mirciulik4 Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 A reinceput activitatea in WSBK. Ceva noutati pentru cei care au pierdut cursele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 In reluare azi pe eurosport.la10 parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik4 Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 Mersi. 22:45 e prima cursa (doar 25 min). Apoi incepe a doua (45 min). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 A reinceput activitatea in WSBK. Ceva noutati pentru cei care au pierdut cursele? Cu bunavointa lui Zair, am primit si pubilcat prima runda (Phillip Island) pe acelasi motogp.evil1.net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 Hai si cu alea batrane din MotoGP!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 (editat) Va salut. Are cineva prin "arhiva" - Motovudu: The Dark Art of Performance, sau stie unde l-as putea gasi? Se multumeste Am gasit...daca era altceva, sigur as fi vazut mai repede . Oricum, multumesc. Editat Martie 7, 2015 de Ionut88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 ia l de aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Zair, cursele de WSBK de la Chang Thai se gasesc pe undeva, pt un lesinat care a mers la concurs in weekend? Apropo, ai venit la Beius? N-am fost inspirati sa ne luam nr de tel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Zair, cursele de WSBK de la Chang Thai se gasesc pe undeva, pt un lesinat care a mers la concurs in weekend? Hai noroc, Man, acum am vazut ca mi-ai scris, data viitoare da si cu un quote ca sa ma instiinteze. Cursele le poti da jos de aici VAmpiria!? cand crezi ca poti urca si WSBK-ul online? Apropo, ai venit la Beius? N-am fost inspirati sa ne luam nr de tel... N-am mai ajuns in Beius din cauza eventului din Budapesta. M-am vanzolit pe acolo si am ajuns pe la 3 dim acasa, din pacate nu am mai avut putere sa ajung cateva ore mai tarziu in Beius. Din cate am vazut eventul a fost tare.. Ai castigat ceva? sau te-ai limitat la ciuperci de padure si castane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 28, 2015 Share Postat Martie 28, 2015 Hai noroc, Man, acum am vazut ca mi-ai scris, data viitoare da si cu un quote ca sa ma instiinteze. Cursele le poti da jos de aici Danke! N-am mai ajuns in Beius din cauza eventului din Budapesta. M-am vanzolit pe acolo si am ajuns pe la 3 dim acasa, din pacate nu am mai avut putere sa ajung cateva ore mai tarziu in Beius. Din cate am vazut eventul a fost tare.. Ai castigat ceva? sau te-ai limitat la ciuperci de padure si castane? Target-ul a fost sa termin cursa si l-am atins. M-am ratacit dupa CP 4, am cazut, m-am ridicat, am gasit ciuperci si castane, dar am trecut pe la toate cele 5 CP-uri si am terminat cursa. Suntem offtopic, putem muta discutia pe topicul dedicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 are careva idee la ce ora incepe cursa de moto 1?(motogp) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 La 21:00 digisport 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 indraznesc sa intreb daca se incepe si pe 2015? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 da, cursele sunt la zi acum, inclusiv Argentina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Se poate un link? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 (editat) @gabi: https://motogp.evil1.net/MotoGP/2015 Editat Aprilie 20, 2015 de elparu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 Pentru cei care nu au vazut live cursa (nu ca ar fi pierdut mare lucru ) - se poate vedea acum pe link-ul de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 cursele de wsbk nu le mai bagati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 mie nu imi merge link'ul cu motogp.evil1.net as dori sa revad curse din arhiva, alt link? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 baietii de la "bulectrica" o tot gafeaza de un timp...am un ups mic dar default action dupa ce se ia curentul este sa ramana in power off, ca sa nu am si alte surprize..se intampla totusi destul de rar (cam de 2 ori pe luna). Inca nu m-am hotarat daca merita sa scot din buzunar vreo 20$ lunar pt un VPS cu destule resurse sa duca site-ul..So, for now, it is what it is.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 Inca nu m-am hotarat daca merita sa scot din buzunar vreo 20$ lunar pt un VPS cu destule resurse sa duca site-ul..So, for now, it is what it is.. Zi-mi contul si-ti trimit jumatate din suma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 apreciez Daca o fi sa mutam serverul, poate sunt mai multi doritori (stiu ca si colegul wbmt cauta un VPS acum ceva timp) si punem de un sistem mai bunicel sa duca mai multe chestii puse la comun. P.S. am vazut ca mai sunt doritori de superbike, daca mai aveti campionate, cereti access ftp pe privat, sa le puteti urca. Cred ca mai lipsesc vreo 3-4 campionate si de prin GP.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 (editat) Propun ca toți cei care postam des pe aici sa punem 10$ si sa facem o treaba buna. Eu ma bag. Editat Mai 20, 2015 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 as da si eu. mugello se urca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate