gabi_tro Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 Duba de politia locala (tablagii retarzi) a iesit de pe o strada ..fara sa se asigure..ca deh, ei sunt militie! (fara sirene sau ceva). restu se vede in poze.. Casca din poza nu era cea purtata, era in compartimentul din fata. Ghidonul este rupt. Baiatul e ok (pe afara cel putin) ..a avut noroc ca a evitat cat a putut si nu s a lovit de masina..a zburat vreo 17m am inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grimstone Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 (editat) Auuuu. Lege si Ordine ...... Aia merita fuck*ti de nu se vad. Stiu CanAm -ul ala. L-am mai admirat prin benzinaria de la Costin Georgian. Sa speram ca riderul e ok. Editat Iulie 14, 2014 de Grimstone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 Un vehicul periculos. Nu esti protejat ca intr-o masina , dar esti destul de lat cat o masina , nu te poti strecura ca pe o motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 Un vehicul periculos. Nu esti protejat ca intr-o masina , dar esti destul de lat cat o masina , nu te poti strecura ca pe o motocicleta. Asa este eu as propune sa fie interzis un asemenea vehicul periculos... Nu se mai poate strecura cocalarul daca are un asa vehicul periculos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UXE Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 daca ala e lat cat-o masina.... atunci masina e lata cat un avion (fara aripi .bineinteles ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 Politia ="siguranta si incredere" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 Unde s-a intamplat, pe straduta aia de langa shaormeria "La Marius"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_tro Postat Iulie 14, 2014 Autor Share Postat Iulie 14, 2014 exact..de acolo iesea duba..el venea dinspre centru ca sa zic asa..si se ducea spre electroaparataj (pe pantelimon) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 Duba de politia locala (tablagii retarzi) a iesit de pe o strada ..fara sa se asigure..ca deh, ei sunt militie! (fara sirene sau ceva). restu se vede in poze.. Casca din poza nu era cea purtata, era in compartimentul din fata. Ghidonul este rupt. Baiatul e ok (pe afara cel putin) ..a avut noroc ca a evitat cat a putut si nu s a lovit de masina..a zburat vreo 17m am inteles. bine ca nu era casca din cap........ militia:)))))))))))))))sanatate colegului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 Se conduce cu B, cum se conduce si scuterul asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 daca e vreo filmare de la o camera de supraveghere dati-mi de stire si mie va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 e belita daca nici pulitia nu se mai asigura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 Am trecut ieri pe langa canam dar nu am mai vazut nici politie,nimic...o sa intreb azi la spital care(sau daca) l-a luat cineva in primire si cand aflu mai multe va spun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyter82 Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 (editat) daca se conduce cu B, teoretic nu este motociclist.....http://www.motobikes.ro/?p=752 Editat Iulie 15, 2014 de pyter82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 lasa, sunteti unii dintre voi 'motociclisti vero' ))) Cand vad mandria asta "sunt MOTOCICLIST", sa-mi bp, parca ati avea 3 c.oaie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 daca ala e lat cat-o masina.... atunci masina e lata cat un avion (fara aripi .bineinteles ) can-am spyder ,latime 1,506 mm Daewoo Matiz între 1495 și 1597 mm Tico 1400 mm. avion? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 ati gresit undeva: Matiz si Tico NU sunt masini )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyter82 Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 lasa, sunteti unii dintre voi 'motociclisti vero' ))) Cand vad mandria asta "sunt MOTOCICLIST", sa-mi bp, parca ati avea 3 c.oaie ) nu este vorba de mandrie sau altceva,utilajul ala este aproape masina sau mai mult se aseamana cu un ATV!In comparatie cu scuterul din poza de mai sus cu asta nici nu te poti lasa pe curbe,si se conduce cu B la fel ca si un ATV,era o simpla remarca ce motociclist esti daca nu deti permis conform categoriei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_tro Postat Iulie 15, 2014 Autor Share Postat Iulie 15, 2014 si eu zic la fel, orice maimuta cu B poate merge si cu asta si cu atv si cu alte aberatii. Motociclist esti atunci cand ai A ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 si eu zic la fel, orice maimuta cu B poate merge si cu asta si cu atv si cu alte aberatii. Motociclist esti atunci cand ai A ul. Si cand faci Transfagarasanul sau Transalpina, altfel nu esti motociclist ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 Si cand faci Transfagarasanul sau Transalpina, altfel nu esti motociclist ) si musai roacar :alcy: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_tro Postat Iulie 15, 2014 Autor Share Postat Iulie 15, 2014 n are nicio legatura, e f simplu, cand ai A ul esti motociclist, cand ai B ul este sofer. Daca o sa mi zici ca sunt si soferi care nu au B ul ..atunci e clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 Motociclistul e cel care merge cu motocicleta, soferul e cel care merge cu masina. Permisul e discutabil in ambele cazuri. Cand se intampla un eveniment, cum te-ai exprima? "Un om care nu este motociclist, a intrat intr-un vehicul condus de un om aaa... NEsofer, sau viceversa." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 n are nicio legatura, e f simplu, cand ai A ul esti motociclist, cand ai B ul este sofer. Daca o sa mi zici ca sunt si soferi care nu au B ul ..atunci e clar. Si daca ai si A si B? ce esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_tro Postat Iulie 15, 2014 Autor Share Postat Iulie 15, 2014 Motociclistul e cel care merge cu motocicleta, soferul e cel care merge cu masina. Permisul e discutabil in ambele cazuri. Cand se intampla un eveniment, cum te-ai exprima? "Un om care nu este motociclist, a intrat intr-un vehicul condus de un om aaa... NEsofer, sau viceversa." un ghertoi imputit a intrat intr un vehicul..etc » Post actualizat in 15 Jul 2014 09:17 Si daca ai si A si B? ce esti? motofer! pnm..ce intrebare e asta? esti si sofer si motociclist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate