B.B. Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Recunoasteti personajul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Asta e pentru nota 2 Nici măcar nu ai șters numele din titlul pozei. În plus, ca să se califice aici, trebuia o înregistrare cu vocea, nu o poză de buletin. Oricum, nu era rândul tău Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Hahaha, pai titlul fisierului era un hint!. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 "Two-Face e rugat să se decidă de pe care cont vorbește." Hahaha, pai titlul fisierului era un hint!. Am înțeles, în poză era vorba despre Florin Ion, titlul pozei era o capcană. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Un cont e bolnav de damblagita galbena si e foarte frustrant pt el sa posteze o data la 10 minute, cam astea sunt simptomele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Păi rămâi pe ăsta ca să nu părem schizofrenici pentru un observator neavizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Buna asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Daca bibi mi-a dat cuvantul, continui de la momentul Max Primul: al2lea: al3lea: al4lea: al5lea: Eu zic ca sunt easy totate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golf Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 1.Bautista 2.Crutchlow 3.Hopkins 4.9fingers 5.Spies Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 (editat) @vampiria - easy dar funny - mi-am amintit de wheelieul ăla al lui Bautista pe turul de onoare. Parcă și Pedrosa a făcut o lansare de-asta la un exercițiu de start corect ( no4 nu cred că e 9fingers, pare Mamola ) ai cuvântul ... Editat Aprilie 22, 2014 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 corect domnu' golf (si cu ajustarea de rigoare a lui bibi), preluati legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino Rossi VR46 Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 @golf se referea la ala in pantaloni scurti, cum ca ar fi 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 @golf se referea la ala in pantaloni scurti, cum ca ar fi 9fingers Pe bune ? Ești sigur ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Daca bibi mi-a dat cuvantul, continui de la momentul Max Primul: al2lea: al3lea: al4lea: al5lea: Eu zic ca sunt easy totate Poza asta e facuta la Brno, la Galerie Vankovka - ceva local mall. Am si eu una facuta de mine anul trecut, recunoasteti personajele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 AB, Dovi, Bradl, Edwards, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 BB e în spatele lui Edwards. I se vede nasul. Pe Bautista și pe Claudio Corti unde i-ai ascuns ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Acusica: Si aici de recunoscut un personaj de pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Tot va plangeati ca sunt prea usoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Fără hinturi nu se pune Ăla din dreapta, fără ochelari, aduce cu Hayden Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 (editat) Hayden in dreapta, cine sunt ceilalti doi nu stiu. Cel din mijloc o fi Haga.. Editat Aprilie 23, 2014 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Nu e Haga fiindcă cântă. Toseland cânta, dacă nu mă înșel @ochelaristul - Era un japonez ochelarist și bătrân la 125, îmi scapă numele acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 (editat) Rearanjati Editat Aprilie 23, 2014 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Care e Nicky ? Ăla micu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Nu, e chiar ala ales de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Michael Jordan ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate