geo23geo Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Salut ieri am observat o pata de ulei sub motor azi la fel am dat burta (pintenul) jos sa vad de unde curge si nimic, nici vorba de ulei...pareri, sugestii, sfaturi??? Honda cbr 600rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Busonul de golire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Pai daca curge si nu ai vazut de unde inseamna ca nu ai cautat bine. Asigura-te prima data ca este ulei motor,dupa care urmareste de unde provine,cu atentie si rabdare o sa gasesti sursa. Motorul a beneficiat curand de schimb de ulei?A primit vre-o lovitura recenta sau poarta urmele de la o cazatura veche? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C210288A Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 sa nu fie o gluma proasta a vecinilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Ai uns recent lantul ? Cu ce ? Cum arata tot angrenajul ? De exemplu la mine curge surplusul de spray de pe lant dupa ce il ung, mai ales pe la cric. Dupa ce ung lantul, 2/3 zile tot am picaturi de "ulei" sub ea. Prima data, dupa ce l-am uns cu noul spray, m-am speriat a 2 a zi cand am plecat spre mare. M-am oprit intr-o benzinarie pentru un mic popas si cand ma uit sub ea picura ulei. Atunci nu m-am gandit sub nici o forma ca ar fi de la spray insa dupa ce am inceput sa-mi bag nasul pe la baie/pinion si vazand cat murdara este roata + bascula mi-am dat seama ca el este de vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Ai uns recent lantul ? Cu ce ? Cum arata tot angrenajul ? De exemplu la mine curge surplusul de spray de pe lant dupa ce il ung, mai ales pe la cric. Dupa ce ung lantul, 2/3 zile tot am picaturi de "ulei" sub ea. Prima data, dupa ce l-am uns cu noul spray, m-am speriat a 2 a zi cand am plecat spre mare. M-am oprit intr-o benzinarie pentru un mic popas si cand ma uit sub ea picura ulei. Atunci nu m-am gandit sub nici o forma ca ar fi de la spray insa dupa ce am inceput sa-mi bag nasul pe la baie/pinion si vazand cat murdara este roata + bascula mi-am dat seama ca el este de vina. Cauta-ti alt spray de lant, nu mi se pare ok sa curga de pe lant. Eu folosesc Valvoline, e ca o vaselina mai subtire si e alb, vezi pe unde ai dat si pe unde nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Amortizorul face pisu cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 (editat) Cauta-ti alt spray de lant, nu mi se pare ok sa curga de pe lant. Eu folosesc Valvoline, e ca o vaselina mai subtire si e alb, vezi pe unde ai dat si pe unde nu. Am spus-o din prima zi cand l-am utilizat, ca atunci cand il voi termina voi schimba sprayul. El unge corespunzator, are cam aceiasi durata de viata ca si cel dinainte (un Castrol, dar care statea tot pe lant ), problema e ca imprastie excesiv de mult la puf si totul se murdareste repede pe acolo. Spui ca Valvolineul e ok ? Ramane pe lant ? Nu pufaie prea mult si inutil ? Editat Iunie 29, 2014 de Pepsz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Ca spray de lant, Motul Factory Line si Castrol Racing mi se par cele mai bune; raman mult timp pe lant si nu sare mai nimic in mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Nu am termen de comparatie pt ca nu am mai folosit altceva (mint, am folosit de la Lidl, in 30-50km era tot pe aparatoare, roata etc. o mizerie), dar nu sare deloc de pe lant, ma tine cam 300-400km un uns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Salut ieri am observat o pata de ulei sub motor azi la fel am dat burta (pintenul) jos sa vad de unde curge si nimic, nici vorba de ulei...pareri, sugestii, sfaturi??? Honda cbr 600rr Antigel? E diferenta mare intre ulei si antigel. Si antigelul e putin usuros dar incomparabil cu uleiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freelancer Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Posibil simering de la cutia de viteze de la axul ce tine pinionul, nu stiu denumirea tehnica Curge doar in mers si nu mereu, mai ales la o forja si il arunca peste tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate