Error Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Un tovaras are pe rezervor la mobra folie d'aia ce imita carbonul si o vrea data jos... Am incercat azi sa o iau jos dar pare a fi un fel de plastic subtire si se tot rupe pentru ca probabil este si coapta putin de soare plus ca lipiciul este dat draq. Cum as putea sa o dau jos mai usor? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Incearca sa o incalzesti cu pistolul de aer cald, in felul asta nu va mai fi asa casanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 sau cu uscatorul de par Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 sau cu uscatorul de par da eu asa am pus o folie de carbon..deci reversul este incalzirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Daca nu reusesti cu uscatoru` poti incerca cu dalta si ciocanu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Februarie 5, 2014 Autor Share Postat Februarie 5, 2014 Incearca sa o incalzesti cu pistolul de aer cald, in felul asta nu va mai fi asa casanta. sau cu uscatorul de par da eu asa am pus o folie de carbon..deci reversul este incalzirea O sa incerc maine cu un pistol de aer cald sau cu uscatorul de par sa vad ce iese... Am observat ca acolo de unde am reusit sa o dezlipesc a ramas adeziv pe vopsea, ala banuiesc ca ar trebui sa mearga jos dupa 2/3 spalari sau nu? Daca nu reusesti cu uscatoru` poti incerca cu dalta si ciocanu. Ma gandeam azi chiar la vreo doua batoane de dinamita la cati nervi mi-a facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Daca nu reusesti cu uscatoru` poti incerca cu dalta si ciocanu. panarama care esti wtf.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 incearca cu putina benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Am observat ca acolo de unde am reusit sa o dezlipesc a ramas adeziv pe vopsea, ala banuiesc ca ar trebui sa mearga jos dupa 2/3 spalari sau nu? Posibil ca, dupa ce incalzesti folia, sa se ia cu tot cu adeziv. Ai grija cu benzina sa nu atace vopseaua. Verifica intr-un loc mai ascuns prima data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 incearca cu putina benzina. nu prea merge zic eu .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Ma gandeam azi chiar la vreo doua batoane de dinamita la cati nervi mi-a facut Acum vreo 6 ani am colantat si eu masini, nu eram eu super profi dar iesea ok. De dat jos o dai cu feonul daca n-ai pistol dala industrial de incalzit. Vezi sa nu tii feonul mult intr-un singur loc, miscarea sa fie pe rotund, ca si cum ai face mamaliga panarama care esti wtf.... Cine zice ala e ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Februarie 5, 2014 Autor Share Postat Februarie 5, 2014 Nu ma risc sa dau cu benzina, ma tem sa nu-i fwt lacul. Merci @wtf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Nu ma risc sa dau cu benzina, ma tem sa nu-i fwt lacul. Merci @wtf nu stiu ce lac ai tu da io de vreo 3 ani ating rezervorul cu benzina si nu are absolut nimic.(e lacuit si al meu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Februarie 5, 2014 Autor Share Postat Februarie 5, 2014 nu stiu ce lac ai tu da io de vreo 3 ani ating rezervorul cu benzina si nu are absolut nimic.(e lacuit si al meu) Stiu ce zici, eu am spalat cabina la camionul meu cu benzina si i-a dat luciu ca era oleaca matuita, dar mobra asta nu e a mea si nush cu ce si cum e vopsita... Si folia asta e de plastic dupa cate vad, deci benzina oricum nu cred ca ar ajunge la adeziv sa-l dizolve... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 nu stiu ce lac ai tu da io de vreo 3 ani ating rezervorul cu benzina si nu are absolut nimic.(e lacuit si al meu) poi rolo e vopsea de kawa nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Stiu ce zici, eu am spalat cabina la camionul meu cu benzina si i-a dat luciu ca era oleaca matuita, dar mobra asta nu e a mea si nush cu ce si cum e vopsita... Si folia asta e de plastic dupa cate vad, deci benzina oricum nu cred ca ar ajunge la adeziv sa-l dizolve... lucrez in domeniu vad autocolante destul de des, am dat jos pana am ramas fara piele pe degete, incearca doar "manual cu mana", nu e de la soare asa intarit si se rupe bucati, e doar unul de foarte proasta calitate si foarte subtire. poi rolo e vopsea de kawa nu! nu, e revopsit motoru acu vreo 3 ani+lac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Februarie 5, 2014 Autor Share Postat Februarie 5, 2014 lucrez in domeniu vad autocolante destul de des, am dat jos pana am ramas fara piele pe degete, incearca doar "manual cu mana", nu e de la soare asa intarit si se rupe bucati, e doar unul de foarte proasta calitate si foarte subtire. Merci! O sa incerc maine initial cu o sursa de caldura si daca nu-mi iese poate voi testa si cu benzina... Speram sa aflu ca exista vreo solutie de cumparat pt asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 sigur e folie si nu e hidrotransfer? daca nu se ia la caldura, poti incerca un polish pt resturile ramase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 (editat) Da cu WD-40 si cu feonul......... Vezi ce faci, poate arunci rezervorul in aer. Editat Februarie 5, 2014 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 caldura pt colant (pistol cu aer cald, dar nu la maxim si cu grija, sau feon) si benzina pt adezivul ramas. nu are absolut nimic lacul ala, decat poate daca e lac de unghii inmoi bine carpa in benzina, umezesti adezivul pe portiuni mici, lasi sa se inmoaie 30 sec, freci adezivul, iar umezesti... si tot asa pana termini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Februarie 5, 2014 Autor Share Postat Februarie 5, 2014 sigur e folie si nu e hidrotransfer? daca nu se ia la caldura, poti incerca un polish pt resturile ramase Naiba stie ce e... E un fel de plastic f subtire, eu asa il vad, am reusit sa iau o mica parte jos dar se tot rupe. Da cu WD-40 si cu feonul......... Vezi ce faci, poate arunci rezervorul in aer. Ala e un fel de plastic, nu prea vad eu cum ar ajunge WDul la adeziv sa-l dizolve, oricum, merci de sfat caldura pt colant (pistol cu aer cald, dar nu la maxim si cu grija, sau feon) si benzina pt adezivul ramas. nu are absolut nimic lacul ala, decat poate daca e lac de unghii inmoi bine carpa in benzina, umezesti adezivul pe portiuni mici, lasi sa se inmoaie 30 sec, freci adezivul, iar umezesti... si tot asa pana termini. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 pai asa e colantul... la rece se intareste, e plastic. la cald e maleabil, mai moale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Am dat si eu jos folia de pe o portiune la mobra, a mers foarte bine incalzita fiind cu feonul, in schimb a ramas adezivul pe care am incercat sa-l curat cu benzina, diluant si tot ce mi-a trecut pein cap, insa totul a fost in zadar. O portiune de aproximativ 20 / 20 cm am curatat-o in 6 ore de munca impartite in doua zile frecand cu unghia si stergand cu diluant in mod repetat. Mi-e groaza gandind cum ar fi sa curat un rezervor. Sper sa nu ai soarta mea......succes ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papoo Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Naiba stie ce e... E un fel de plastic f subtire, eu asa il vad, am reusit sa iau o mica parte jos dar se tot rupe. Ala e un fel de plastic, nu prea vad eu cum ar ajunge WDul la adeziv sa-l dizolve, oricum, merci de sfat Merci! Dai jos autocolantul cu mana dupa ce il incalzesti in prealabil asa cum au spus si colegii. Apoi de urmele de adeziv scapi cu WD-40 (care nu ataca vopseaua conform producatorului). Eu am avut mai multe abtipilduri pe moto (unele de ceva ani si destul de mari) si asa am scapat de urmele de lipici fara ca macar sa se mai cunoasca unde au fost (dai cu WD-40 pe urmele de lipici, lasi putin sa actioneze si stergi cu o carpa uscata). Sper sa-ti fie de folos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Februarie 5, 2014 Autor Share Postat Februarie 5, 2014 Dai jos autocolantul cu mana dupa ce il incalzesti in prealabil asa cum au spus si colegii. Apoi de urmele de adeziv scapi cu WD-40 (care nu ataca vopseaua conform producatorului). Eu am avut mai multe abtipilduri pe moto (unele de ceva ani si destul de mari) si asa am scapat de urmele de lipici fara ca macar sa se mai cunoasca unde au fost (dai cu WD-40 pe urmele de lipici, lasi putin sa actioneze si stergi cu o carpa uscata). Sper sa-ti fie de folos. Merci colegu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate