kriminal Postat Ianuarie 6, 2015 Share Postat Ianuarie 6, 2015 Pare de 1000 GSXR-ul ala. K6. Da, e foarte probabil. Omul a alergat si prin Superbike. » Post actualizat in 07 Jan 2015 10:35 Hai inca unul. E cam usurel asta, nu va dau niciun indiciu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Pun si eu unul. E cam dificil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Hai inca unul. E cam usurel asta, nu va dau niciun indiciu. Kiyonari, ca de obicei mai neras...dar de ce poze atat de mici? Macar sa le vedem fetele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Hakkinen? Pun si eu unul. E cam dificil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Ar fi fost prea usor. Nu. Mika avea casca alb cu albastru.Indiciu: nu a fost niciodata pilot oficial. Este o poza din teste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Masina e McLaren din 1998-99. Pilotul nu prea am idee cine ar putea fi. Da si tu un indiciu (e de prin raliuri, din GT etc.). » Post actualizat in 31 Jan 2015 20:33Kiyonari, ca de obicei mai neras...dar de ce poze atat de mici? Macar sa le vedem fetele. Corect. Astea erau primele poze pe care le-am gasit unde nu era evident numele pe combinezon sau pe motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Masina e McLaren din 1998-99. Pilotul nu prea am idee cine ar putea fi. Da si tu un indiciu (e de prin raliuri, din GT etc.). Din cate stiu a pilotat doar monoposturi. A concurat in F3000, unde a pilotat pentru echipa celor de la McLaren. Coechipierul lui de acolo (numele caruia are o rezonanta similara cu a lui) a ajuns campion de F3000 si ulterior pilot longeviv in F1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 (editat) In acest caz nu e vorba de vreun personaj. Editat Februarie 4, 2015 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Da, nu cred ca il stiu, oricat mi-as stoarce creierii. Intre pilotii din auto, ii stiu mai mult pe cei din F1 si WRC, plus pe cativa de prin GT, WTCC. Punctul meu forte sunt pilotii de moto. Deci ma dau batut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Încă un indiciu: este brazilian, deși are un nume (de familie) cu rezonanță germană. Coechipierul pe care l-a avut în F3000 la echipa "junior" a celor de la McLaren este Nick Heidfeld....Tot nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Felipe Massa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Felipe Massa Mă, nu. Massa, în afara faptului că este brazilian, nu corespunde cu niciun alt element din descriere. Băiatul din poză nici nu a ajuns să concureze în F1, a testat doar pentru McLaren. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Dupa un pic de sapaturi pe net, conform indiciilor F3000, McLaren si Nick Heidfeld, a aparut o posibilitate - Mario Haberfeld. Dar trebuie sa recunosc ca pana azi n-am auzit in viata mea de el. Asta e? » Post actualizat in 04 Feb 2015 15:44Pana una alta, sa mai punem unul de moto. Nu e greu. Indicii - BSB, WSBK si MotoGP - a mers peste tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Dupa un pic de sapaturi pe net, conform indiciilor F3000, McLaren si Nick Heidfeld, a aparut o posibilitate - Mario Haberfeld. Dar trebuie sa recunosc ca pana azi n-am auzit in viata mea de el. Asta e? El, da. Mă mir că n-ați auzit de el. Numai eu mă uitam la F3000 pe vremea când era un campionat relevant în vederea recrutării pentru F1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 @kriminal, "Shakey" Byrne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 El, da. Mă mir că n-ați auzit de el. Numai eu mă uitam la F3000 pe vremea când era un campionat relevant în vederea recrutării pentru F1? Eu ma mai uitam, dar rar de tot. Nu prea mai tin minte mare lucru de atunci. @kriminal, "Shakey" Byrne. Yep. Campion anul trecut in BSB pentru a patra oara. Nu prea a avut noroc prin WSBK, cred ca ar fi putut ajunge mai sus. La MotoGP nivelul era prea sus pentru el, nu e suficient de "extraterestu". Chiar si asa, e printre pilotii mei preferati. Uite ce facea la sfarsitul anilor '90: @9fingers, pune si tu unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 (editat) A trecut doar meteoric prin motogp, dar e mai cunoscut decat multi obisnuiti ai curselor de GP (bunch of fucking pussies). Editat Februarie 5, 2015 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Dupa Cagiva si nr 12 e Randy Mamola, dar nu-mi vine sa cred ca asa arata cand era mic. Cat par! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Nu e casca lui Randy, iar pozele sunt prea noi, prea calitative să fie el. Dar nu am idei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Nu e Mamola, n-as fi numit cariera lui in motogp meteorica. S-a retras doar de vreo 5 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Nu e Mamola, n-as fi numit cariera lui in motogp meteorica. S-a retras doar de vreo 5 ani. A, nu vazusem ce ai scris, doar poza. Mi se parea ciudat sa fie Mamola, ce-i drept, el a mers toata viata cu Arai. M-am prins. E Matt Mladin, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Da, Mladin, era si un indiciu intre paranteze. Mi se pare ca nu s-a schimbat asa mult. Apropo de Byrne, il stiu de cand a facut dubla la Brands Hatch, cu wildcard. Nu erau mari piloti Hodgeson sau Xaus, dar erau singurii care beneficiau de schimbarea de generatie concurand cu 999. Foarte greu sa se tina cineva dupa ei, daramite sa-i mai si bata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Da, Mladin, era si un indiciu intre paranteze. Mi se pare ca nu s-a schimbat asa mult. Apropo de Byrne, il stiu de cand a facut dubla la Brands Hatch, cu wildcard. Nu erau mari piloti Hodgeson sau Xaus, dar erau singurii care beneficiau de schimbarea de generatie concurand cu 999. Foarte greu sa se tina cineva dupa ei, daramite sa-i mai si bata... Da, Byrne era foarte promitator atunci, de-aia a si ajuns in MotoGP. A evoluat frumos ca pilot, chiar daca n-a facut fata acolo. E printre putinii care au ajuns sus fara sa fi inceput la 3 ani. Si printre foarte putinii care au venit de pe strada, literalmente (o ardea forjator in tineretea frageda), si au mers tare la nivel inalt. Inca unul. El ar fi usor (mai ales pentru 9fingers, cred), de-aia pun o poza recenta, in care nu e chiar evident cine e. Nici indicii prea multe nu dau, ca iar ar fi usor. Ex-MotoGP, WSBK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 (editat) Dupa moaca pare sa fie Max Bulangy... Editat Februarie 5, 2015 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Dupa moaca pare sa fie Max Bulangy... Nop. Nu e italian. Si nu e asa cunoscut ca Biaggi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate