singurelul_GS Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 S-a dus senzorul de aprindere , de unde sa iau , de la ce moto se mai potriveste...idei ceva./.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 De la DR-uri mai mici ai incercat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
singurelul_GS Postat Noiembrie 26, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2006 Puai nu prea am de unde sa incerc..., probabil mere si nu numai de la dr-uri, dar iti dai seama ca nu pot cere cu imprumut sa vad daca mere ca e (oarecum in ulei) trebe scurs uleiul...e ,,groasa" treaba ...uite o pozita uite pozitza uite pozitza schita.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 S-a dus senzorul de aprindere , de unde sa iau , de la ce moto se mai potriveste...idei ceva./.. Dupa mine incearca la B&S .Aduc piese pana in 1990. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 Dupa mine incearca la B&S .Aduc piese pana in 1990. comanda la Suzuki Romania, Service, soseaua de centura Tunari, Bucuresti. Aduc ce vrei tu si monteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 incearca la Victor : 0722659618 . poate are el piesa . e din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Da , la Dragonul Albastru (Victor ) e clinica de DR-uri . Iti poate repara si bobina . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Da , la Dragonul Albastru (Victor ) e clinica de DR-uri . Iti poate repara si bobina . bobina se poate face. Rebobinata la orice meserias. Nu e cine stie ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 bobina se poate face. Rebobinata la orice meserias. Nu e cine stie ce. da cum se manifesta? Nu mai merge deloc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Imre Szilagyi Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 Sal, piesa respectiva vine impreuna cu magneto-ul si te va costa in jur de 450eur+tva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticalosu Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 sal ! uite aici ... nu stiu daca se potriveste dar poate cine stie .. http://cgi.ebay.de/Suzuki-DR-800-S-Lichtma...1QQcmdZViewItem sau ..... http://cgi.ebay.de/SUZUKI-DR-600-LICHTMASC...VQQcmdZViewItem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
singurelul_GS Postat Decembrie 3, 2006 Autor Share Postat Decembrie 3, 2006 Multzam ,,ticalosule' de asta stiam, ,,cristian2000" liciteaza pt mine..., dar tot pierd...(, multzam oricum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 Sau aici: http://www.hessler-motorsport.de/shop/prod...products_id=400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
singurelul_GS Postat Decembrie 4, 2006 Autor Share Postat Decembrie 4, 2006 Buuuunnnn , dar cum il cumpar de aici???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Lui Herr Hessler ii poti trimite banii prin Western Union . Ii trimiti email cu ce vrei , ii trimiti banii si apoi primesti piesele . Este de incredere . Mie mi-a trimis piesele inainte de a primi banii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 Ideal ar fi sa ti-l poata lua cineva din germania, pentru ca altfel o sa dai comision la WU inca vreo 10 euro plus transportul inca vreo 30, plus vama 30% daca n-ai noroc, si uite asa iesi de 3 ori mai scump Daca totusi e musai, apeleaza cu incredere, cum zicea si remu1. Am luat piese de la el de mai multe ori... Inainte s-o comiti, asigura-te totusi ca aia e problema. Vezi ca s-a mai discutat problema pe forum, cel mai adesea crapa cealalta bobina, de pe alternator; aia e usor de refacut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Ideal ar fi sa ti-l poata lua cineva din germania, pentru ca altfel o sa dai comision la WU inca vreo 10 euro plus transportul inca vreo 30, plus vama 30% daca n-ai noroc, si uite asa iesi de 3 ori mai scump Daca totusi e musai, apeleaza cu incredere, cum zicea si remu1. Am luat piese de la el de mai multe ori... Inainte s-o comiti, asigura-te totusi ca aia e problema. Vezi ca s-a mai discutat problema pe forum, cel mai adesea crapa cealalta bobina, de pe alternator; aia e usor de refacut. Am vrut sa comand eu ceva ieri de la Hessler... si costa transportul 84eur. Vroiam si eu ceva de 7e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate