Vizitator little wayne Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 There's always a reason. Il cunosc pe stimabil, i-am dat si din sprayul meu de lant dar nah, lumea mai uita. Vreme buna sa aveti, excursia e faina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) There's always a reason. Il cunosc pe stimabil, i-am dat si din sprayul meu de lant dar nah, lumea mai uita. Multumesc pentru spray.Sa sti ca nu am uitat cu cine am mers pe Siriu-Cheia ,tocmai de aceea vazand stilul tau de mers am avut curaj sa te provoc prin acel pariu . Editat Noiembrie 6, 2013 de Cristifrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Multumesc pentru spray , sa sti ca nu am uitat cu cine am mers pe Siriu. Tocmai de aceea vazind stilul tau de mers am avut curaj sa te provoc prin acel pariu . Ti-a dat rusinica pe curbe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 e usor e sa va dati rotunzi pe net . Pun pariu pe o naveta de bere ca tu nu reusesti sa ajungi din Bucuresti la Velico in 2 ore. P.S. Poate doar pasagera pe motoreta lui Niko. Haha, buna asta cu pasagera la Niko. Pune pariu pe ce vrei tu. Cand am fost la Veliko cu Niko&Co am ajuns cu totii in 2h. Eu nu m-am uitat la ceas, altii au zis ca asta ne-a fost timpul. Nu mi se pare asa mare realizare, sunt 180 km pana acolo pe drum aproape drept, cu cateva curbe largi si asfalt bun, foarte aderent. O medie de 90 km/h mi se pare mai mult decat decenta cu pauze cu tot - pauzele au fost mici si nu s-a mers cu 90 km/h. Duminica am facut cam tot atat, doar ca pauzele au fost mai mari si am mers mai tare. De la 4h (dus-intors) la 9h nu ti se pare o prapastie cam mare? Ce usor e sa "punem pariu" si sa ne luam de altii... Ce-i fata, iar zice lumea ca nu stii sa mergi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) Ce ma amuzati cand va vad cum va intepati dar nici unul dintre voi nu stie sa mearga. Pai e frumos, e colegial? Editat Noiembrie 6, 2013 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 a inceput ploaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Poate pe strada ta;))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Poate pe strada ta;))) Nu, pe strada mea e mereu soare si gixerul care sta degeaba ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Multumesc pentru spray.Sa sti ca nu am uitat cu cine am mers pe Siriu-Cheia ,tocmai de aceea vazand stilul tau de mers am avut curaj sa te provoc prin acel pariu . Eu prefer sa cred ca ai uitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Ce ma amuzati cand va vad cum va intepati dar nici unul dintre voi nu stie sa mearga. Pai e frumos, e colegial? daca as fi instructor.... Te as da in judecata..... adica cum nu stiu sa mearga.... DOAR AU PERMIS CAT. AAAAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Decret! Habar nu ai si habar nu au ca n-au Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Eh,tu mai lipseai.Se vede ca a venit frigul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Ti se pare ca intrebarile tale legate de "cum vireaza motocicleta mea cu guma sate 180/60" sunt puse de un expert? In nici un caz nu. Si ti-am raspuns punctual la intrebare ca sa intelegi ce aveai de facut. Practic trebuie sa mergi mai tare. Nici in momentul asta nu sunt sigur ca intelegi de ce dar pe masura ce vei exersa, vei capata experienta si vei intelege de ce se comporta guma aia asa. Daca te luam la misto (ca esti pardaf, ca de abia te tii pe doua roti, ca mergi drept) ti-ai fi mutat atentia pe un conflict virtual si n-ar fi fost un schimb de replici constructiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) Cum distrugi tu toata caterinca.Lasa ne pe noi muritorii de rand cu ignoranta noastra in ale contravirarii...citeste si cand am spus ca n-am calcat pe circuit nici ca spectator(adica sunt pardaf) Inclin sa cred ca simtul umorului iti lipseste cu desavarsire Suna-ma intr o seara cand treci pe strada mea si ai un suc de la mine daca imi explici live treaba cu 60 ul si abordarea virajelor....pana cand si cat te mai ofuschezi?....chiar ai mentalitate de copil P.S vorbesc cat se poate de serios Editat Noiembrie 6, 2013 de little wayne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) Daca nu's sub 15 grade afara, daca nu ploua si daca nu intervine cel mai negru imprevizibil - vin si eu. PS. indiferent de stilul de mers. Editat Noiembrie 6, 2013 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) am spus ca n-am calcat pe circuit nici ca spectator(adica sunt pardaf) Pai eu stiu ca esti pardaf. Nici n-am afirmat altceva Niciodata n-a fost vorba despre mers pe circuit. Este vorba strict despre strada. imi explici live treaba cu 60 ul si abordarea virajelor Nu e nici un secret si explicatie mai pe larg decat asta nu am: trage mai tare de gaz! Im rezerv dreptul de a nu intra in alte discutii cu tine si sa nu-ti raspund la orice fel de afirmatii si presupuneri faci. Din experienta stiu ca orice discutie cu tine (exceptand strict discutiile despre moto) nu duce la nimic bun. Succes in toate iti doresc! Editat Noiembrie 6, 2013 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Ce alt subiect in afara de moto crezi ca ma intereseaza sa vorbesc cu tine? Iar suferi de scenarita ori halucinezi Cand iti faci curaj sa te opresti pentru 5 min langa blocul meu,da un telefon.nu te injur si nici nu te alerg cu bastonul telescopic.discutam ca doi oameni maturi(daca crezi ca poti sa faci asta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) WTF? Exact ce spuneam mai devreme Ba chiar as veni daca as sti ca iesi cu arme si munitii la inaintare. Si da, vorbesc serios. Editat Noiembrie 6, 2013 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) ROMANIA TREZESTE TE!!!!!!! pentru un topic de plimbare in noiembrie pe sosele cu inca' ceva frunze ruginii, cu soarele'n viziera si cu papica buna MAI AVETI UN PIC SI VA OMORATI ALOOOOO....... ps fratilor macar asa mai pe lumina sa pot sa fac si eu niste poze cu ISO mic sa nu iasa ZGOMOT pe imagine cand fluturati telescopicele....da , va rog eu mult Editat Noiembrie 6, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Eh, n-are ce face si da declaratii fara coperire Cred insa ca ii va fi mai de folos sa se dea pe motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 ps fratilor macar asa mai pe lumina sa pot sa fac si eu niste poze cu ISO mic sa nu iasa ZGOMOT pe imagine cand fluturati telescopicele....da , va rog eu mult Stai linistit, zgomotul ramane pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 WTF? Exact ce spuneam mai devreme Ba chiar as veni daca as sti ca iesi cu arme si munitii la inaintare. Si da, vorbesc serios. Uff.....nu te dezminti Cand o consideri ca reusesti sa porti un dialog civilizat si o sa ai un comportament de om normal(fara frustrari).Putem avea oricand un dialog(fara spectatorii din lumea virtuala) MAI AVETI UN PIC SI VA OMORATI ps fratilor macar asa mai pe lumina sa pot sa fac si eu niste poze cu ISO mic sa nu iasa ZGOMOT pe imagine cand fluturati telescopicele....da , va rog eu mult nea iachim...nu te baga,noi suntem amici,nu ne certam. Ce naiba,cine se cearta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) Bai waine, nu stiu de unde le scoti dar pe unde ajungi mereu iti pute ceva sau cineva. Motociclistii din militari nu-s buni ca nu-stiu-ce. Nici aia nu pot discuta civilizat, corect? Aia de pe FB la fel, si aia sunt toti niste distrusi dupa spusele tale. Pe la nu-stiu-ce service iarasi nu e ok - nici aia nu pot sa fie civilizati. Pana la urma, orice discutie cu tine ajunge in acelasi punct invariabil - oamenii sunt frustrati Nu toti, doar 99% Cum iti explicit tu ca lumea asta e plina de frustrati si tu ii gasesti intruna. Eu nu dau de ei nici prin tara, nici in Europa, nici pe internet. E un mister Editat Noiembrie 6, 2013 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) WTF? Exact ce spuneam mai devreme Ba chiar as veni daca as sti ca iesi cu arme si munitii la inaintare. Si da, vorbesc serios. Pana la urma, orice discutie cu tine ajunge in acelasi punct invariabil - oamenii sunt frustrati Nu toti, doar 99% Cum iti explicit tu ca lumea asta e plina de frustrati si tu ii gasesti intruna. Eu nu dau de ei nici prin tara, nici in Europa, nici pe internet. E un mister te contrazici singur Da un tel cand te maturizezi....asta sa incheiem discutia Im rezerv dreptul de a nu intra in alte discutii cu tine si sa nu-ti raspund la orice fel de afirmatii si presupuneri faci. Din experienta stiu ca orice discutie cu tine (exceptand strict discutiile despre moto) nu duce la nimic bun. inca una...cine bate campii? Editat Noiembrie 6, 2013 de little wayne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Acum imi dau seama de ce ai ramas perplex cand ti-am zis sa tragi mai tare de gaz pentru ca te pravalesti la interiorul virajului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate