pinnochio Postat Iulie 26, 2017 Share Postat Iulie 26, 2017 Combinație ciudată.Yamaha-Minsk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Septembrie 14, 2017 Autor Share Postat Septembrie 14, 2017 ... lumea zice ca traiesc din amintiri, ca nu prea ma ocup de rusesti etc... Eu as raspunde ... nu prea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 15, 2017 Share Postat Septembrie 15, 2017 Unde e magazinul asta asa frumos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Septembrie 15, 2017 Autor Share Postat Septembrie 15, 2017 Chisinau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 15, 2017 Share Postat Septembrie 15, 2017 Brava. Sa bagi niste placinte moldovane la ghiozdan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Septembrie 15, 2017 Autor Share Postat Septembrie 15, 2017 Bagaaam...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 18, 2017 Share Postat Septembrie 18, 2017 https://www.facebook.com/groups/zagul/permalink/866231850206557/ Iaca si ceva in tema! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 30, 2018 Share Postat Ianuarie 30, 2018 Curea Comunistă,găsită într-un pod...la o demolare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Ianuarie 30, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2018 Curea Comunistă,găsită într-un pod...la o demolare. :) tare! Mi e dor de stagiul militar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 31, 2018 Share Postat Ianuarie 31, 2018 (editat) Pune-o la gramada si fa-i preț O cumpar si pe asta. Multumesc! Mai taci tu acolo Editat Ianuarie 31, 2018 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristopher Postat Ianuarie 31, 2018 Share Postat Ianuarie 31, 2018 El.nica te-am căutat azi la tel.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 2, 2018 Share Postat Februarie 2, 2018 (editat) Pune-o la gramada si fa-i preț O cumpar si pe asta. Multumesc! Nicaaa...am găsit ceva pentru tine » Post actualizat in 02 Feb 2018 15:01 Pune-o la gramada si fa-i preț O cumpar si pe asta. Multumesc! Nicaaa...am găsit ceva pentru tine Editat Februarie 2, 2018 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 5, 2018 Share Postat Februarie 5, 2018 (editat) ..."pretențiosule"... ( ușor, ușor te îmbolnăvești de Alemania ) ... Editat Februarie 5, 2018 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 10, 2018 Share Postat Februarie 10, 2018 bec comunist 1973 ! functionează Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Februarie 10, 2018 Share Postat Februarie 10, 2018 Al meu din ce perioada o fi, ca nu scrie ! 12V - 6W de la CFR bineinteles functional. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 10, 2018 Share Postat Februarie 10, 2018 Remember the time! Tavarish Urse e cel mai tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 11, 2018 Share Postat Februarie 11, 2018 Poze cu jucării.Pentru cineva de pe forum,nu spun cine...nahh..asta e ce mai am găsit.Caroseria de taxi se potriveşte la două şasiuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Februarie 13, 2018 Autor Share Postat Februarie 13, 2018 uăi shie vriemuri.. tavariş urse de cand si-a vandut 'ruralu' si piscaleste la 'simpson' nu ne mai baga nici el prin' seama .. Te saluta fratele tau si sper din tot sufletul ca esti bine!. N am mai intrat pe aici pentru ca bag ca ursul la motoare de Nipru si Ural☺☺☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Februarie 14, 2018 Autor Share Postat Februarie 14, 2018 Multumesc prietene drag. Sa fii sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 Salutare! Ştie cineva mai multe despre muzicuța pentru motoare 2T? Mai exact..vreau să cresc puterea unui motor de Minsk,pentru o sfârlează cu fofează.Merită montat? Unii spun că ar trebui decupat carterul sub evacuare,şi montat cumva acolo.Păreri?Sfaturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 reparatie platou frână Ural Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashul Postat August 22, 2019 Share Postat August 22, 2019 La 15.09.2017 la 8:38, Vrsv Gunoier a spus: Chisinau Salut, imi poti spune unde e magazinul in Chisinau, sau cum se cheama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Septembrie 28, 2019 Share Postat Septembrie 28, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 (editat) Da!... difera ceva fineturi legate de contrlolul arcului electric , dar in principiu MMa/WIG functioneaza cu caracteristici tensiune/curent similare..(caracteristica cazatoare)... E bine de stiut. recomand: https://paton.ua/cms/produktions/invertor.html..... productie civila a unui cunoscut institut de cercetari in domeniul sudurii( in romania nu se prea gasesc...) Editat Octombrie 1, 2019 de ubord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 25, 2020 Share Postat Februarie 25, 2020 Omu gospodar face iarna bărcuță Intre timp a venit si adaptoru,pe care pui motoru motocoasei,si iaca ai barcuța cu motor Intre timp a venit si adaptoru,pe care pui motoru motocoasei,si iaca ai barcuța cu motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate