Phoenix_Harley Postat Martie 22, 2014 Autor Share Postat Martie 22, 2014 150 mi se pare cam mult pentru tot grupul, avand in vedere ca sunt si cativa incepatori, plus ca este o plimbare de placere deci este bine sa nu alergam. O sa mergem cu viteza cu care se simt ei confortabil! Asa este cel mai bine. @Sergiu_Q daca vrei sa mergi ma tare decat restul grupului ne putem regrupa la Pitesti, dar atentie - viteza legala este 130, iar sambata pe autostrada sunt foarte multe radare de aceea iti recomand sa mergi in limitele legale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Haide doml'e ca nu ai lezat pe nimeni, ce naiba și normal ca o sa ne înțelegem ca doar nu suntem animale. Asa este,consider ca e prea mare viteza,incepator sau nu,pentru specificul turei. Dai gaz pe Dealu Negru,nui problem,nu deranjezi pe nimeni,eventual propriul buzunar și probabil câteva găini uitate pe marginea drumului:) Și eu spun ca o sa fie fain și vreme buna și noi ăștia începători ne adaptam repede. Voie buna sa fie Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Martie 24, 2014 Autor Share Postat Martie 24, 2014 Avand in vedere ca nu mai este mult pana sambata propun sa deschidem lista. De asemenea propun sa ne intalnim sambata dimineata la ora 08.30 in Militari, la benzinaria Petrom de pe Iuliu Maniu; benzinaria este inainte de McDonalds si Metro (stiu ca este devreme la 08.30 dar este traseu lung si dureaza destul de mult) deci: 1. Eu + pasager 2. ............ 3. ........... 4. ........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jorj 500 Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Avand in vedere ca nu mai este mult pana sambata propun sa deschidem lista. De asemenea propun sa ne intalnim sambata dimineata la ora 08.30 in Militari, la benzinaria Petrom de pe Iuliu Maniu; benzinaria este inainte de McDonalds si Metro (stiu ca este devreme la 08.30 dar este traseu lung si dureaza destul de mult) deci: 1. Eu + pasager 2. ............ 3. ........... 4. ........... Eu voi sti cam pe Vineri daca pot, si o sa trec ....poate. 1. Eu + pasager 2. jorj 500. singur........( poate ) 3....................... 4....................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 3.......mihaistancu Vin ploile 2-3 zile,dar daca vremea va fi ok voi fi Sambata la Petrom Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutgrig Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Avand in vedere ca nu mai este mult pana sambata propun sa deschidem lista. De asemenea propun sa ne intalnim sambata dimineata la ora 08.30 in Militari, la benzinaria Petrom de pe Iuliu Maniu; benzinaria este inainte de McDonalds si Metro (stiu ca este devreme la 08.30 dar este traseu lung si dureaza destul de mult) deci: 1. Eu + pasager 2. ............ 3. ........... 4. ........... 1. Eu + pasager 2. jorj 500. singur........( poate ) 3. mihaistancu 4. ionutgrig (cu aceeasi rezerva, in functie de vreme) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Martie 24, 2014 Autor Share Postat Martie 24, 2014 Rezerva din partea vremii cred ca o are toata lumea. Asta este clar; toti vor sa mearga daca este vremea buna - la fel si eu. Asa cum spuneam mai sus, pe vreme rea merg doar daca sunt nevoit, pentru ca nu imi face placere. Pentru orice eventualitate las aici si numarul meu de telefon: 0724536324 - Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 1. Eu + pasager 2. jorj 500. singur........( poate ) 3. mihaistancu 4. ionutgrig (cu aceeasi rezerva, in functie de vreme) 5. Sergiu (0740072363) merge si pe ploaie cat e asfalt. prin padure nu ma trage inima sa merg pe ploaie mai ales cu cauciucurile pe care le am acum. daca nu ploua astfel incat s-o lasam pe alta data...ne vedem la Petrom https://www.google.ro/maps/@44.434497,25.989033,3a,75y,330.74h,90t/data=!3m4!1e1!3m2!1sn3FsC-RqwWArmnaGscZ_gA!2e0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Motocicleta mea are 15 CP, asa ca 80 ma chiama. Va astept la benzinaria de la iesirea din autostrada A1in Pitesti, cca 100 m inainte de pasaj, respectiv deasupra sens giratoriu, pe la 10,00. Sau la intrarea in Ramnicu Valcea, unde este viraj la stanga spre Tg Jiu. Pe la 11,00 cred ca ajungeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 domn' profesor eu credeam ca veniti cu Fazerul prin padure benzinaria aia de la intrare in Ramnicu Valcea cred ca se numeste Boromir https://www.google.ro/maps/@45.078555,24.387419,3a,75y,170.48h,73.47t/data=!3m4!1e1!3m2!1sDIDQTOvfrD9hQReisHVolg!2e0 cred ca cel mai probabil o sa ne regrupam acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Martie 26, 2014 Autor Share Postat Martie 26, 2014 Motocicleta mea are 15 CP, asa ca 80 ma chiama. Va astept la benzinaria de la iesirea din autostrada A1in Pitesti, cca 100 m inainte de pasaj, respectiv deasupra sens giratoriu, pe la 10,00. Sau la intrarea in Ramnicu Valcea, unde este viraj la stanga spre Tg Jiu. Pe la 11,00 cred ca ajungeti. lasa si un numar de telefon ca sa ne gasim mai usor, eventual in PM. domn' profesor eu credeam ca veniti cu Fazerul prin padure benzinaria aia de la intrare in Ramnicu Valcea cred ca se numeste Boromir https://www.google.ro/maps/@45.078555,24.387419,3a,75y,170.48h,73.47t/data=!3m4!1e1!3m2!1sDIDQTOvfrD9hQReisHVolg!2e0 cred ca cel mai probabil o sa ne regrupam acolo. chiar la benzinaria aia ma gandeam si eu in dimineata asta. Atentie insa....benzinaria Boromir este pe partea stanga cum mergi de la Pitesti la Valcea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 vremea va fi buna http://www.accuweather.com/en/ro/bucuresti/287430/hourly-weather-forecast/287430?hour=81 nu o sa transpiram cu siguranta dar va fi soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Martie 26, 2014 Autor Share Postat Martie 26, 2014 Am studiat si eu vremea. Vineri o sa fie ploaie dar sambata este soare si frumos asa ca o sa mergem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Martie 26, 2014 Autor Share Postat Martie 26, 2014 plimbare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 S-ar putea sa fie un pic de balaceala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 nu-i bai balaceala sa fie ) . chiar daca o sa ploua vineri se zvanta pana ajungem noi ca o sa fie si ceva vant . daca e nasol mergem si noi cat putem http://jurnalul.ro/special-jurnalul/pahomie-schitul-haiducilor-lui-sava-71476.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Martie 27, 2014 Autor Share Postat Martie 27, 2014 Bai Sergiu..tu ce faci? Te-ai conectat prin prin telepatie la creierul meu si imi anticipezi orice gand? Asta vroiam si eu sa postez Dar am mai gasit ceva... ...urmatorul schit, dupa Pahomie este schitul Patrunsa... http://www.wowbiz.ro/socant-cum-arata-actorul-dragos-paslaru--la-24-de-ani-de-cand-s-a-calugarit-dezvaluiri-in-premiera-despre-cum-a-fost-calcat-in-picioare-de-mineri_96131.html In ceea ce priveste traseul, asa cum spunea si Sergiu, mergem pana unde putem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jorj 500 Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 S-ar putea sa fie un pic de balaceala! Din ce vad eu in acea prognoza meteo, Duminica ar fi mai ok, asta depinde de toata lumeaq cand vrea sa mearga spre Valcea. idea este sa nu inotam pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Martie 27, 2014 Autor Share Postat Martie 27, 2014 Am tot studiat in seara asta vremea in Bucuresti, Pitesti si Ramnicu Valcea. M-am uitat pe mai multe site-uri si am facut media aritmetica. Vineri o sa fie ploaie in toate cele 3 orase, dar dupa amiaza in Valcea ploaia inceteaza. Sambata s-ar putea sa fie ploi de scurta durata in zona Pitesti dar nu ne intereseaza foarte mult ca trecem repede In concluzie, daca sambata dimineata, cand ma trezesc, nu ploua torential, eu merg fara probleme. In cazul in care ploua va invat eu un cantec de alungat ploaia, in cazul in care nu il cunoasteti deja Acum cateva zile (marti parca) privind pe geam dimineata, am hotarat sa plec mai devreme la munca...sa nu ma prinda ploaia. Inevitabilul s-a produs si pe la Grozavesti a inceput ploaia. Atunci, din senin mi-a venit in minte cantecul de care va spuneam mai sus si am inceput sa il fredonez. Pana la Izvor ploaia s-a oprit iar la Unirii incepea deja sa apara soarele . Cantecul de care va spuneam este acesta: https://www.youtube.com/watch?v=NrwnoNq53d8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Drum bun va urez, eu renunt de asta data! Drum bun va urez, eu renunt de asta data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Martie 27, 2014 Autor Share Postat Martie 27, 2014 Drum bun va urez, eu renunt de asta data! Drum bun va urez, eu renunt de asta data! Mai bine ne urezi "asfalt uscat" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 la 8:30 voi fi la Petrom daca ploua prea tare si nu mai vine lumea probabil stau acsa sau ma orientez spre alt traseu. la cum arata vremea acum, ploaia s-a cam dus deci sansele sa respectam planul initial sunt destul de mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Da,o sa fie frumos,am verificat și eu acum. Maine o sa fiu acolo la 08.30 Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Eu va astept la 11,00 la benzinaria Boromir, Ramnicu Valcea intrare, spre stanga la Tg Jiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate