radiusG Postat Martie 17, 2014 Autor Share Postat Martie 17, 2014 o sa stau cu ochii pe mecanic, sa vad cum procedeaza...eu sunt biker de weekend, ies doar in weekend, daca vremea sau familia imi permite...in 8 mii de km facuti anul trecut, nu stiu daca am trecut de 5 ori de 160...de ridicat pe o roata nici nu mai vorbesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Pai atunci ar trebui sa te duci si sa ii arati ce "munca buna" a facut.Merita sa ii dai peste nas...E posibil sa ai mici zgarieturi pe jamba si el n-a observat asta.Oricum du-te si arata-i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radiusG Postat Martie 17, 2014 Autor Share Postat Martie 17, 2014 eu tind sa cred ca e din cauza pieselor, si nu a omului...sau o fi si din cauza omului, ca el mi-a comandat piese ieftine ( vrand sa-mi faca o favoare poate, sa ma ajunga mai ieftin)...nu o fi cel mai scump lucru intotdeauna si cel mai bun , dar e clar ca cel mai ieftin lucru e si cel mai prost...parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Buna concluzie ai tras:P.In mod normal n-are cum sa te duca mai mult de 200 piesele(ulei+semeringuri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radiusG Postat Martie 17, 2014 Autor Share Postat Martie 17, 2014 nu mai ies la bere vreo doua weekenduri..asta e....trebuie s-o pun la punct, ca vara asta vreau sa fac niste drumuri mai lungi, si nu pot pleca la drum lasand o urma de ulei in spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Berea ingrasa,mersu pe motor slabeste:)).Tu alegi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radiusG Postat Martie 17, 2014 Autor Share Postat Martie 17, 2014 eu le-as alege pe amandoua, dar daca nu te dau banii afara din casa, trebuie sa faci niste compromisuri...placerea oferita de motor nu se compara cu nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Nu mai dati vina pe simeringuri, nu intotdeauna sunt ele de vina, poti sa le pui pe cele mai ieftine si sa nu-ti curga furca 2 ani de zile dealtfel nu mai ascultati la "mecanici" de internet gen belbody care a desfacut 2 furci toata viata lui si crede ca a descoperit gaura din dodoasca. o furca se uzeaza ca orice piesa in miscare, se uzeaza interiorul jambei, se uzeaza (mai putin) tubul cromat, se uzeaza cel mai repede cuzinetii, si alte piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Ti-am dat o posibila solutie, gratuita si simpla, sa incerci sa cureti interiorul simeringului de ulei... vad ca ai trecut rapid peste si ai concluzionat ca e mecanicul/piesa de vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Nu mai dati vina pe simeringuri, nu intotdeauna sunt ele de vina, poti sa le pui pe cele mai ieftine si sa nu-ti curga furca 2 ani de zile dealtfel nu mai ascultati la "mecanici" de internet gen belbody care a desfacut 2 furci toata viata lui si crede ca a descoperit gaura din dodoasca. o furca se uzeaza ca orice piesa in miscare, se uzeaza interiorul jambei, se uzeaza (mai putin) tubul cromat, se uzeaza cel mai repede cuzinetii, si alte piese. De ce te-ar asculta pe tine, scuterist devenit posesor de motocicleta si mare mecanic peste noapte. Cand desfaceam furci tu te plimbai cu scuterul, ca tot ma fwuti la cap. Tu cate ai desfacut, 3 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radiusG Postat Martie 17, 2014 Autor Share Postat Martie 17, 2014 nu am trecut peste, mersi mult, exact asta o sa fac cand ajung acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 De ce te-ar asculta pe tine, scuterist devenit posesor de motocicleta si mare mecanic peste noapte. Cand desfaceam furci tu te plimbai cu scuterul, ca tot ma fwuti la cap. Tu cate ai desfacut, 3 ? esti mai prost decat de obicei zilele astea , ce-ai patit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 esti mai prost decat de obicei zilele astea , ce-ai patit? Eu n-am patit nimic, dar tu nu ratezi nici o ocazie sa ma freci la icre... as putea sa te intreb acelasi lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Si la mine a inceput sa curge. Servisat furca in toamna 2012 pentru ca probabil nu era servisata de poate 10 ani (ulei din furca era negru, cuzineti uzati). Nu curgea nimic, dar am zis sa fac un gest nobil. Se pare ca trebuie sa mai fac inca odata. Shit happens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Eu n-am patit nimic, dar tu nu ratezi nici o ocazie sa ma freci la icre... as putea sa te intreb acelasi lucru. pai prostea, daca am avut scuter cand la tine in sat mergeati calare pe vaci, asta nu ma face scuterist si daca te ataci asa tare ca ti-am zis mecanic de internet ai probleme serioase sus pur si simplu asta esti experienta mea nu o cantaresti tu pan la urma eu sunt platit sa fac operatiile astea si dau si garantie, lucru pe care nu poti sa-l intelegi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Am mai multa experienta la servisat furci decat tine, pentru ca pur si simplu am inceput sa fac asta cu mult inaintea ta. Asta nu poti nega. Si nu am desfacut 1 sau 2 furci, au fost foarte multe. Tu ai inceput sa faci asta de curand. Nu am zis ca nu stii ce vorbesti, dar te rog nu ma mai ataca cu jigniri de doi lei. Pur si simplu stiu ce vorbesc, in cazul de fata exact asta s-a intamplat. Semeringuri de 2 lei sau manopera de 2lei. Poti sa dai o replica si fara sa te legi de viata mea aiurea. Sanatate multa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Nu ma bag in discutia voastra, dar de unde stii care e problema, doar din "vorbe" pe forum? Poate e tubul uzat/zgariat... poate e un fir de praf/mizerie intre tub si simering... si apropos, ce inseamna "simeringuri de 2 lei"? Ca eu n-am gasit nimic ieftin pt a mea... toate in aceeasi zona de pret si firme cunoscute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 (editat) Am dat cumva o lege?Asta am presupus eu ca este, poate sa fie asta, poate sa fie ce zici tu. Dar de obicei furcile nu curg aiurea, daca zice ca a servisat-o recent eu banuiesc ca de la asta i se trage. Altii sunt liberi sa aiba alte pareri, treaba lor. Editat Martie 17, 2014 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Nu ma bag in discutia voastra, dar de unde stii care e problema, doar din "vorbe" pe forum? Poate e tubul uzat/zgariat... poate e un fir de praf/mizerie intre tub si simering... si apropos, ce inseamna "simeringuri de 2 lei"? Ca eu n-am gasit nimic ieftin pt a mea... toate in aceeasi zona de pret si firme cunoscute. La 2 lei poate nu dar la un momentdat stiu ca erau atena la 35 de lei setul, in conditiile in care un set ok incepea pe la 60-70 de lei. Cat dai atata face, nu tineau mai mult de 1 sezon ... care il tinea 2 deja era norocos ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Am montat semeringuri Athena pe motorul meu acum 2 sezoane si inca rezista! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 cu Athena nu am avut probleme la furca , dar la supape au fost inutile , poate din cauza ghidurilor, zic poate pt ca au fost 2 diagnosticuri diferite la chiulasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Depinde si de care ca au si sortimente mai scumpe care is ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radiusG Postat Martie 18, 2014 Autor Share Postat Martie 18, 2014 anul trecut mecanicul mi-a luat parca 120 de lei pe ulei plus semeringuri, si 70 de lei pe manopera...habar n-am daca e scump sau ieftin, m-am lasdat pe baza lui si am facut aproape 8000 de km de atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 A fost ieftin. Nu am remarcat in primul post al tau ca ai zis initial ca inainte de servisare iti curgeau telescoapele foarte tare, am presuspus ca le-ai schimbat doar ca asa trebuie. In acest caz este foarte posibil sa ai si cuzinetii uzati si orice semeringuri ai pune noi tot o sa-ti curga dupa o perioada. Cuzinetii uzati uzeaza rapid si semeringurile. @super bec - scuze - nu am citit atent primul post. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Nu am remarcat in primul post al tau ca ai zis initial ca inainte de servisare iti curgeau telescoapele foarte tare, am presuspus ca le-ai schimbat doar ca asa trebuie. In acest caz este foarte posibil sa ai si cuzinetii uzati si orice semeringuri ai pune noi tot o sa-ti curga dupa o perioada. Cuzinetii uzati uzeaza rapid si semeringurile. ok, sa zicem ca ar fi uzati rau cuzinetii..., asta ar trebui sa se vada pe furci... cum arata tuburile? sunt putin strambe? au ceva zgarieturi? cam scurta durata intradevar. am mai patit odata o faza... la yamaha parca. semeringurile OEM erau mai "stranse" pe tuburi decat aftermarketurile care culmea erau pe aceleasi dimensiuni... nu ma tin mnte sigur, dar parca Athena... solutia? semeringuri OM si... nu au mai plans furcile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate