ANDREI-PWR Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 ROATA DE FOC RC Campina are placerea de a va invita la intrunirea motociclistica, aflata la a treia editie, "ROCK la FOC" organizata in aceasi locatie, la Magureni (RUDA) PH.Asa cum v-am obisnuit intrunirea se vrea a fi cat mai aproape de vechile intruniri "haiducesti": fara taxe, fara fandoseli, doar voie buna.Intrunirea va avea loc in perioada 4 iulie ora 12:00 – 6 iulie ora 12:00 2014, in Jud. Prahova, Comuna Magureni, Satul Banului, punctul “Ruda”. Locatia se afla la lizirera unei paduri, cu o priveliste minunata, in afara zonei locuite. Drumul de acces este asfaltat complet. Posibilitatea de cazare este la cort (exclusiv), iar zona de campare este nelimitata. Vom avea invitate cateva trupe de rock, si nelipsita... trupa mp3. Organizam cateva concursuri, iar restul la fata locului.... sa curga berea si sa sfaraie gratarele. Veti fi intampinati cu tuica si slana afumata, iar sambata, ciolan cu fasole la ceaun... din partea "casei" bineinteles.Nu in ultimul rand, organizam si o defilare sambata in jurul orei 12. Revenim in curand cu afis si restul detaliilor. Va asteptam pe toti cei care vreti sa petreceti alaturi de noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuckeru Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Super tzitza,trebe s-ajung acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psyche Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 am fost si anul trecut, ce ploaie'am tras...dar s'a baut bine cred ca ajung si la editia asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 (editat) Daca vremea e frumoasa vin direct 100 % Editat Iunie 19, 2014 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nubyan Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 Am fost si anul trecut si m-am simtit bine. Probabil si anul acesta voi fi present. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
springbreak Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 (editat) Ca sa va simtiti bine..... Editat Iunie 20, 2014 de springbreak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VYJY Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 Anul asta nu mai ploua, a plouat destul pina acum. Noi ne-am simtit bine. Si oricum, pe cine a deranjat ''citiva stopi''anul trecut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 Io vin!..anu asta stau peste noapte...'toiletele' tot acolo, da?..aka la inaltime!)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
springbreak Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 Tot acolo... sigur. Nu s-a plans nimeni ca nu se incuie usile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 ma bag si eu cu ceva baieti cuminti ," bautori de lapte la halba ". Hai cu vremea buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 ma bag si eu cu ceva baieti cuminti ," bautori de lapte la halba ". Hai cu vremea buna ne combinam la "apartamanete" ? puna fata in fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyter82 Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 prezent fara doar si poate........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Angel Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Pentru doritori eu am sa plec vineri de dimineata din Bucuresti pe un traseu ocolitor... Ploiesti, Valenii de Munte, Cheia, centura Brasov, si inapoi pe valea Prahovei pana la locul cu pricina... Poate vrea cineva sa ma insoteasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Din cite am inteles este asfalt pina la poarta nu? atunci voi veni si eu cu gasca mea.sa ne vedem cu bine. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tmdmitza Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 (editat) daca plecai sambata veneam si eu din brasov si te insoteam eu ......... mai exact unde este locatia " Ruda " nu stiu sa ajung pana acolo ci doar pana la Magureni ma poate ajuta cineva cu o harta sau niste coordonate gps? Editat Iunie 29, 2014 de tmdmitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Detalii: 45.06844,25.718653 http://maps.google.r...t=h&mra=ls&z=14 Cam 11 km din DN1/E60 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Anul trecut erau niste insemne pe asfalt, poate vor fi si anul acesta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
springbreak Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Din cite am inteles este asfalt pina la poarta nu? atunci voi veni si eu cu gasca mea.sa ne vedem cu bine. . Asa este. Asfalt pana la poarta. Anul trecut erau niste insemne pe asfalt, poate vor fi si anul acesta... Le punem la loc zilele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Pentru doritori eu am sa plec vineri de dimineata din Bucuresti pe un traseu ocolitor... Ploiesti, Valenii de Munte, Cheia, centura Brasov, si inapoi pe valea Prahovei pana la locul cu pricina... Poate vrea cineva sa ma insoteasca... La ce ora intentionezi sa pleci vineri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tmdmitza Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 pai daca le puneti la loc semnele apoi musai sa venim si noi...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Angel Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 La ce ora intentionezi sa pleci vineri? Pai eu ma gandeam mai de dimi, pe la 8, pt ca sa ma pot bucura in tihna de drum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 (editat) Bre, care pleci de vineri seara ? eu intentionez sa o uschesc pe la 5-6 pm. Domnilor organizatori, din cate citesc aicisa, e un gen de intrunire "old stile" deci ne putem si odihni dupa 12 seara ? (altfel nu venim cu mandrele) Gasim de haleala berechet ? sau venim si cu ceva in traista ? Hai cu focul de tabara...in acorduri de chitara (aduc ceva la 56 grade ) ca poate ne-o fi frig Editat Iulie 1, 2014 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosman Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Bre, care pleci de vineri seara ? eu intentionez sa o uschesc pe la 5-6 pm. Domnilor organizatori, din cate citesc aicisa, e un gen de intrunire "old stile" deci ne putem si odihni dupa 12 seara ? (altfel nu venim cu mandrele) Gasim de haleala berechet ? sau venim si cu ceva in traista ? Hai cu focul de tabara...in acorduri de chitara (aduc ceva la 56 grade ) ca poate ne-o fi frig cu siguranta veti gasi de mancare pentru ca am pregatit o terasa langa un gratar imens. Preturile vor fi decente si incercam sa diversificam oferta cat mai mult. Sambata va fi fasolea cu ciolan, din partea casei pentru motociclisti. Va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 cu siguranta veti gasi de mancare pentru ca am pregatit o terasa langa un gratar imens. Preturile vor fi decente si incercam sa diversificam oferta cat mai mult. Sambata va fi fasolea cu ciolan, din partea casei pentru motociclisti. Va asteptam! ok, deci ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate