Banzay Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 Nu mai intoarce cutitul in rana, doar stii povestea :)l la vremea aia, el stia ca are motor si spera ca o si inmatriculeaza, pe 7 voia sa ii faca RAR-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 Care mai merge din Bucuresti si ce cazari aveti ? Eu as vrea sa vin cu motoru. Parca n-ar avea farmec cu masina, dar sa vedem cum e si vremea. credeam ca am discutat asta. ti am rezervat o single. daca te sucesti zi mi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 credeam ca am discutat asta. ti am rezervat o single. daca te sucesti zi mi . N-ai mai zis nimic, nu stiam ca ai facut deja. Bun asa, ramane. Tu tot cu motoru ? Sau nu stii inca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 vorbim in privat. nu mai merg " cu turma" . plec vineri din bucale, cred ca undeva in jurul pranzului. stefane, vorbim cu ce merg(em) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mercenaru888 Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 ne mai bagam 2 motoare sambata dimineatza din Timisoara plecam pe la 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 ti am da PM kato. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 ti am da PM kato. Am inteles, Nicio problema, se poate continua discutia pe aceiasi tema aici. Nu se poate lasa 2 topicuri pe acelasi subiect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 (editat) Nu stiu daca s-a lamurit pana acum dar: - RCA-ul este perfect valabil in Ungaria (sunt listate pe polita pe partea "verde" in tabelul ala toate tarile in care este si nu este valabila polita) - NU este nevoie de nici o vigneta pe drumurile nationale; pe autostrazi (mai putin M0, centura Budapestei) - DA! se poate cumpara una "speciala" pentru moto valabila 10 zile de la ghereta de la granita. NU asteptati primul Peco. Referitor la cazare, cel mai ieftin este sa inchiriati un apartament - doua in cazul in care va grupati mai multi. Ar trebui sa gasiti pe booking.com variante. Drum bun! Poate ne vedem acolo. Editat Martie 18, 2014 de stokerel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 NU asteptati primul Peco. de ce??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Pana in Peco-ul respectiv (MOL) este o padure mica , linie dreapta , unde mai sta cateodata un echipaj de politie la "ciupeala".....dar ...se poate cumpara din Romania de la orice benzinarie MOL vigneta Drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Din Bucuresti, vineri, mai pleaca cineva pe motor ? Sau din alte directii, poate ne intersectam pe drum. Cum e pretul la benzina in Ungaria fata de Romania ? Si m-ar mai interesa ceva sugestii de local unde se mananca bine pe langa Deva ( +/- 50 de km). Cam pe acolo cred ca ma opresc la pauza de pranz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 (editat) Azi Marinu de pe forum a plecat de la mine spre Budapesta. A ajuns cu bine dupa cum mi-a spus. Daca esti obosit la intoarcere tot aici sa opresti! Editat Martie 21, 2014 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Martie 21, 2014 Autor Share Postat Martie 21, 2014 Din pacate anul acesta am renuntat. Si nu din vina mea. E primul an (din ultimii 4) cand nu merg la Budapesta. Dar dupa ce am patit cu mobra numai de salon nu imi mai arde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buck Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Eu cu încã un prieten am ajuns,am vizitat salonul si ne-am cazat. Merita calatoria pentru tot ce ofera salonul auto-moto. Ia cel putin 3 ore de vizitat. Ai ce vedea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 in cateva poze a fost cam asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Azi Marinu de pe forum a plecat de la mine spre Budapesta. A ajuns cu bine dupa cum mi-a spus. Daca esti obosit la intoarcere tot aici sa opresti! sa tra. in Budapesta l-am cazat eu Ș) sa tra si sa ne vedem sanatosi.poze si povesti maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 (editat) Dati , sa vaza si okiul nostru lucruri faine ! Editat Martie 24, 2014 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buck Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 (editat) Doar câteva dintre poze. Mai multe nu ma lasă într-un post. Editat Martie 25, 2014 de buck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 acum te lasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buck Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 (editat) Continuarea ... Editat Martie 25, 2014 de buck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 se mai baga cineva anul acesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Eu, în principiu, merg sâmbăta aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DIU 46 Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Voi cu ce mergeti, moto sau masina ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 (editat) Cu mașina. Anul trecut am vrut cu moto și am ajuns tot cu mașina ca a fost frig ca naiba. Editat Martie 3, 2015 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate