Sari la conținut

Accident grav calea victoriei

ALEX NINJA
 Share

Postări Recomandate

Sigur, sunt de acord. De asta, pe campania creata de mine sunt toate informatiile disponibile (status, cati bani s-au strans etc). In paralel, pe site-ul in romana se lucreaza si exista date de contact. Campania mea e paralela cu aceea, pentru cei din afara si celor ce le e mai usor sa doneze prin PayPal.

https://www.indiegogo.com/projects/help-ruxandra-come-out-of-coma/x/7229422#home

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 134
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

Am vazut threadurile foarte recent. Nu o cunosc pe fata, dar am depus si eu.

O clipa de neatentie/ghinion ne poate afecta brusc viata.. Cat suntem sanatosi avem impresia ca lumea e a noastra, ca suntem de neatins.

Urmaresc evolutia ei, si sper sa ma uimeasca din nou!

Multa bafta Ruxandra!

Link spre comentariu

• 1 year later...

Prima pagina a topicului e halucinanta, parca e pe forumul "Antimotociclistii satanisti vitezomani" si toate babele habotnice scuipa in san.

O farama de compasiune nu gasesti pentru un semen.

Crezi că e vorba de lipsă de compasiune? Când un motociclist este accidentat/ucis de către un conservar nenorocit, suntem primii care sărim cu injurii și amenințări - pe bună dreptate în general. Însă când e vina unuia pe două roți, reacția asta cam lipsește :)

Nu înțelege greșit, dar cred că dacă duduia scapă și se recuperează în totalitate (lucru pe care i-l doresc), ar cam trebui să răspundă în fața cuiva :)

Link spre comentariu

Ba tocmai ca mi se par foarte pertinente comentariile si fara excese verbale.

Iar despre compasiune, e bine sa fim cerebrali si sa o acordam cui si cand e cazul; nu pe singurul criteriu ca respectivul sau respectiva are vehicul asemanator cu al meu. Inteleg ca unii sunt mai emotionali si mai putin rationali si detasati, dar e la fel de penibil sa luam in brate motociclisti in ofsaid cum e pentru parlamentari sa-si voteze imunitati unii altora, de exemplu.

Auzi, Kevinn, da ce-ti veni sa trezesti din morti topicul asta vechi de un an si jumatate?

Link spre comentariu

O cunosc de putin timp si nu imi permit sa vorbesc in numele ei... tot ce pot spune este ca nu e asa de "bine-mersi". Personal mi se pare o minune ca traieste si si-a revenit cat de cat, si ii doresc mult sa revina cat mai aproape de cine era inainte... unele greseli se platesc foarte scump... :(

Acum sincer, avem nevoie de multumiri ca am facut un mic efort si am salvat un om care trebuia sa ajunga donator de organe, caruia medicii din Romania nu i-au dat nicio sansa? Simplul fapt ca e aici si nu la 2m sub pamant mi se pare suficient...

Link spre comentariu