rocs bv Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Am putea sa ne vedem la benzinaria Mol de pe bd. Palllady, la 6 jum cred ca ajung acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 eu plec din Ploiesti Vineri pe la maxim 2 jumate, 3! Vreau sa merg pe autostrada! daca sunt doritori de drum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nubyan Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Am putea sa ne vedem la benzinaria Mol de pe bd. Palllady, la 6 jum cred ca ajung acolo incerc sa fiu si eu acolo la ora aia La 18 ies de la munca iar pe la 18:30 , 18:40 max o sa ajung la Mol la Pallady. Ne vedem acolo pt cine vrea sa plece din seara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Am putea sa ne vedem la benzinaria Mol de pe bd. Palllady, la 6 jum cred ca ajung acolo incerc sa fiu si eu acolo la ora aia La 18 ies de la munca iar pe la 18:30 , 18:40 max o sa ajung la Mol la Pallady. Ne vedem acolo pt cine vrea sa plece din seara asta Ok, ora 18.30 la benzinaria Mol Bd. Pallady Roxana, ai nr meu pe pm, ne auzim la tel daca e ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Cineva sambata spre mamaia? Ora si de unde se pleacă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Astia care plecati acum din benzinaria de la intrarea pe A2, pregatiti-va serios de ploaie, s-au adunat norii si sunt fulgere serioase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nubyan Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Da ii vad de la munca , incep sa am dubii cu plecarea din seara asta ) Cica au anuntat cod galben vijelii si grindina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 (editat) Da, inspre mare e senin, e soare, dar partea asta a Bucurestiului e intunecata rau de tot. Poate se linisteste pana la ora 18:30. Editat Iunie 13, 2014 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 (editat) La iesirea din Buc. s-a oprit ploaia gata de drum "tura de 18.30" Da, inspre mare e senin, e soare, dar partea asta a Bucurestiului e intunecata rau de tot. Poate se linisteste pana la ora 18:30. Editat Iunie 13, 2014 de Mystyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Alo,Bucurestenii une ie?Nu cunosc pe nimeni,nu e normal!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 De unde se pleacă azi si la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 Eu sunt din Ploiesti, as vrea sa merg si eu, dar pe drumu vechi! Vine cineva azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusEL Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 Dap. Plec eu azi pe drumul vechi. Cred ca pe la 10-11 ma pun in miscare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 in jur de 10 plec din Ploiesti, unde ne vedem? Iti las PM cu nr de tel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 Mare Boschetareala anul asta! Părerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 Mare Boschetareala anul asta! Părerea mea! Adica cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 Am vrut sa intru sa întâlnesc câțiva prieteni si nu au vrut sa ma lase decât daca plăteam 30 lei pentru 1 ora. Nu am putut sta mai mult din motive de serviciu. Le-am spus Ca las motorul la intrare, nici nu au vrut sa audă sa ma lase decât daca plătesc ! Locatia nu mi se pare extra,ultra fata de ce a fost anul trecut. Ma rog asta este părerea mea. Totul sa transformat in afacere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 Am 2 prieteni care nestiind ca vom merge si azi pe acolo si-au rupt bratarile cand au facut dus.Le-am zis ca au nevoie de ele ca sa intram si azi si sa mergem la concertele din seara asta.La pranz nu i-au lasat sa intre ca cica nu e voie sa fie rupte bratarile!Acum serios,le au,le-au platit,ok,nu au stiut ca trebuie pastrate cu sfintenie la mana 3 zile. Chiar dam dovada de asa o absurditate? Sunt curios daca intra in seara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 Ântodeauna lucrurile bune nu durează mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 Chiar nu va inteleg: 1. Din moment ce este un eveniment ce dureaza 3 zile si nu exista bilete de "1 ora", ce vroiai? De ex. la cinematograf ai pretentia sa zici " domnule, eu vreau sa vad doar 10 minute din film, pot sa platesc 2 lei in loc de 20"? 2. De ce crezi ca se folosesc bratari si nu bilete simple?.... Nu cred ca trebuie sa ai doctorat ca sa-ti dai seama ca nu ai voie sa le scoti daca mai vrei sa intrii.... Carcotasi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 (editat) Bratara am purtat'o la dus si toata ziua azi in mare. Arata la fel ca stunci cand mi'a fost pusa; sunt chiar rezistente. Sa pun poza sau ma credeti pe cuvant? Editat Iunie 15, 2014 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Rupta inainte de dusul ala si prezentata ca atare la revenirea in punctul de acces nu cred ca mai era o problema. Carcotasi, cum bine s-a spus deja. Felicitari organizatorilor si celor ce se simt in largul lor la intruniri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Okesz detaliez! Vin la eveniment.las motorul sub nasul lor.Intru la eveniment. Salut pe cei care-i cunosc.Schimbam câteva vorbe. Si am ieșit.Asta a fost tot! Un pic de înțelegere nu strica. Cred ca nu dura o ora! O zi buna si distracție la maxim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
electro_62 Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 (editat) Okesz detaliez! Vin la eveniment.las motorul sub nasul lor.Intru la eveniment. Salut pe cei care-i cunosc.Schimbam câteva vorbe. Si am ieșit.Asta a fost tot! Un pic de înțelegere nu strica. Cred ca nu dura o ora! O zi buna si distracție la maxim! Si cum crezi ca se putea dpdv tehnic rezolva intarea ta de o ora? Editat Iunie 15, 2014 de electro_62 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CeReBralF3 Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Mai terminati in plm cu .......de.....! Cand veti realiza si voi ceva asemanator, atunci puteti sa criticati ceea ce fac, au facut sau vor face altii! Pentru un party LA CORT nu la hotel de 5 stele a fost super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate