saian Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Vremea arata promitator )))) cica ploua sambata-duminica-luni... Hai cu vara aia odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 sambata e mai rea putin ) in rest arata bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 5, 2014 Autor Share Postat Iunie 5, 2014 cristilvk, on 04 Jun 2014 - 20:30, said: vineri plecati pe dn sau pe cheia? Eu aveam de gând pe Cheia, dar pana acum nu a anunţat nimeni nimic.. Mergem pe Cheia. Fiind vineri, presupun ca drumul pe Valea Prahovei va fi aglomerat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 http://www.vremea.net/Vremea-in-Targu-Secuiesc-judetul-Covasna/prognoza-meteo-pe-15-zile asta arata bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 extraordinar arata ,sper sa si fie asa:) are cineva rezervare pt Cupidon Catrusa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Vazand prognozele nu mi-am mai luat liber maine, plec sambata dimineata daca nu ploua. Mai pleaca careva sambata dimineata? Vreo masina sa bagam si noi un bagaj si sa mergem impreuna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiugm Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 (editat) Eu si Alex (nickname brv pe forum) plecam sambata la 6. Doar motoare, fara masina, din pacate. Editat Iunie 5, 2014 de ovidiugm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Eu si Alex (nickname brv pe forum) plecam sambata la 6. Doar motoare, fara masina, din pacate. Uoffff...n-aveti somn! ) Eu planuiesc sa plec pe la un 8, sa ajung acolo pana pe la 12, ma dau doar 3 ore sambata pe circuit, apoi duminica toata ziua, cu intoarcere duminica seara sau luni, depinde de vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiugm Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 (editat) Vezi un pic pe fb, ti-am dat add acolo sa vorbim mai pe larg Editat Iunie 5, 2014 de ovidiugm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 care sunteti si pt ziua de luni pentru circuit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiugm Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Eu zic ca depinde tare mult de vreme, ca sa putem facem planurile de acum pentru luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 eu sunt si pentru luni!binenteles depinde de vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Si eu stau pana luni...plec maine pe la 15 din bucuresti cu masina. Am rezervare la cupidon in oras de sapt trecuta, azi am sunat sa'mi confirme si era cam derutat omu la telefon...daca sunt pe caiet inseamna ca e ok...are 5 camere, eu o am p'aia cu 3 paturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hbucur Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Eu mă prezint maine la 16 la OMV pipera. Ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 5, 2014 Autor Share Postat Iunie 5, 2014 La OMV Baneasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Pt cei care vin calare ..sa se pregateasca la : 0-30 grade ) averse vant ploaie senin,soare pt WE care urmeaza se anunta: patru anotimpuri eu sunt la 8 km de circuit si pana acum saptamana asta a plouat in fiecare zi mai mult sau mai putin .Dimineata au fost intre 10-14 grade..ziua 17-21 vremea.ido meteo.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Va tin pumnii sa prindeti intervale cat mai mari de pista uscata! Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 doamne ajuta si multumim! din cei care vin pe mobre este cineva care arw nevoie de costum de ploaie!merge pe 1.83-85 si un 95 kg! din cei care vin pe mobre este cineva care arw nevoie de costum de ploaie!merge pe 1.83-85 si un 95 kg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hbucur Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 La OMV Baneasa Intr-adevar, la cel din băneasa ma gândeam, nu stiu de ce am scris pipera... Ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 nu ar fi bine sa vb la circuit poate se negociaza ceva!stiu ca anul trecut,baiatul de acolo a zis ca daca suntem 15-20 putem vb la pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 (editat) sa vorbeasca un singur om cu Victor si sa ne anunte si pe noi daca rezolva cu reducerea Drum bun celor care pleaca de astazi pe motociclete/cu duba/remorca! Editat Iunie 6, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Vedem maine cati ne strangem si discutam pretul la fata locului. Nu ar fi frumos sa ii spuna ca vin 20 de oameni si apar decat 10 Vreme buna sa fie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 multumim cmd!ne vedem maine cu drag si soare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 6, 2014 Autor Share Postat Iunie 6, 2014 Vedem maine cati ne strangem si discutam pretul la fata locului. Nu ar fi frumos sa ii spuna ca vin 20 de oameni si apar decat 10 Corect. Vedem la fata locului. Deobicei, pentru reduceri, se discuta cind se stie sigur citi vor merge. In cazul nostru erau prea multe variabile sa putem anunta un numar estimativ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 se poate negocia la fata locului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate