ThunderByte Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Puteti sa terminati odata rahatul asta, i s-au dat omului 15 mii de variante, acum nu rame decat sa le verifice si sa revina cu informatii, ce rost are sa va contraziceti intre voi la nesfarsit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu2000v Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 (editat) Cat de franata este roata ? Uite aici un exemplu de pe youtube. Editat Martie 7, 2014 de radu2000v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Odata cu schimbarea lichidului s-au "rascolit" gunoaiele din pompa si impiedica circuitul de retur sa-si faca treaba, ramane presiune in etrieri. Se spala pompa. Maneta de frana nu se actioneaza, stransa sau libera, cu ventilul desfacut, decat daca i se ataseaza un furtunas al carui capat liber este scufundat permanent untr-un paharel cu lichid de frana. Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Plimb-o 20 km si vezi pe urma.Ai discul uzat si zgarie placuta noua in marginea discului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Odata cu schimbarea lichidului s-au "rascolit" gunoaiele din pompa si impiedica circuitul de retur sa-si faca treaba, ramane presiune in etrieri. Se spala pompa. Maneta de frana nu se actioneaza, stransa sau libera, cu ventilul desfacut, decat daca i se ataseaza un furtunas al carui capat liber este scufundat permanent untr-un paharel cu lichid de frana. Succes Depinde, poate sa curga pe la filetul niplului si nu ajuta la nimic furtunul bagat in vas. Ideea e sa nu-l deschizi fara maneta apasata si sa-l inchizi destul de repede, sa nu stai o saptamina pina incepe sa traga aer inapoi (eventual sa si lasi maneta). Plimb-o 20 km si vezi pe urma.Ai discul uzat si zgarie placuta noua in marginea discului.Inteleg ce zici, numai ca n-a schimbat placutele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Era o vorba "ca dureaza mai mult dezbracarea pacientului decat tratamentul" ,Cat am vorbit noi o reparai si pe aia de pe spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Na, e plin de topicuri in care nici o sugestie n-a fost aplicata si s-au terminat cu "am dus-o la mecanic". Poate unii astepta solutii minune sau depanare prin telekinezie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat Martie 7, 2014 Autor Share Postat Martie 7, 2014 (editat) Veste buna, sunt din nou desfranat ) Am procedat in felul urmator: scufundat furtunul in lichid de frana, desurubat aerisitor + ciocanit usor in etrieri. Asa cu furtunul in lichid, am actionat de cateva ori maneta de frana, s-a recirculat o idee lichidul, bule nu pot sa zic ca s-au vazut, poate 2-3 micro bule. In orice caz, am repetat procedeul si la ceilati etrieri dupa care maneta s-a intarit, are cursa normala acum. Nu am mai aerisit si sus langa pompa, am zis ca nu e cazul tinand cont ca franeaza bine acum si nu se mai aude zgomot de frecare. Multumesc pentru ponturi, pot sa zic ca am invatat destul de multe pe tema asta Editat Martie 7, 2014 de Marc87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Bine ca ai dres-o ,trebuia sa te uiti atent in borcanelul cu lichid de frana sa nu fi aparut un pestisor ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat Martie 7, 2014 Autor Share Postat Martie 7, 2014 Bine ca ai dres-o ,trebuia sa te uiti atent in borcanelul cu lichid de frana sa nu fi aparut un pestisor ceva. M-am uitat Nu am vazut mizerie intoarsa pe retur, posibil ca era totusi infudat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 S-o fi intors in rezervor sau acum e pe traseu. O sa ajunga in etrier. Bravo! Ai vazut ca nu-i nici un SF in zona, daca te-ai jucat cu lego cand erai mic n-ai nici o treaba nici cu franele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate