tesoro Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 Azi am primit liber de la serviciu ,ca niciodata ,dar se pare ca mai am si noroc,si vreau sa fac o mica excursie pana in Arosa.,o statiune montana din Elvetia. Am auzit ca pana in varf sunt peste 300 de cube,mi e cam frica dar daca nu pot urca nu i probema,incerc data viitoare, Deocamdata stau in pat si beau cafeaua ,afara este soare ,cred ca va fi frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 da tu muncesti 7 din 7? azi e duminica bre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TwinS Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 (editat) urcatu e partea usoara cu coboratu e mai greu centru de greutate se mute mai mult pe fata ,acelereaza mai usor ... Editat Iunie 1, 2014 de TwinS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 Azi am primit liber de la serviciu ,ca niciodata ,dar se pare ca mai am si noroc,si vreau sa fac o mica excursie pana in Arosa.,o statiune montana din Elvetia. Am auzit ca pana in varf sunt peste 300 de cube,mi e cam frica dar daca nu pot urca nu i probema,incerc data viitoare, Deocamdata stau in pat si beau cafeaua ,afara este soare ,cred ca va fi frumos. Asa si?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darkthor Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 (editat) Asa si?! Haters gonna hate. Editat Iunie 1, 2014 de Darkthor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 Sper ca e vorba de prima iesire pe anul asta, altfel n-as intelege de ce iti doresti cu ardoare sa "transezi" un traseu f tehnic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 Azi am primit liber de la serviciu ,ca niciodata ,dar se pare ca mai am si noroc,si vreau sa fac o mica excursie pana in Arosa.,o statiune montana din Elvetia. Am auzit ca pana in varf sunt peste 300 de cube,mi e cam frica dar daca nu pot urca nu i probema,incerc data viitoare, Deocamdata stau in pat si beau cafeaua ,afara este soare ,cred ca va fi frumos. asta e din ciclul.... MI E FRICA, MI E FRICA S O FAC SINGURICA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuckeru Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 asta e din ciclul.... MI E FRICA, MI E FRICA S O FAC SINGURICA... Hahaha yeeeeeeaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 Haters gonna hate Ce-am mai ras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tesoro Postat Iunie 1, 2014 Autor Share Postat Iunie 1, 2014 Este prima mea ieșirea de anul asta ,pt ca doar luna trecută mi am luat motor,si ai dreptate este un traseu foarte greu cu multe curbe,sunt in Schwarzwald ,si aici poți învața sa te dai pe motor.Si normal ca mi e frica ,ca nu m am născut pe motor dar cred ca doar exersand poți invata.Si aici poți si ai unde învața,doar ca nu am de la cine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 Intai inveti sa mergi drept si apoi te aventurezi in Padurea Neagra. Nu degeaba sunt peste tot indicatoarele alea mari cu "Razer Verlieren". Nu e nici o placere sa incurci traficul sau sa te pupi cu cineva pe contrasens. Asta daca nu ajungi in vreun sant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tesoro Postat Iunie 1, 2014 Autor Share Postat Iunie 1, 2014 Sunt cu totul de acord in ce spui,chiar daca a fost prima iesire pe un traseu foarte dificil pt mine,dar vreau sa ti spun ca mi a placut foarte mult. Cred ca am vazut minim 200 de motociclisti,iar curbele alea ,super super . Fiind singur m am dat pe ele asa cum am crezut eu ca trebuie sa fac ,si mi a iesit . M am lasat intr o parte ,am prins un pic de curaj,si a mers totul foarte bine .,cu mici greseli dar per total a fost foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPauL Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 Poze, Poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 A se sterge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tesoro Postat Iunie 2, 2014 Autor Share Postat Iunie 2, 2014 Poze nu am facut ,chiar nu ai la ce ,sunt doar curbe prin padure ,si asta este tot ce trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate