos .....mi au mai ramas ex'europenele de rezolvat..... http://www.unimeteo.net/forum-libero/7186-the-worlds-15-most-amazing-roads.html Da` pe Transfagarasan ai fost? Cand o sa mergi in Bolivia sau China zii ca ma bag si io. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei999 Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Nu mai e Bolivia ce-o fo' ! Nici China Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate