Hosszu Toll Postat Noiembrie 6, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) Poate ca din cauza ca am mai fost in Austria, prea mare chef de pozat si filmat nu am avut in schimb sora mea nu s-a lasat si a facut si un filmulet cu excursia. Practic nu e filmuletul meu, dar sunt imagini din calatoria asta +Paris Enjoy: http://www.youtube.com/watch?v=2_N8-gnZw9M Editat Noiembrie 6, 2013 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Astea da plimbari. Imi plac in mod special pozele cu peisajul urban din Frankfurt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Foarte fain . Germania...statiunea mea preferata Asfalt uscat si muuuuult soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Noiembrie 16, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2013 (editat) Astea da plimbari. Imi plac in mod special pozele cu peisajul urban din Frankfurt. Mersi! ...he he astea au fost facute cu telefonul, chiar m-am enervat cand am ajuns sus, ca nu am la mine DSLR-ul Foarte fain . Germania...statiunea mea preferata Asfalt uscat si muuuuult soare Mersi frumos la fel! Pun si ultimul rand de poze de prin zona: Munchen si Strasbourg Catedrala din Strasbourg (am prins un joc de lumini,cu muzica, e ceva unic) Intrarea in catedrala Pont Couverts Petite France Parlamentul european: Cam atat deocamdata Ride Safe! Editat Noiembrie 16, 2013 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buck Postat Noiembrie 16, 2013 Share Postat Noiembrie 16, 2013 Foarte frumos că împărtășești cu noi pozele din vacanta. Bravo!!! Am în plan un tur al Europei, iar tu mai ajutat să stabilesc anumite puncte din traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 Superb. Si locuri si poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Noiembrie 21, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2013 (editat) Foarte frumos că împărtășești cu noi pozele din vacanta. Bravo!!! Am în plan un tur al Europei, iar tu mai ajutat să stabilesc anumite puncte din traseu. Mersi! Uite aici escapadele mele in Europa,sunt in engleza, dar poate mai gasest ceva interesant pe acolo: - click pe titluri si vei fi redirectionat http://241dream.blogspot.de/2007/10/europe.html Superb. Si locuri si poze. Multumesc! Ride Safe! Cateva cadre mai recente, pe la sfarsitul lui Octombrie Zona Schwarzwald Ride Safe! Editat Noiembrie 21, 2013 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 .....asa ca inchidere de sezon....superba, felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Noiembrie 24, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2013 Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Noiembrie 24, 2013 Share Postat Noiembrie 24, 2013 Poze si locuri superbe, iar blogul un frumos jurnal de calatorie. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 24, 2013 Share Postat Noiembrie 24, 2013 Deci ai ajuns pe B500 pana la urma. Felicitari, Germania e o tara unde risti sa dai kilometrajul repede peste cap. De vecini nu mai spun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Decembrie 23, 2013 Autor Share Postat Decembrie 23, 2013 (editat) Poze si locuri superbe, iar blogul un frumos jurnal de calatorie. Felicitari! Multumesc! Deci ai ajuns pe B500 pana la urma. Felicitari, Germania e o tara unde risti sa dai kilometrajul repede peste cap. De vecini nu mai spun! Da am ajuns, era plin de bikeri .....da am observat Ride Safe! .....asa ca inchidere de sezon....superba, felicitari Acuma observ ca ai scris inchidere de sezon. Daca ai KTM nu prea cunosti termenul asta. Am facut si azi vreo 90 de km prin zona, dar ma enerveaza rau tablitele astea. .....si inca una de pe stradutele din zona,stalpuri impodobite discret cu verdeata, seara sunt iluminate, dar tot asa mai discret si predomina o culoare. Editat Decembrie 23, 2013 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Acuma observ ca ai scris inchidere de sezon. Daca ai KTM nu prea cunosti termenul asta. Am facut si azi vreo 90 de km prin zona, dar ma enerveaza rau tablitele astea. E ca si cum ai duce un peste cu acvariul pe malul lacului sa ii arati apa ) Chiar asa stricta e treaba in germania cu offroadul? mi-a zis cineva ca nu te poti baga pe off numai in zonele special amenajate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-rider Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Chiar asa stricta e treaba in germania cu offroadul? mi-a zis cineva ca nu te poti baga pe off numai in zonele special amenajate Exact, si e foarte bine asa. Macar in anumite locuri si tari sa nu faca fiecare ce vrea el(ea). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Exact, si e foarte bine asa. Macar in anumite locuri si tari sa nu faca fiecare ce vrea el(ea). Da' asa mare huliganism e ca ma plimb cu motorul pe niste forestiere prin munti? Am citit un pic pe net de subiectul asta.. zicea un neamt pe advrider: "The other long standing tradition we have in this country is to have for everything a rule or a law and to forbid everything that loooks like fun" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 Voi vreti sa spuneti ca nu stiati ca in Germania, la fel ca in majoritatea tarilor civilizate, nu ai voie cu mobra in afara asfaltului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Decembrie 25, 2013 Autor Share Postat Decembrie 25, 2013 (editat) E ca si cum ai duce un peste cu acvariul pe malul lacului sa ii arati apa ) Chiar asa stricta e treaba in germania cu offroadul? mi-a zis cineva ca nu te poti baga pe off numai in zonele special amenajate Cam asa era feelingul. Da, aici nu te poti juca cu politia. Eu la inceput m-am mai bagat, dar acuma nu prea, nu merita... Trebuie sa schimb categoria, sau sa-mi cumpar ceva din cat. noua de adv-touring, oricum cu alea nu poti sa te dai pe off. , Voi vreti sa spuneti ca nu stiati ca in Germania, la fel ca in majoritatea tarilor civilizate, nu ai voie cu mobra in afara asfaltului? In majoritatea tarilor civilizate ai voie.In Germania sunt mai stricte regulile astea. . Nu e vorba de rezervatii, ci de un oarecare drum neasfaltat. Editat Decembrie 25, 2013 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Ianuarie 6, 2014 Share Postat Ianuarie 6, 2014 Super Hosszule !!! Unele poze nu le-am vazut pana acum ! Mi-ai facut o pofta de nu-ti dai seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Ianuarie 11, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2014 Super Hosszule !!! Unele poze nu le-am vazut pana acum ! Mi-ai facut o pofta de nu-ti dai seama Mersi domnu ! Te cred, astept si eu sa fie mai cald, ca plimbarile cu mobra sa fie mai placute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate