emil_rpt Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 Bikes On Ice 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 Cred ca am facut o prostie: cand am comandat zapada pentru bikes on ice am omis sa specific zona exacta, nu am dat coordonatele in minute si secunde ) ,sper sa nu ma injure prea mult cei din Sud... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 nu, nu ,. e ok, rezervare avem, bateriile dronei la incarcat, multumim de "eroare" , asa ne-am mai "triat" in motociclisti, soferi, soferi de duminica si restul, ca n bancul ala" sefi, sefuleti si pulime" sau cum canta Sterian, fie iertat , "Doamne, Vino Doamne, sa vezi ce-a mai ramas din oameni" Bine ca nu esti bucuresteam ca ti era rusine..e un circ de idioti fantastic. da, am buletin de bucuresti, n am ales eu.. oricum ...veniiiiiiiiim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2014 Au mai ramas 9 zile , 4 ore si 49 min . . . . . . . . 48 min . . . . . . pana la Bikes on Ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 incomiingggggggggg am mai cumpart 2 baterii la drona sa aducei carduri SD daca vrei filme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 Mai oameni buni ce vreti sa demonstrati voi de fapt ..............??????????? si unde mai precis ????????? . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2014 Mai oameni buni ce vreti sa demonstrati voi de fapt ..............??????????? si unde mai precis ????????? . Vrem sa demonstram ca motociclistii nu ie impresionati de vreme si ca stie sa se adune la Cincis Hunedoara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 Vremea ca vremea da mie imi e frica de drone. Vin cu pusca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2014 Si eu am anuntat ca aduc prastia . Daca iese din raza mea te las pe tine . Pana in momentul de fata , din Timisoara vor pleca pana acum , vreo 6 motociclete . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 eu mi am luat si arncatorul de flacari. sa protejez drona. daac vad o pusa si o prastie, trag fara somatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2014 Sa-l anunt pe Edy ca am rezolvat si incalzirea . Sa puna pe o cabana o prastie , pe una o pusca . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 bucuresteni mai sunt ? sau tot Ardealu' ii fruncea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 Merg si eu, dar venind dinspre Timisoara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 drona - check; aruncator de flacari - check ; prastie - check ; pusca - check ...dar cine aduce cureaua lata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 eu, mi a ramas de cand " eram barbat odata" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 bucuresteni mai sunt ? sau tot Ardealu' ii fruncea? Ba barbate, cred ca anul asta o dau cotita Pic la munca ...sambata de zi, duminica de noapte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 ma gandeam... asa-i ca ar merge un concurs de tricouri ude la bikes on ice? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 fii serios, de unde tricouri ? Toata lumea baie in lac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 Se va premia cine are turturele mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 e mai naspa ca asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 pana la cati metri urca pasarica asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 300 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 wow! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 3, 2014 Autor Share Postat Februarie 3, 2014 Pasarica ? Ce pasarica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 cum e vremea/zapada pe la cincis ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate