Jump to content

Cel mai uscat asfalt in UK...unde?

citony2004
 Share

Recommended Posts

Hai las-o-n papusoi... e ca si cum ai spune cel mai uscat asfalt din Olanda e in St. Maarten (caraibe)... chiar m-am enervat cu vremea asta din NW UK!!!

Calm baiete ... poate iese soarele si o sa avem parte de vreme frumoasa la Llangollen.

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hai las-o-n papusoi... e ca si cum ai spune cel mai uscat asfalt din Olanda e in St. Maarten (caraibe)... chiar m-am enervat cu vremea asta din NW UK!!!

Nu e chiar asa...discutia noastra de acum 2-3 ani era despre teritorii UK de pe continent (Europa), de unde sa mai si poti veni prin atar din cand in cand, nu de pe alte locuri de pe planeta de unde mai vii la 5 ani...

• 11 months later...

Ha, si ce bine-mi pare :)) .

Am rupt niste plimbari, saracu' Triumph...sper sa mai duca... :D

Tie iti pare bine, eu m-am aclimatizat, ma simt bine la 17 grade....acum curg apele, nici nu suport echipamentul pe mine. Partea buna e ca e vreme de plaja (si atat).

Eu merg blana. Din fericire, n-am suferit niciodata de cald, nu transpir si pot sa merg lejer cand e cald si foarte cald. Nu mai zic ca aderenta e intr-un mare fel :D.

Eu merg blana. Din fericire, n-am suferit niciodata de cald, nu transpir si pot sa merg lejer cand e cald si foarte cald. Nu mai zic ca aderenta e intr-un mare fel :D.

Nici eu nu sunt genul care transpira, dar cand sta geaca de piele pe corp si mai ales cu protectia spate de plastic (knox) pe sub ea....e vai....adica pana la 22 max 23 de grade sunt bine, dupa, mai nasol...

Si mai e ceva, tu esti mai nou pe aici, dureaza cativa ani sa te aclimatizezi, no joke. Nu inseamna ca o sa transpiri mai mult ci doar ca o sa ti se para cald la 17 grade.

La stilul meu de mers nu cred c-o sa-mi fie cald vreodata :))) . Norocu' meu ca m-am aciuat pe aici cu unu' care merge ca mine, cred ca ne oprim doar cand bem bere, atlfel suntem in continua miscare.

Noh, cand drumurile arata asa, poti sa te dai tu si cu 200mph, caldura care o degaja e oribila...

https://www.liverpoolecho.co.uk/news/liverpool-news/road-melted-temperatures-hit-29c-13208320

P.S. Articolul e de anul trecut, anul asta e mai rau, cum te duci spre Peak District , prin satuce, sunt drumuri topite exact asa.

» Post actualizat in 09 Jul 2018 11:49

Satuce...wow, am vrut sa scriu satucuri si acum nu mai pot edita.

Edited by Guest