TNG Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Iar ai ocolit-o. Eu am incheiat aici,multa sanatate! TNG. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Nu TNG, dar imi place sa fiu corect ...te rog sa faci o analiza la rece . Numai bine, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 PS.Cand tu declari avion zx12 in 2014...eu il reparam in 2004... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 (editat) Din trecut.. Editat Mai 6, 2014 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Cand se stabileste un consum cu o motocicleta/automobilul se aplica pentru toate tipurile de trasee si regimuri de functionare. foarte fals. intamplator lucrez un pic in domeniu si nu este asa. dar doar ca o mica verificare, vezi la bmw pe site ca, consumurile sunt date la mers constant la 90 si 120 km/h iar daca lansezi o provocare fi corect. nu pune conditiile tale care sunt in total dezacord cu obiectul provocarii. cica hai la concurs de consum, dar sa ne dam cu 200 pe A1 (apropo, tocmai ai instigat la ceva ilegal). tu in regimul asta, scoti cei 7 virgula ceva cu care te lauzi? nu cred. daca se face concurs de consum, pai se merge la......consum. ce faci tu, e ca si cum facem concurs cu care scoate ami putin zgomot cand paseste, dar vrei sa-i atasezi oponentului clopotei de maini si picioare si sa il pui sa mearga si descult pe cioburi. iar aia cu TNG agresiv, mi-a placut maxim. nu il cunosc personal, cred ca nici intamplator nu l-am vazut vreodata, dar e printre foarte putinii de pe forumul pe care l-as invita la o bere oricand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 (editat) @dedant Daca azi sau maine te pipai si constati ca ai oua si nu mai ai labii, accepta cocursul lui TNG, sau taci. Nu o mai da de gard cu autostrazi si viteze supersonice. Accepta sau recunoaste ca TNG are dreptate. PS Ceea ce am scris eu inseamna acid, agresiv, etc Editat Mai 6, 2014 de choppermaniac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Nu va mai certati degeaba 4,5% mi se pare si mie foarte putin dar fezabil daca mergi ca o baba sau o impingi, consumurile date de fabrica difera de cele reale dupa stilul de condus, traseele alese, trafic s.a.m.d. Exista siteuri specializate pentru centralizarea consumurilor cum este si fuelly. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 eu am 6.05 consum. si nu prea am mers "la consum" se poate si mai bine de atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 (editat) Nu se cearta nimeni. Un om a lansat o provocare, mai realista sau mai putin realista. Celalalt om da din buze la gard si isi cumpara absorbante cu aripioare. Daca m-ar provoca cineva as avea doua posibilitati: - as raspunde provocarii fiind foarte convins ca am dreptate - i-as da dreptate omului cu gandul ca poate are dreptate, nu as ocoli ciresul.... Editat Mai 6, 2014 de choppermaniac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 foarte fals. intamplator lucrez un pic in domeniu si nu este asa. dar doar ca o mica verificare, vezi la bmw pe site ca, consumurile sunt date la mers constant la 90 si 120 km/h iar daca lansezi o provocare fi corect. nu pune conditiile tale care sunt in total dezacord cu obiectul provocarii. cica hai la concurs de consum, dar sa ne dam cu 200 pe A1 (apropo, tocmai ai instigat la ceva ilegal). tu in regimul asta, scoti cei 7 virgula ceva cu care te lauzi? nu cred. daca se face concurs de consum, pai se merge la......consum. ce faci tu, e ca si cum facem concurs cu care scoate ami putin zgomot cand paseste, dar vrei sa-i atasezi oponentului clopotei de maini si picioare si sa il pui sa mearga si descult pe cioburi. iar aia cu TNG agresiv, mi-a placut maxim. nu il cunosc personal, cred ca nici intamplator nu l-am vazut vreodata, dar e printre foarte putinii de pe forumul pe care l-as invita la o bere oricand. SUBSCRIU ....... si ramane valabil, VREAU sa fac perte din juriu, merita sa fac un drum oriunde se vrea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Va rog daca se poate sa incheiem acest subiect! Am fost acuzat ca am adus jigniri,si am instigat prieteni la revolta in apararea mea. Mie imi pare rau ca s-a ajuns aici, si imi cer scuze daca am jgnit pe cineva. Am vrut doar sa ajut si sa incerc sa ofer din experienta mea,din pacate chiar si lucrurile corecte si oneste uneori sunt interpretate gresit. Cu respect TNG! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate