ad3lin_01 Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 (editat) Salut! Sunt din Sibiu si la vara impreuna cu nisite prieteni ne-am propus sa mergem cu mopedul piaggio ciao de la Sibiu la costinesti... ce parere aveti despre aceasta excursie? Editat Ianuarie 31, 2014 de ad3lin_01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
made Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 frumos, o sa faceti ceva timp pentru ca nu aveati voie pe autostrazi dar pana la urma daca sunteti mai multi e distractie,,,si cred ca va inarmati cu o gramada de piese de schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ad3lin_01 Postat Ianuarie 31, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2014 nu su prea stim daca avem voie pe drumuri nationale apai pe autostrazi.... o sa le pregatim ca noi la plecare si clar toate piesele de schimb necesare...pana la urma unul costa intre 2 si 5 mil in cel mai rau caz il aruncam in sant si ne suim in tren... Dar noi speram la o Aventura destul de mare... si nu o sa renuntam asa de usor... o mare problema insa o sa fie pentile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 nu e problema si o sa ajungeti mai repede decat va asteptati. Cureaua sa fie ok si sa aveti ulei 2t la voi. In rest cu 45 - 50 km /h plecati dimineata si ajungeti seara. doar bucile sa va reziste (hint - acoperitoare de sea cu gel de la bicla ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 (editat) Salut! cu nisite prieteni cu mopedul piaggio ciao sefu , are un loc , ceilalti cum fac , fug dupa tine? Editat Ianuarie 31, 2014 de rares_04cpl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ad3lin_01 Postat Ianuarie 31, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2014 ce rai suntetii... fiecare avem cate un moped... nu mergem 4 pe un moped Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enemy2day Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 am facut-o eu acu vre-o 10 ani... bine, eu am mers de la bucuresti pana la mare, dar cam tot aia. ideea e sa aveti muzica la voi ca va plictisiti. si chiar daca nu aveti voie pe autostrada, nu neaparat de aia sa n-o luati pe acolo ci pt ca o sa va plictisiti. pe langa mai e un sat, mai sare un caine la voi...ideea e ca nu e totul monoton. cu pauze eu am facut cam 8-9 ore. deci voi ori sa plecati pe la 5 AM ca sa ajungeti la 10-12 noaptea, ori sa ramaneti o noapte prin bucuresti. iar pe drumurile nationale sigur aveti voie. drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 Mai primiti membrii? Poate ma improprietaresc si eu cu unul pana atunci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ad3lin_01 Postat Ianuarie 31, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2014 esti bine venit... si daca ai 500 lei iti iei unu bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 Pai ne-ai indus in eroare , ca de oameni vorbeai la plural si de moped la singular. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 esti bine venit... si daca ai 500 lei iti iei unu bun prea tare. sa puneti poze. ps. sugerez sa asteptati venirea verii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bratulucian Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 parerea mea e sa aveti o masina sa va insoteasca tot drumul......este destul de riscant sa pleci asa departe cu asemenea scutere!presupun ca mai mult de 18 ani nu aveti si ca drumul va poate incurca dstul de mult.daca aveti pe cineva care ar fi dispus sa va insoteasca cu o masina cred ca ar fi indicat sa ii faceti o propunere...din cate vad nu prea cunosti regulile de curculatie iar asta ar putea pune probleme foarte mari si chear un accident!oricum va doresc drum bun daca o sa plecati la drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 parerea mea e sa aveti o masina sa va insoteasca tot drumul...... Innebuneste ala cu masina cu 50 la ora! Ar fi mers macar un 125cc, mai depaseati un 70-80km/h... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bratulucian Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 (editat) )) eu am mers din vrancea pana la sighisoara si m.am intors pe intorsura buzaului si am crezut ca nu mai ajung acasa,si asta cu motocicleta nu scuter!sa zicem ca ajung ei la costinesti desi nu cred,dar la intoarcere cred ca vor da scuterele la fiare vechi si vor veni cu trenul.... Editat Ianuarie 31, 2014 de bratulucian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 foarte tare ideea, bravo. Luati-va o harta, o sacosa cu scule, piese de schimb si unu' care sa ghiceasca mecanica; si-un pian sa cantati cand va plictisiti e palpitant fara GPS, vitezana model 2013 si rezervare la hotel succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enemy2day Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 mda, chear e mare riscul sa va incurce drumul ala drept. oricum, daca se intampla asta, eu propun sa mergeti spre est. eu nu ma indoiesc ca o sa ajungeti la costinesti. si sunt convins ca apoi n-o sa fie nevoie sa va vindeti trotinetele. repet: been there, done that Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ad3lin_01 Postat Ianuarie 31, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2014 Cel mai tanar are 22 de ani eu am A. Si toti avem masina. Nu o sa ne insoteasca nimeni cu masina, nu mai e aventura atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 Daca va fi voie buna, prietenie si timp frumos o sa fie foarte fain. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyter82 Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 (editat) Interesanta ideea poate ma bag si eu cu un prieten,noi avem Piaggio Si deci ne incadram in peisaj.Senzatie majora cu max.50 la ora .cel mai lung traseu facut pe moped a fost de vreo 70km facuti intr-o zi... Editat Ianuarie 31, 2014 de pyter82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ad3lin_01 Postat Ianuarie 31, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2014 De unde sunteti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 Sunteti sonati ! I love it ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyter82 Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 (editat) Noi suntem din Dambovita ne putem intalni pe dn1 la paralela 45 in dreptul localitatii Baicoi,presupun ca pe acolo veniti.Inca nu am vorbit cu amicul dar presimt ca i-ar surade ideea,cand eram adolescenti visam sa facem o plimbare lunga cu niste mopeduri pe care nu ne permiteam sa le cumparam...am facut drumul spre mare cu BMW-ul Dakar la intrunirile de la Seawolves si a fost plictisitor pe autostrada...oricum trebuie sa ma apuc sa reconditionez mopedul pentru un asemenea traseu este cam obosit saracul. Editat Ianuarie 31, 2014 de pyter82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ad3lin_01 Postat Ianuarie 31, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2014 Cu siguranta o lom pe acolo... si cu noi nu o sa fie plictisitor. Sa ne ajute dumnezeu sa plecam pana acum suntem hotarati dar nu sti ce iti aduce ziua de maine. Eu stiu pe dinafara aceste mopede si mai avem si piese avem 3 dezmembrate dar noi suntem cu ciao. Sper doar sa nuaveti variatoare. Aventura este mare si noi suntem aventurieri convinsi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyter82 Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 (editat) sunt cu variator ambele.......este devreme acum dar trebuie sa stabilim o data cu aproximatie ca avem servici si trebuie sa ne brodim cu concediile!putem merge chiar si in iunie la intalnirea anuala de la Seawolves depinde cand o fixeaza dar aceasta este in Mamaia.. Editat Ianuarie 31, 2014 de pyter82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ad3lin_01 Postat Ianuarie 31, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2014 1 august am decis noi... si vrem sa stam 10 zile acolo. Variatoeul este mult mai pretentios si gata cureaua mult mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate