Denis_sbz Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Din cite am inteles se poate merge in sau pe linga cadrul organizat de cei de la Asociatia Moto Incepatori ( http://www.pro-bike.ro/forums/calendar/event/756-ride-smart-ride-apart-edi%C5%A3ia-a-2-a/ ). Taxa este de 100 Ron pentru o zi de circuit iar camera cu doua paturi 100 Ron/seara. Citeam pe un topic mai vechi ca in taxa de circuit este inclus si transponderul. Poate confirma cineva ? Pentru cei care nu cunosc locatia/circuitul, am gasit un topic mai vechi de prezentare - /index.php?/topic/681245-weekend-selena-motosport-45-august-2012/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiugm Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Am participat la prima editie a evenimentului pentru incepatori "Ride smart! Ride apart!" din mai. Circuitul are 1250m, asfalt aderent, peticit pe ici-colo fara ca asta sa deranjeze, timpi pe tur un pic peste un minut pentru cei cu experienta. Mai deschis un pic decat Amckart-ul si cu mai mult loc de degajare. Cazare si mancare chiar in incinta circuitului, preturile sunt exact cum ai spus tu Denis. La cerere ni s-au dat si transpondere, fara vreo taxa suplimentara. Sambata pana mai dupa-amiaza au fost sesiuni de 20 de minute moto / karturi de curse / karturi agrement, pe urma cei cu karturile s-au plictisit si am putut intra de voie. Duminica de-abia dupa-amiaza tarziu am fost intrerupti de cateva sesiuni de karting. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 E posibil sa merg si eu!denis daca e o sa vin pe mobra cu tine!asta depinde de tata(e la mine face masaj la coloana)vineri cand e plecarea ar trebui sa termine!daca nu o sa vin sambata dim cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p_mihai_ro Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Totuși,pentru 100 RON de motor m-as fi așteptat sa nu împărțim circuitul cu karturi, nu de alta, dar alea nu cad, si e posibil ca pilotii de kart sa nu fie chiar așa de responsabili.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiugm Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Se intra alternativ, asadar in decursul unei ore: - primele 20 de minute intra moto - urmatoarele 20 de minute karturi competitie - urmatoarele 20 de minute karturi agrement Tu pe moto nu te nimeresti niciodata pe pista cand e si un kart acolo. Baietelul care e in permanenta la cronometrare semnalizeaza totul cu niste steaguri, cine intra, cine iese, treaba e bine pusa la punct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 (editat) Totuși,pentru 100 RON de motor m-as fi așteptat sa nu împărțim circuitul cu karturi, nu de alta, dar alea nu cad, si e posibil ca pilotii de kart sa nu fie chiar așa de responsabili.... nu se intra in acelasi timp moto/kart Am participat la prima editie a evenimentului pentru incepatori "Ride smart! Ride apart!" din mai. Circuitul are 1250m, asfalt aderent, peticit pe ici-colo fara ca asta sa deranjeze, timpi pe tur un pic peste un minut pentru cei cu experienta. Mai deschis un pic decat Amckart-ul si cu mai mult loc de degajare. Cazare si mancare chiar in incinta circuitului, preturile sunt exact cum ai spus tu Denis. La cerere ni s-au dat si transpondere, fara vreo taxa suplimentara. Sambata pana mai dupa-amiaza au fost sesiuni de 20 de minute moto / karturi de curse / karturi agrement, pe urma cei cu karturile s-au plictisit si am putut intra de voie. Duminica de-abia dupa-amiaza tarziu am fost intrerupti de cateva sesiuni de karting. Ovidiu daca poti incearca sa joinezi si acum ,o sa-ti prinda bine iesirea asta ,incearca sa schimbi ceva @ "pozitia pe motocicleta" te salut si have fun Editat Iunie 17, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 In legatura cu cazarea, trebuie facuta rezervare inainte? Camerele sunt de 2 persoane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiugm Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Sigur ca ajung , mi-am planificat weekendul inca de atunci din mai, de la prima editie. Consider ca am foarte multe de invatat de la voi, ar fi pacat sa nu profit de iesirile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 17, 2014 Autor Share Postat Iunie 17, 2014 E posibil sa merg si eu!denis daca e o sa vin pe mobra cu tine! Ar fi super sa poti veni. Eu deja am vorbit sa plec de vineri cu mobra pe remorca. » Post actualizat in 17 Jun 2014 09:52 Am participat la prima editie a evenimentului pentru incepatori "Ride smart! Ride apart!" din mai. Circuitul are 1250m, asfalt aderent, peticit pe ici-colo fara ca asta sa deranjeze, timpi pe tur un pic peste un minut pentru cei cu experienta. Mai deschis un pic decat Amckart-ul si cu mai mult loc de degajare. Merci de info Ovidiu. Suna a distractie » Post actualizat in 17 Jun 2014 11:33 Inca ceva, poate stiti voi mai multe. Referitor la timpii pe tur, am inteles ca anul trecut a fost organizat un fel de concurs intre motoretele de viteza. Se lua cel mai bun timp din N ture. Aveti un link ceva despre eveniment sau am auzit prost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiugm Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Posibil sa fi fost vorba de Speed Park Moto Challenge Cup Bacau 2013 http://www.speedpark.ro/speed-park-moto-challenge-cup-bacau-2013/ Startul se lua decalat si intr-adevar clasamentul se facea dupa "best lap". Din cate am inteles va exista si o editie 2014 si se va tine in weekendul 2-3 august . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 17, 2014 Autor Share Postat Iunie 17, 2014 (editat) Asta era, deci n-am auzit gresit Rezultate, videoclipuri ? p.s. daca tot mergem sa vedem cam pe unde ne-am fi clasat Editat Iunie 17, 2014 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Nu-i cam aiurea dupa ce mergi pe Secuiesc unde curbele sint mult mai largi, asfalt mai aderent, sa te intorci la o pista mult mai ingusta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 17, 2014 Autor Share Postat Iunie 17, 2014 Nu-i cam aiurea dupa ce mergi pe Secuiesc unde curbele sint mult mai largi, asfalt mai aderent, sa te intorci la o pista mult mai ingusta? Fiecare iesire la o locatie/pista are farmecul ei, tine doar de optica si perspectiva. Personal, nu vad nimic aiurea in a-mi revedea prietenii/amicii si a petrece citeva zile in compania lor pe o pista, oricare ar fi ea. Din aceasta perspectiva, aderenta si latimea devin irelevante si trec pe un plan secund. Daca am fi mers acolo sa ne antrenam pentru o etapa viitoare pe Brno, cele spuse de tine ar fi capatat cu un totul alt sens Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Pina la Brno, mai e doar o luna. E cam din scurt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hard_rock Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Dragi motociclisti, Asociatia Moto Incepatori organizeaza impreuna cu conducerea Speed Park, Bacau, cursul gratuit din weekend-ul 28-29 iunie pentru incepatorii doritori de perfectionare. Desigur, sunt bineveniti si motociclistii cu experienta (trafic sau circuit) Insa cursul pentru incepatori va presupune: acomodarea cu propria motocicleta in vederea imbunatatirii stilului de mers. Este un curs ce pregateste mersul in siguranta pe strada, drumuri virajate, etc. Nu exista competitie! Pe o portiune de circuit se vor face exercitii de manevrabilitate. Vom incerca sa ne organizam in asa fel incat sa nu intervenim unii peste ceilalti. Va multumim anticipat pentru intelegere. Asociatia Moto Incepatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p_mihai_ro Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Poti posta un program aproximativ cu ce se va face? Se va putea intra pe circuit independent de exercitiile de manevrabilitate (va fi tot circuitul liber pentru ture, nu competitie)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 18, 2014 Autor Share Postat Iunie 18, 2014 (editat) p_Mihai_ro, fi fara griji, va fi timp, loc si spatiu pentru toate. Scoala, ture cronometrate, mers la liber ... @hard_rock Felicitari pentru initiativa si organizare. Editat Iunie 18, 2014 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hard_rock Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Exact cum a spus si Denis_sbz, va fi timp pentru toata lumea Va asteptam cu drag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 (editat) Masina de la TUIasi Racing ce participa la formula student a facut 1:15 la a2a tura de incalzire. Mai departe vedem. https://www.facebook.com/pages/TUIasi-Racing-Team/201455079891603 Editat Iunie 19, 2014 de kinguh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 19, 2014 Autor Share Postat Iunie 19, 2014 Masina de la TUIasi Racing ce participa la formula student a facut 1:15 la a2a tura de incalzire. Mai departe vedem. Banuiesc ca este un timp foarte bun, felicitari si succes in continuare. Totusi, aici este vorba de motociclisti pe motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 (editat) Recordul de pista, pt motociclete, este sub 1.05, facut cu un 1000rr 2004 , treapta 1-a de viteza, Edy de la Botosani. Si culmea, cu 4-5 ore inainte de record, era manga de baut. Editat Iunie 19, 2014 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 (editat) Cand esti mahmur/beat/baut, ai cel mai mult curaj(a se citi "dispus sa risti"), banuiesc ca a avut si asta o (mare) contributie. Editat Iunie 19, 2014 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Recordul de pista, pt motociclete, este sub 1.05, facut cu un 1000rr 2004 , treapta 1-a de viteza, Edy de la Botosani. Si culmea, cu 4-5 ore inainte de record, era manga de baut. Asta ar fi lauda sau...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 19, 2014 Autor Share Postat Iunie 19, 2014 (editat) Cand esti mahmur/beat/baut, ai cel mai mult curaj(a se citi "dispus sa risti"), banuiesc ca a avut si asta o (mare) contributie. Din cele mai vechi timpuri, luptatorii, obisnuiau ca inainte de batalie sa ia ceva `inaltator` la bord, de la diferite prafuri pina la licori sau ierburi. Eusebiu, sa nu uiti sa aduci tuica )) Editat Iunie 19, 2014 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Am o sticla de 2.5L de rachiu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate