nervOptik Postat August 3, 2017 Share Postat August 3, 2017 Hai las-o-n papusoi... e ca si cum ai spune cel mai uscat asfalt din Olanda e in St. Maarten (caraibe)... chiar m-am enervat cu vremea asta din NW UK!!! Calm baiete ... poate iese soarele si o sa avem parte de vreme frumoasa la Llangollen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebic Postat August 3, 2017 Share Postat August 3, 2017 In Scotia il verific io amu, si zic ca nu are rost sa testati pista asta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
citony2004 Postat August 3, 2017 Autor Share Postat August 3, 2017 Hai las-o-n papusoi... e ca si cum ai spune cel mai uscat asfalt din Olanda e in St. Maarten (caraibe)... chiar m-am enervat cu vremea asta din NW UK!!! Nu e chiar asa...discutia noastra de acum 2-3 ani era despre teritorii UK de pe continent (Europa), de unde sa mai si poti veni prin atar din cand in cand, nu de pe alte locuri de pe planeta de unde mai vii la 5 ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iulie 8, 2018 Share Postat Iulie 8, 2018 ....peste tot....asfalt uscat peste tot..... ne topim incet, se topeste si asfaltul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 9, 2018 Share Postat Iulie 9, 2018 Ha, si ce bine-mi pare ) . Am rupt niste plimbari, saracu' Triumph...sper sa mai duca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iulie 9, 2018 Share Postat Iulie 9, 2018 Ha, si ce bine-mi pare ) . Am rupt niste plimbari, saracu' Triumph...sper sa mai duca... Tie iti pare bine, eu m-am aclimatizat, ma simt bine la 17 grade....acum curg apele, nici nu suport echipamentul pe mine. Partea buna e ca e vreme de plaja (si atat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 9, 2018 Share Postat Iulie 9, 2018 Eu merg blana. Din fericire, n-am suferit niciodata de cald, nu transpir si pot sa merg lejer cand e cald si foarte cald. Nu mai zic ca aderenta e intr-un mare fel . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iulie 9, 2018 Share Postat Iulie 9, 2018 Eu merg blana. Din fericire, n-am suferit niciodata de cald, nu transpir si pot sa merg lejer cand e cald si foarte cald. Nu mai zic ca aderenta e intr-un mare fel . Nici eu nu sunt genul care transpira, dar cand sta geaca de piele pe corp si mai ales cu protectia spate de plastic (knox) pe sub ea....e vai....adica pana la 22 max 23 de grade sunt bine, dupa, mai nasol... Si mai e ceva, tu esti mai nou pe aici, dureaza cativa ani sa te aclimatizezi, no joke. Nu inseamna ca o sa transpiri mai mult ci doar ca o sa ti se para cald la 17 grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 9, 2018 Share Postat Iulie 9, 2018 La stilul meu de mers nu cred c-o sa-mi fie cald vreodata )) . Norocu' meu ca m-am aciuat pe aici cu unu' care merge ca mine, cred ca ne oprim doar cand bem bere, atlfel suntem in continua miscare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iulie 9, 2018 Share Postat Iulie 9, 2018 (editat) Noh, cand drumurile arata asa, poti sa te dai tu si cu 200mph, caldura care o degaja e oribila... https://www.liverpoolecho.co.uk/news/liverpool-news/road-melted-temperatures-hit-29c-13208320 P.S. Articolul e de anul trecut, anul asta e mai rau, cum te duci spre Peak District , prin satuce, sunt drumuri topite exact asa. » Post actualizat in 09 Jul 2018 11:49Satuce...wow, am vrut sa scriu satucuri si acum nu mai pot edita. Editat Iulie 9, 2018 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate