The_Sin_Eater Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Ma 'nclin! Am fugit la bazin la recuperare. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 (editat) Acum 1 minut, The_Sin_Eater a spus: Ma 'nclin! Am fugit la bazin la recuperare. Spor! sanatate Editat Martie 13, 2019 de Tzitzicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Mai sus e unul nerezolvat Acum 58 minute, PzKpfW a spus: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 (editat) Merci. Salutam. Pai in 1981, la renault era Arnoux si inca unu cu C. Ala s-a accidentat si a venti Prost in loc. La masini, Prost avea 15, iar Arnoux 16. Totodata Renault RE30 a foat folosit in 82. In 81 era RE20B. Sursa: wikipedia - Renault f1 team. Editat Martie 13, 2019 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Acum 1 minut, The_Sin_Eater a spus: Salutam. Pai in 1981, la renault era Arnoux si inca unu cu C. Ala s-a accidentat si a venti Prost in loc. La masini, Prost avea 15, iar Arnoux 16. Totodata Renault RE30 a foat folosit in 82. In 81 era RE20B. Sursa: wikipedia - Renault f1 team. Ce farmec ar avea sa punem doar masini cu numere si sa ghicim pilotii? Nu e un pilot de uzina Un personaj care mai tarziu a devenit celebru a testat masina lui Arnoux Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Hi, hi...corect! Dar lui je, ca incepator mi se pare ca e bine si asa. Deci am dat-o de gard de 2 ori pe acelasi subiect. Mi scuzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 E ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Haug Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Acum 8 minute, PzKpfW a spus: Haug El Si la Williams in 86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Acum 17 ore, PzKpfW a spus: Kimi, Debutul in Nationwide Series - Nascar, Toyota Camry, probabil 2011 aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Lorenzo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Cam simpla, dar nah. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 (editat) Pai daca dai click pe poza, apare sus...Giacomo Agostini 1979.... Salvez-o si tu cu alt nume.... Editat Martie 14, 2019 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 (editat) Nah ca nu am observat. Am salvat-o pe tel si tot de aici am postat. Stai ca revenim cu una fara nume. Sper ca nu apare si la asta. Editat Martie 14, 2019 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Nope. Apare rar271.jpeg. ...... Vedem.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Bun. Deci am nimerit-o de data asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Masina, dupa "rujul" ala de pe bot, e un Lotus. Driver si cursa.....pas! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 (editat) Acum 20 minute, The_Sin_Eater a spus: Masina, dupa "rujul" ala de pe bot, e un Lotus. Driver si cursa.....pas! Mie nu mi se pare a fi Lotus 49 Avea doua brate paralele la prinderea rotii fata jos Si priza de aer este.....nepotrivita Plus ca si Clark si Hill au folosit casti inchise la culoare (desi au fost mai multi piloti) Galeriile de evacuare....parca tot ...altceva Mai degraba pare Honda...John Surtees Editat Martie 14, 2019 de Tzitzicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 (editat) Mie mi se pare ca e o femeie la volan. Asa...dupa ochi. Alte masini de epoca au alte forme ale prizei. Doar Lotus are forma trapezoidala cu baza mica in jos (Maserati are cu baza mica in sus, sau ovala, Aston Martin - se stie,...). Asta, coroborat cu dunga de "ruj" m-au facut sa zic de Lotus. Editat Martie 14, 2019 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Acum 3 minute, The_Sin_Eater a spus: Mie mi se pare ca e o femeie la volan. Asa...dupa ochi. Alte masini de epoca au alte forme ale prizei. Doar Lotus are forma trapezoidala cu baza mica in jos (Maserati are cu baza mica in sus, sau ovala, Aston Martin - se stie,...). Asta, coroborat cu dunga de "ruj" m-au facut sa zic de Lotus. Ca vezi femei...e ok Cauta niste poze din anii 67-68 cu forma galeriilor de evacuare Lotus evacueaza pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Acum 2 ore, george05 a spus: Nah ca nu am observat. Am salvat-o pe tel si tot de aici am postat. Stai ca revenim cu una fara nume. Sper ca nu apare si la asta. pare saritura Quiddelbacher-Höhe de pe nordschleife Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Nordschleife corect. Acum 2 ore, Tzitzicat a spus: Mai degraba pare Honda...John Surtees Honda da. Pilotul insa e altul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Acum 14 minute, george05 a spus: Nordschleife corect. Honda da. Pilotul insa e altul. O fi Honda in 67 a avut un singur pilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate