nike Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 (editat) eu n-am nici cea mai mică idee ... International Trial Titles World Championships: 12 Times European Championships: 10 Times Trial des Nations: 6 Times National Trial Titles Spanish Championship: 8 Times Spanish Cadet Championship ( Males ) 1 Time International Enduro Titles World Championship: Third (2010) Second (2011) First (2012) Dakar Rally Female Category: First. (2011,2012) Overall: 39th. (2011,2012) Editat Aprilie 29, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Laia Sanz ? (foarte dificil, oricum nu aveam idee) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 in acest caz.. daca nu aveti lipsuri la capitolul imaginatie, postazi o poza. (bibi/vampiria) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 incerc eu, dar sigur "o" stiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Norick ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Norick ? El e. Anecdota interesanta despre el (desi trista): a murit pe un scooter Yamaha, in localitatea Kawasaki. Pe colegul de poza al lui Colin nu l-ati dibuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Știam de accident dau nu știam de Kawasaki. Pe colegul lui Collin îl căutăm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Bun, bun. Cand va dati limba la pisica, imi ziceti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Da, Abe era. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Yamaha + japonez + plete => Abe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Bun, bun. Cand va dati limba la pisica, imi ziceti. si acum comenteaza pentru BTsport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 si acum comenteaza pentru BTsport? Nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 adica nu e asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 (editat) Nu. Ne-ai innebunit cu un pilot atat de obscur si mai ales ca arhivele AMA par sa fi disparut de pe net. Nici macar niste clasamente din anii 90 nu mai gasesc. Ma uitam la niste curse din perioada aia, cu fastforward, sa-l vad mai bine pe Sadowski si o singura moaca se potriveste, Jamie James (cu Ducati atunci). Nu am gasit nicio poza concludenta cu el. min 38:41 In rest i-am cam eliminat pe toti si se pare ca a facut echipa cu Edwards . Data viitoare sa nu mai pui piloti de care nu a auzit nimeni Editat Aprilie 29, 2014 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Misano 1987, cine sunt cei din stg si dr.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Ne-ai innebunit cu un pilot atat de obscur si mai ales ca arhivele AMA par sa fi disparut de pe net. Nici macar niste clasamente din anii 90 nu mai gasesc. (...) Ti-am pus destele la treaba. Stiam ca ma pot baza pe tine la scotocit. El e. Dealfel pe poza postata era initial inscriptionat "Jamie" pe combinezon. Am considerat ca e prea usor daca i se vede prenumele, asa ca am alterat-o. Uite si un mic premiu pentru efortul depus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Misano 1987, cine sunt cei din stg si dr.. Ăla din dreapta e Mamola. Clar Cel din stânga e Freddie Spencer ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Ti-am pus destele la treaba. Stiam ca ma pot baza pe tine la scotocit. El e. Dealfel pe poza postata era initial inscriptionat "Jamie" pe combinezon. Am considerat ca e prea usor daca i se vede prenumele, asa ca am alterat-o. Si zair l-a confundat cu Whitham cu care nu aduce deloc ca trasaturi, dar i se pune si lui tot Jamie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 (editat) Ăla din dreapta e Mamola. Clar Cel din stânga e Freddie Spencer ? corect Si zair l-a confundat cu Whitham cu care nu aduce deloc ca trasaturi, dar i se pune si lui tot Jamie. ma gandeam ca poate isi lasase balta castronul anilor precedenti si si a reorganizat podoaba capilara.. mai ales ca in 96 a fost coechipier in wsbk ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- corect Daca tot esti in pana de idei la leapsa.. mai pun eu una de 1 mai. Editat Mai 1, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 Prost - Senna - Mansell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 (editat) Prost, Senna, si ala mai inalt nu stiu cine e @bibi din nou cu 2 secunde mai rapid (pe tur ) Editat Mai 1, 2014 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 (editat) Stai că nu sunt sigur cu Mansell, dar cred că el e (mustață-less). Dacă ar fi avut și o rezoluție civilizată poza ... « E posibil să fie Damon Hill » @Jorge Lorenzo - dacă ești inspirat, postează tu ceva, că nu mă supăr (nu țin la ordinea ghicitorului) Editat Mai 1, 2014 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 Stai că nu sunt sigur cu Mansell, dar cred că el e (mustață-less). Dacă ar fi avut și o rezoluție civilizată poza ... « E posibil să fie Damon Hill » E Damon Hill. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 (editat) Stai că nu sunt sigur cu Mansell, dar cred că el e (mustață-less). Dacă ar fi avut și o rezoluție civilizată poza ... « E posibil să fie Damon Hill » Acum e corect El a fost inlocuitorul lui Mansell Cine urca o poza noua? Editat Mai 1, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate