adrian45 Postat Ianuarie 18, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2015 am o masina la Monacco spre Romania si una pleaca marti din Bucuresti spre Austria . daca aveti moto de transportat nu va sfiiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Ianuarie 20, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2015 plec din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Salut. Motocicleta mea se afla in Cloppenburg 49661 la sora mea in garaj si as fi interesat sa o aduc in tara la Bucuresti.Ma intereseaza un pret si un timp de livrare. Nu ma grabesc dar as vrea pe la jumatatea lui martie sa o am acasa sa o pot pregatii pentru noul sezon.Este vorba despre o Yamaha FJ 1200 Mama este tot timpul acasa deci nu conteaza ziua din saptamana cand ajungi la adresa in Germania.Multumesc anticipat si astept un raspuns sa pot sa imi fac socotelile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 am o masina la Monacco spre Romania si una pleaca marti din Bucuresti spre Austria . daca aveti moto de transportat nu va sfiiti » Post actualizat in 15 Feb 2015 14:38 Salut adrian am si eu de adus o motoreta din bucuresti in londra ma poti ajuta lasa-mi um pm sau anuntama aici urgent ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Februarie 17, 2015 Share Postat Februarie 17, 2015 Buresti londra cad pleci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Februarie 17, 2015 Share Postat Februarie 17, 2015 Ar fi culmea să zică că pe 24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Si eu am beneficiat de serviciile lui Adrian, mi-a adus 2 motociclete in ultima luna, din Germania, ambele platite integral in avans. Una a fost de prin zona Munchen, la 250 eur transportul si cealalta de mai la nord, 350 euro transport + 40 euro comision de trimis banii. Cumparatorilor din Romania, il recomand pe Adrian pentru serviciile de transport. Nu m-am grabit, asa ca nu a fost o problema sa primesc ultima motocicleta dupa 2 saptamani de la achizitie. Ii recomand lui Adrian sa gaseasca o solutie pentru a lua maxim 10-15% avans de la client si diferenta sa o plateasca clientul,la livrare. Si ii mai recomand transparenta in intermedierea relatiei dintre vanzator si cumparator, altfel spus - la ultima motocicleta mi-as fi dorit sa aflu mai multe informatii la achizitie, inainte sa ma 'lovesc' de ele in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel_dumitru Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Transportul unei mobre micute in Belgia se poate? La ce scor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Februarie 22, 2015 Autor Share Postat Februarie 22, 2015 nu e culmea dar chiar plec sa ducem motoreta omului . daca mai are cineva pe ruta de Londra dus intors - este loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 Ok poti in cursul zilei de miercuri sa o ridici de la mine de la garaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Februarie 25, 2015 Autor Share Postat Februarie 25, 2015 Viorel verifica pm . daca aveti de trimis in Anglia sau pe ruta pana acolo , plecare in cateva zile mai am loc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lbogdan_78 Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Salut, Datorita acestui thread am apelat si eu la serviciile lui Adrian pentru a cumpara si a aduce o motocicleta din Germania (Dresda-Bucuresti). Adi a reusit sa imi castige increderea de la primele cuvinte, este super serios. Totul a decurs rapid si fara probleme (a 4-a zi dupa ce am vorbit cu el, motocicleta era la poarta!!!). In plus, a verificat-o inainte si a efectuat el si plata, scutindu-ma de alte eventuale neplaceri. Si totul la un pret mai mult decat ok. Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Martie 2, 2015 Autor Share Postat Martie 2, 2015 Bogdan multumesc si nu uita va astept cand se incalzeste la mine la pensiune La Motoare . Hamburg spre Bucuresti mai este loc daca aceti ceva de maine plecare si va pun cateva poze cu masina e 2014 si merge brici » Post actualizat in 06 Mar 2015 14:51sunt la Frankfurt care ce mai aveti , plec maine si stau la Munchen o zi si pe urma acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Prima surpriză plăcută pe 2015 - un om care livrează sigur, ieftin și culmea, mai repede decât estimează. "Băbuța" lui @pantera2006 o ajuns impecabilă la destinați. Multâmin nenea Adrian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiShadow Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Salut. De la adresa 52152 Simmerath, Deutschland de adus o motocicleta in Bucuresti ? Astept P.M. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 Chiar ff repede multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Martie 11, 2015 Autor Share Postat Martie 11, 2015 multumesc si eu pentru cazarea soferului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 Oricand vii in uk poti sa ma suni ms inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Martie 12, 2015 Autor Share Postat Martie 12, 2015 mersi si eu te sun neaparat . » Post actualizat in 13 Mar 2015 23:55luni -marti , 16-17 Martie , plecare Munchen » Post actualizat in 01 Apr 2015 06:341-3 Aprilie am masina in sudul Germaniei cu intoarcere in Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Martie 18, 2015 Autor Share Postat Martie 18, 2015 am o masina la Nurnberg si una pleaca azi din Bucuresti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Multumesc Adrian pentru transport Il recomand ca fiind un tip serios, punctual ce incearca sa multumeasca pe toata lumea. De apreciat si de contactat de catre oricine. Drumuri bune, numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valucsx Postat Aprilie 13, 2015 Share Postat Aprilie 13, 2015 Poti aduce o motocicleta din Elveția, mai precis din Geneva? Daca poti, cata ar costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 salutare! sa inteleg ca la asa ceva mai adaug 290euro? http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/bmw-r1200gs-triple-black-1-hand-castrop-rauxel-hen/203018871.html?lang=de&pageNumber=2&__lp=36&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelDescription=1200gs&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&minFirstRegistrationDate=2011-01-01&features=ABS&negativeFeatures=EXPORT&noec=1 se poate face si o verificare a motocicletei din cate am vazut...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Aprilie 17, 2015 Autor Share Postat Aprilie 17, 2015 Ma gasiti la Romexpo la standul KTM , duminica sunt toata ziua , pe langa transport ma puteti intreba si cu noul busines cel de ture cu ultimele modele de KTM Adventure . motocicletele din stand sunt ale mele pentru ture sau inchiriat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mra999 Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Salut, In vreo luna de zile as vrea si eu un motor, asa ca incerc sa ma lamuresc. Poti aduce motociclete din Italia/Germania daca doar le vedem pe net? Faci o verificare tehnica? Faci rost si de cartile de service? Care ar fi costurile? Mersi PS. Ca fapt divers, as fi interesat de un Suzuki SV 650N, incepand cu 2007 (daca ma incadrez in bani), daca nu, din 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate