Andrei/KLX Postat Noiembrie 16, 2013 Share Postat Noiembrie 16, 2013 Lutu Rosu, Prahova primele 3 poze si drum forestier care pleaca din Scurtesti, Prahova. Stavilarul responsabil de cascada di ultima poza este construit conform inscriptiei in 1956 si nici pana azi nu s-a naruit. Forta si virtutea sa fie cu voi ca sa puteti ajunge in astfel de locuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aethys Postat Noiembrie 16, 2013 Share Postat Noiembrie 16, 2013 ... ca sa vada lumea ca ai manusi astars? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 16, 2013 Share Postat Noiembrie 16, 2013 Forta si virtutea sa fie cu voi ca sa puteti ajunge in astfel de locuri! Deocamdată cu mine e doar invidia..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Noiembrie 16, 2013 Share Postat Noiembrie 16, 2013 Manusa fantoma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei/KLX Postat Noiembrie 16, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2013 Imi cer scuze daca am ofensat pe cineva. Nu doresc sa fac reclama la manusi. Pe viitor in loc de degetul aratator de la manusa care arata, licenta fotografica, va aparea un bat sau un varf de maciuca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Noiembrie 16, 2013 Share Postat Noiembrie 16, 2013 Nu pune la inima, sunt baieti buni, carcotesc si ei, in gluma. Stim care-I treaba cu manusa, in lipsa filtrului nu's de care. Mai baga km si mai delecteaza-ne cu poze. Vremea sa tina cu tine/noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 Eu ma refeream la faptul ca manusa aia pare ca pluteste in poze, care-s foarte frumoase dealtfel. N-am probleme ca altii cu ce brand poarta fiecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 Eu ma refeream la faptul ca manusa aia pare ca pluteste in poze, care-s foarte frumoase dealtfel. N-am probleme ca altii cu ce brand poarta fiecare cel putin in prima "plutirea" pare reala... foarte fain..o groaza de locuri frumoase ne-ai aratat.. la doi pasi, in judet.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate